Witajcie! Nie spodziewałam się, ze będąc w związku można byc az tak samotną. Brak rozmów, uczucia, obojętność... To gorsze, niz bycie samemu - tak sądzę... Jeśli chciałbyś porozmawiać, niekoniecznie o związkach, zapraszam.
Cześć! To smutne, co piszesz, ale z tego, co obserwuję dookoła, ludzi podobnej sytuacji jest sporo... Lubię rozmawiać, więc jeśli nie znajdziesz nikogo ciekawszego, to zapraszam.
Hej. Moja sytuacja jest wyjątkowa...
Hej. A możesz mi uchylić rąbka tajemnicy na czym ta wyjątkowość polega...? Jeśli nie chcesz tu, to na priv
Witam. Też czuję się samotnie, potrzebuje towarzystwa, jeżeli masz ochotę wpaść na kawkę czy wyjść na miasto to zapraszam, jestem gaduła i bardzo wrażliwa. Mój numer to 533474220. Marta
Hej,ja też się czuję samotny,zapraszam do rozmowy na portalu lub w "realu"
U mnie sytuacja odwrotna,chetnie pogadam.Czarny.
Witaj bardzo chętnie popiszę wymienię się swoim doświadczeniem życiowym , nie jest to proste ale czasami z kimś obcym łatwiej porozmawiać niż z przyjacielem , zapraszam na maila najlepiej dawmal@o2.pl pozdrawiam
9 2019-06-08 22:34:42 Ostatnio edytowany przez Kate89 (2019-06-08 22:36:07)
Hej
Witam wszystkie niedocenione i samotne mężatki. Jest to coś okropnego niby żyjesz z kimś a jednak osobno... jestem w podobnej sytuacji a może w jeszcze gorszej.. pisz smialo
Hej! zawsze możemy poklikac