Żona woli przyjaciółkę ode mnie. POMOCY!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona woli przyjaciółkę ode mnie. POMOCY!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Żona woli przyjaciółkę ode mnie. POMOCY!!!

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki.

Wiem wiem jestem facetem a pisze na forum dla kobiet , mój problem jest tak trudny że nie potrafie sobie sam poradzić stąd moje wołanie o pomoc na tym forum.

Problem wygląda tak .... Moja żona (od 6lat) woli przyjaciółkę ode mnie ;((((  może nie w 100% ale chodzi mi o poświęcanie jej czasu ,
Paula(żona) przyjaźni się z moją kuzynką od 8 lat wszystko było do tej pory ok ale od jakiegoś czas to stało się nie do zniesienia .
Ja pracuję po 10-12h dziennie zaczynam koło 11 kończe o 22-23 czyli cały dzień mnie nie ma wracając do domu chciałbym żeby była mną zainteresowana jednak tak nie jest ;/ wracam do domu a ona siedzi z telefonem podłączonym do ładowarki i pisze w z kuzynką. Jak podładuje tel to dzwoni do niej i gadają albo zostają tylko przy pisaniu między czasie powie mi coś co u "kuzynki" i wraca z gębą do telefonu .... nie ma między nami rozmowy o tym jak minął mi dzień w pracy, albo co u mnie, a jak już zacznę mówić o tym co u mnie to potakuje głową tylko a po chwili odcina się albo gada o "przyjaciółce".
Szczerze mówiąć "kuzynka" jest w naszym życiu przez 24/h 7 dni w tygodniu przez cały rok mam tego dość.!!!!

W mój dzień wolny nie wygląda to lepiej ;/   dzień zaczyna się od mojej pobudki wstaję ona jeszcze śpi  przydchodzi czas na pobudkę więc godzina 9:00 Paula się budzi i co??... SMS od Dominiki (świetnie) ona odpisze po czym mija jakieś 20-40 min i co ??? Dominika dzwoni(albo odwrotnie) gadają jakiś czas o głupotach (pijesz kawe? tak .-ja też .- świetnie teraz pójdę kupe.- ok to ja też) tak mniej wiecej to wyglada...

I tak w ciągu dnia jakieś ja wiem 12-20 połączeń + smsy  ...!!!!

Mnie nie ma a jak już jestem to jest fajnie i przyjemnie do momentu jak skończymy ten czas razem spedzać to jest znow dominika .................

POMOCY ona nie rozumie ze jest cos nie tak a ja już nie mam siły na ten związek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żona woli przyjaciółkę ode mnie. POMOCY!!!

A mówiłeś jej o tym? Rozmawiałeś z nią o tym, że czujesz ostatnio, że spędzacie, ze sobą mało czasu? Że ona głównie w telefonie, a Ty chciałbyś wyjść np do kina/na randkę i to tak byście mogli sobie poświęcić uwagę?

3

Ni z gruchy ni z pietruchy poproś ją o telefon, bo chcesz coś zobaczyć...i prześwietl jej wiadomości. zobacz czy czy są aktualne czy czasem ich nie kasuje. Kuzynka moze byc tylko przykrywką...jej reakcja na danie ci telefonu może ci sporo powiedziec czy kochana czasem nie ma czego na sumieniu.
BTW jak wygląda wasze, życie seksualne???czy nie jest czasem na odpierdziel, plus leży jak kłoda i czeka aż skończysz???

4

Mi to przypomina Kiepskiego, tylko w kobiecym wydaniu. smile
Prawda jest taka, że waszego małżeństwa już od dawna nie ma. Jesteście z sobą bo jesteście, a Twój sens istnienia dla niej, jest tylko taki, że dzięki pracy utrzymujesz dom.
Co ma kobiecina z sobą zrobić, żyjąc bez trosk i jakiegokolwiek celu w życiu? Szuka sobie zajęć, żeby z nudy się nie obwiesić.

5

Od zawsze tak dużo pracujesz? Może żona czuła się samotna i znalazła sobie bratnią duszę w postaci kuzynki.

Tak czy inaczej powinniście porządnie porozmawiać.

6

Nie zdradza mnie wiem ze ten czas faktycznie spedza z kuzynka pisze z nia i jeździ do niej . fakt jest jednak taki jak napisał balin jesteśmy bo jesteśmy . Pracuje tak od 3 lat ale w ostatnim miesiącu dużo sie zmieniło odkąd syn pojechał na wakacje do dziadków . Myślę że to koniec małżeństwa ona woli czas spędzać z przyjaciółką i nic do niej nie dociera zaczyna zachowywać sir jak nastolatka pije i bawi sie chodząc po osiedlach jak gowniara....

7

A ona nie pracuje? Rzeczywiście słabo to wygląda.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona woli przyjaciółkę ode mnie. POMOCY!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024