Witam serdecznie wszystkie forumowiczki,
duzo szukalam na necie odpowiedni na moje pytanie i znalazlam ale nie do konca, dlatego tez postanowilam zasiegnac waszej opini, pomocy w interpretacji.
Otoz dzis nad ranem przysnil mi sie sen o zebie, i jak powszechnie wiadomo sny o zebach sprawdzajaca sie zazwyczaj do jednych i tych samych proroctw, czyli w najlepszym wypadku straty czegos wartosciowego a w najgorszym smierci kogos z rodziny.
Zwracam sie do was z prosba o pomoc w interpretacji, poniewaz moj sen uwazam za troszke bardziej zlozony.
Opis snu:
Siedze przy sniadaniu i jedzac zaczynam czuc ze moj zab madrosci po prawej dolnej stronie tak jakby sie ruszal, sprawdzam jezykiem i czuje ze rusza sie coraz bardziej, ide do lazienki patrze w lustro, badam zab i pacami wyciagam go bez bolu i krwi z buzi, wyglada na zdrowy, jest bialy bez prochnicy czy uszczerbku, nastepnie sni mi sie ze jestem u dentystki i pokazuje jej ten zab, ze mi wylecial i ze jest zdrowy i nie ma zadnych przebarwien, dziurek, Nic i pytam sie czemu on mi wpadl. Dentystka usmiecha sie i mowi do mnie ze nie jest zle ze wypadl, ze zrobil miejsce moim innym zebom aby mogly sie rozejsc bo sa za ciasne. Na tym sen sie skonczyl.
Czy w tym wypadku moze moj sen oznaczac cos negatywnego? Dodam ze moj tato troszke choruje i wlasnie czekamy na wyniki jego badan, a wyczytalam ze jak snia sie trzonowe zeby po prawej stronie to dotyczy to starszych mezczyzn ale jezeli na dole to nie z najblizszej rodziny. Nie wiem co mam o tym snie myslec.
Moze ktoras z obecnych tu forumowiczek pomoglaby mi ten sen zrozumiec.
Z gory dziekuje za kazda zamieszcona odpowiedz.
Zycze wszystkim milej niedzieli.
1 2016-10-16 12:11:21 Ostatnio edytowany przez zuzurka (2016-10-16 12:28:44)
Naprawdę wierzysz,że ktoś wyposażony w intuicję,tradycję czy tzw wiedzę potoczną jest w stanie zinterpretować Ci sen?
Na ewentualną interpretację możesz liczyć u psychologa czy u psychoterapeuty.Ale nie sądzę byś tu kogoś takiego znalazła.
3 2016-10-16 13:56:08 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-10-16 13:56:26)
Nie wiem, co znaczy ten sen, ale dzis w nocy byla pelnia.
Mowia, ze sny snite w pelnie sie sprawdzaja.
Inni mowia, ze sen mara, Bog wiara.
Jeżeli ząb był zdrowy, to nie trzeba się tym snem przejmować. Bardziej niepokojące są sny o popsutych, lub wypadających zębach. Będzie dobrze!
Jeżeli ząb był zdrowy, to nie trzeba się tym snem przejmować. Bardziej niepokojące są sny o popsutych, lub wypadających zębach. Będzie dobrze!
dziękuję za pocieszającą odpowiedź
6 2016-10-16 16:58:02 Ostatnio edytowany przez zuzurka (2016-10-16 16:58:26)
Naprawdę wierzysz,że ktoś wyposażony w intuicję,tradycję czy tzw wiedzę potoczną jest w stanie zinterpretować Ci sen?
Na ewentualną interpretację możesz liczyć u psychologa czy u psychoterapeuty.Ale nie sądzę byś tu kogoś takiego znalazła.
Powiem tak, pomyślałam sobie że być może na tak tematowo rozległym forum znajdą się jakieś osoby które interesują się takimi tematami i mają w tej tematyce jakieś wiadomości, wiem też że podświadomość poprzez sny probóje nieraz przesłać nam jakieś informacje na temat problemów z których sami nie do końca zdajemy sobie sprawe, a u mnie często sny które dobrze pamiętam mają jakieś przesłanie. A więc będę szukać dalej, a kto wie może znajdzie się tu osoba mająca na temat interpretacji snów jakieś pojęcie.
Pozdrawiam