Jak zapomnieć o sekcie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak zapomnieć o sekcie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak zapomnieć o sekcie?

W latach 2006-2012 byłam w sekcie. Na początku wszyscy otoczyli mnie życzliwością, z czasem zerwali ze mną kontakty. Ja jednak nie potrafię wciąż zapomnieć i wybaczyć im tego. Jest mi źle, gdy widzę że wciąż rekrutują nowych członków, ciągle mi się śni że jestem na ich spotkaniu (na którym z racji odległości nigdy nie byłam, ale poznałam kiedyś na żywo dwie osoby z tej sekty). W kościele jakoś nie mogę się odnaleźć, chodziłam na spotkania pewnej wspólnoty, ale wszyscy traktowali mnie jak powietrze. Jak z tego wyjść? Jak zapomnieć o sekcie? Wszyscy wysyłają mnie do psychologa, ale ostatnio jak mówiłam o sekcie to psycholog (z tych "renomowanych") nawet nie chciał mnie słuchać, w mieście mamy też drugiego psychologa ale on nie wychodzi poza banały typu "masz dobre serduszko" czy "jesteś dzielna"...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zapomnieć o sekcie?

Dlaczego chcesz zapomnieć tyle lat własnego życia? Dlaczego chcesz zapomnieć o tym, co stało się przyczyną Twego zachwytu sektą? Chcąc zapomnieć o tych istotnych wydarzeniach skazujesz się na kolejne frustracje, bo amnezja jest efektem choroby i/lub poważnego urazu głowy, a one pewnie Ci nie grożą.
Zamiast oczekiwać niemożliwego, weź się za to, co przyniesie Ci korzyści: wyciągnij wnioski na swój temat.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak zapomnieć o sekcie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024