Tesciowa!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Tesciowa!!!

Zwracam się w imieniu siostry, ktora juz nie wie gdzie isc po pomoc. Problem jest z teściową. Od ponad pół roku zneca sie nad moja siostra oraz swoim synem psychicznie. Dzwoni do nich, żąda pieniedzy od swojego syna za łożenie na jego zycie od urodzenia do pelnoletnosci. to sa horendalne kwoty! Wyzwya go, czasem wrecz mieszając z blotem. Teraz znalazla sprzymierzenca w swojej siostrze, ktora ochoczo podopwiada jej teksty, ktore slychac w tel. Po odrzucaniu polaczen, nagrywa sie na poczte i grozi, ze przyjedzie by odzyskac pieniadze. Za kazdym razem kiedy dzwoni, siostra z mezem sa przerazeni, co tym razem chce. Wiem, ze leczyla sie kiedys psychiatrycznie. Nie wiemy czy choroba nawrocila ale siostra jest na skraju zalamania, a maz siostry od dwoch miesiecy miewa palpitacje serca. Czy jest jakas mozliwosc by ta kobieta dala im wreszcie swiety spokoj. Czy mozna wystapic o jakis zakaz kontaktowania sie? Bardzo prosze o pomoc, to wykancza cala rodzine. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tesciowa!!!

Tak. Rozmowy nagrywać i zgłosić nękanie na policję.

3

Odp: Tesciowa!!!

Jesli tesciowa leczyla sie psychiatrycznie, to policja raczej wiele nie bedzie mogla zrobic (mojego meza siostra ma sklep, do ktorego codziennie wpadal chory psychicznie chlopak- z siekiera, bil sie, awanturowal, zniszczyl radiowoz policyjny, sasiada uderzyl siekiera w glowe: na szczescie nie zabil, siostrze meza zniszczyl antywlamaniowa rolete, ogolnie zastraszal cala wies... Dopiero niedawno cos sie w tej sprawie ruszylo, gdy niemal cala wies w sadzie zeznawala. Wczesniej policja niewiele mogla i chyba nie chciala nic zrobic...) Jezeli tesciowa Twej siostry mieszka daleko, to wystarczy zmienic nr, albo zablokowac polaczenia z numerem tesciowej oraz wylaczyc opcje automatycznej sekretarki... Niech maz Twej siostry sie nie martwi- lozenie na dziecko do 18-ego roku zycia to OBOWIAZEK rodzicow. Za to sie nie ma zadnych naleznosci. Ja, na miejscu Twej siostry i jej meza, skupilabym sie bardziej na ciotce, ktora podburza matke przeciwko synowi i jego zonie. Jesli nie jest stuknieta jak siostra, to mozna jej zagrozic policja.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024