Witam całe forum .Wracam się do was o udzielenie rad co zrobić. Mam 19 lat a moja dziewczyna jest młodsza o dwa lata. Jesteśmy już razem 2 lata. Były kłótnie jak to w związku bywa , przez te dwa lata wiele ją wspierałem jak była w szpitalu czy była chora, starałem się cały czas o nią i bardzo mi na niej zależy . Spotykamy się 3 lub 4 razy w tygodniu .Lecz jakoś dwa tygodnie temu powiedziała że będziemy rzadziej się spotykać bo ma dużo nauki i będziemy musieli tak przecierpieć do końca roku. Zrozumiałem ją chodź nie było mi z tego powodu dobrze. Cały czas się uczyła i czasami spotykaliśmy się tylko 2 razy w tygodniu i na niedługo . Ostatnio powiedziała ze musimy porozmawiać . Powiedziała mi ze ma dużo nauki, że już nie czuje tego co wcześniej i ze musi to przemyśleć wszystko. Doszedłem do wniosku ze jeśli chce wszystko przemyśleć to może lepiej jakbyśmy odpoczęli od siebie i tak jej powiedziałem . Nie piszemy ze sobą od niedzieli. Co poradzicie w tym temacie ?
Doradzicie mi ?
superrok, coś mi się wydaje, że powinieneś sobie poszukać innej dziewczyny, bo ta Ciebie już uczuciem raczej nie darzy.
pozdrawiam
ale jak byłem ostatnio i powiedziałem ze lepiej by było zebyśmy odpoczęli od siebie ,to jeszcze się przytulaliśmy i całowaliśmy sam już nie wiem o co jej chodzi
to co zrobić czekać aż napisze ?
A może ma jakiś trudny okres i sama nie wie jak się odnaleźć. Nic się w jej życiu nie wydarzyło?
raczej nic się nie wydarzyło , ma bardzo dużo nauki i uczy się codziennie , czasu na nic nie ma , lecz mówiła ze nie czuje tego co dawniej i musi przemyslec
Widzę, że poniekąd sytuacja jak u mnie. Tylko, że ja jestem o 10 lat starszy od Ciebie, a moja partnerka zaczęła nowe studia.
Może Twoja dziewczyna ma jakiś stres czy zmartwienia ale Ci o tym nie mówi? Albo kogoś poznała i ma mętlik.
Przeczekaj trochę i zobacz jak się ma bez Ciebie. Czy tęskni, czy Cię kompletnie olewa. Może się wyjaśni co jej chodzi po głowie.
9 2016-10-04 15:22:30 Ostatnio edytowany przez superrok (2016-10-04 15:22:45)
to poczekać czy coś zrobić może ?