Cześć chciałabym podzielić się swoją dotychczasowa sytuacją. Sprawa jest taka, poznałam chłopaka rok temu, wszystko było dobrze aż do czas, gdy zaczął mnie porównywać z innymi laskami z internetu, zwłaszcza z instagrama, mówiąc rzeczy typu: "szkoda, że nie masz takich piersi jak ona", "patrz jaką fajną ma dupie figurę, szkoda że ty takiej nie posiadasz". Na początku nie zwracałam na to uwagi, bo się bałam go stracić i sobie bez niego nie poradzę. Raz wszedł na omegle i widziałam jak umawial się z laska na seks, zrobiłam mu o to spine, zaczął płakać, przepraszać i mówił że się z nią nie spotkał, zabronilam mu tam wchodzić, a on powiedział, że będzie robił co on chce, a nie to co ja, ale wybaczylam mu to wszystko Siedząc obok mnie przegląda inne laski i lajkuje im zdjecia i komentuje. Pewnego razu poklocilismy się też o dziewczyny inne i stwierdził że się czepiam jestem popierdolona, zjebana i tego typu rzeczy i go ograniczam, no nie ma czasu dla znajomych i rodziny, tylko ciągle ze mną siedzi, a to nie jest tak że go ograniczam czy coś, sam mi kiedyś powiedział, że woli ze mną siedzieć niż ze zmajomymi. Po naszej kłótni następnej miałam już dość, poszłam na zabawę z koleżankami i spotkałam dawnego kolegę, nie widzieliśmy się 2 lata, wyznał mi ze mnie kocha, przez ten czas myślał tylko o mnie I takie typu rzeczy. Pocalowal mnie ma tej zabawie. Powiem że też się w nim zauroczylam, ale przeszło mi, koleżanki w dodatku mnie namawiamy żebym z nim była, bo stwierdzily, ze mój chłopak mnie źle traktuje. Stwierdziłam że mu to powiem, on wpadł w szał zaczął mnie wyzywać ze jestem kurwa, szmata, ze jak tak mogłam. Uważam że to on też zawinił w tym, bo traktował mnie czasami jak śmiecia jakiegoś i czułam czasami ze on mnie nie kocha, ma mnie w dupie. Pomóżcie mi, bo nie wiem co mam robić, on nic nie rozumie, nie wiem czemu Ale chciałabym do niego wrócić, być z nim, kocham go bardzo,bez względu na wszystko
Moim zdaniem, dziewczyno szanuj się!!! Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie. Nie pozwól żeby Twój chłopak tak Cię traktował. Skoro już teraz jest w stosunku do Ciebie wulgarny i agresywny to z czasem na pewno nie zmieni się na lepsze.. Będzie jeszcze gorszy. Może dojść do rękoczynów. On ma problem sam z sobą. Nie widzi problemu w swoim beznadziejnym zachowaniu, a gdy Ty poszłaś z koleżankami na dyskotekę robi aferę. Fakt, nie powinnaś pocałować się z tym drugim chłopakiem, ale stało się.. Czasu nie cofniesz. Może powinnaś, pomyśleć o tym drugim koledze poważniej? Może on potraktuje Cię poważnie i tak jak na to zasługujesz. Z tego co opisujesz nie wygląda to wszystko najlepiej, ale możesz to zmienić. Ja odcięłabym się od tego toksycznego związku. Skoro chłopak wciąż Cię porównuje do innych dziewczyn to tak naprawdę nie kocha Cię. Gdyby kochał to nigdy by Cię tak nie traktował i nie mówił takich rzeczy. Ila masz lat? Dlaczego uważasz że nie poradzisz sobie bez niego? Zaryzykuj.. Pomyśl co chcesz zrobić dla siebie? co Cię interesuje.. a jeśli nie ma takiej rzeczy to znajdź sobie jakieś hobby albo zajęcie. Świat nie kończy się na jakimś pacanie.