17 letni syn przymierza po kryjomu damskie ciuchy co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 17 letni syn przymierza po kryjomu damskie ciuchy co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: 17 letni syn przymierza po kryjomu damskie ciuchy co robić?

czy powiedzieć mu że o tym wiem bo inaczej wiszą  ubrania w szafie?
a może jak radzi koleżanka z pracy dać mu karę ,nauczkę przez tydzień chodzić po domu ubrany jako dziewczyna???

Zobacz podobne tematy :
Odp: 17 letni syn przymierza po kryjomu damskie ciuchy co robić?

Co za głupia koleżanka. Tak, najlepiej od razu skrzyczeć i dać karę zamiast normalnie porozmawiać o tym.

3

podobno_zuzanna napisał/a:

Co za głupia koleżanka. Tak, najlepiej od razu skrzyczeć i dać karę zamiast normalnie porozmawiać o tym.

no ale co radzisz ? powiedzieć Mu że wiem, czy może nawet pozwolić mu chodzić w tych ciuchach ?zachęcić Go żeby w tym trochę pochodził to może mu przejdzie:)?

4

Przede wszystkim porozmawiaj z nim. Skąd wiesz co on z tymi ciuchami robi?

5

przecież to troll smile

szkoda strzepic jezyk

6

_v_ napisał/a:

przecież to troll smile

szkoda strzepic jezyk

Chyba masz racje.

7

sugar napisał/a:

Przede wszystkim porozmawiaj z nim. Skąd wiesz co on z tymi ciuchami robi?

no przecież chyba ich nie ogląda

8

Wracaj do zeszytu z przyrody, trollu.

9

A ja potraktuję to pytanie poważnie. 1. Co jest złego / szkodliwego / niepokojącego dla Ciebie w tym, że przymierza te ciuchy? Czym się martwisz?

Rada? Zapytaj o co chodzi. Ja lubiłam nosić ubrania mojego dziadka. Też się z tym ukrywałam.

10

Powodow moze byc wiele a kara? Nie bardzo wiem za co - co chlopiec zrobil zlego, aby go karac? Udawanie, ze sie nie wie o tym przymierzaniu - to chowanie glowy w piasek. Koniecznie nalezy porozmawiac z chlopcem i dowiedziec sie co jest w tej odziezy damskiej tak bardzo atrakcyjnego - bez oceniania, nerwow i kar. Zueplnie normalne jest, gdy dziecko ubiera buty (czesci garderoby) mamy czy taty - jednak mowimy tutaj o maluchu, chlopiec mogl przegapic ten okres i ma go opozniony. Jednak nalezy sie raczej liczyc, ze beda to proby przebierania sie za osobe - postac, ktora chlopiec nie jest.  Czy sa to proby teatralne, czy transseksualizm - mozemy tylko sobie domneimywac bez rozmowy z chlopcem. Cokolwiek by to bylo - karanie nie powinno w ogole wchodzic tutaj w gre -jest to najprostszy sposob, abyz zerwac kontakt emocjonalny z chlopcem, a nawet uczynic go ofiara.

11

celinienne napisał/a:

Powodow moze byc wiele a kara? Nie bardzo wiem za co - co chlopiec zrobil zlego, aby go karac? Udawanie, ze sie nie wie o tym przymierzaniu - to chowanie glowy w piasek. Koniecznie nalezy porozmawiac z chlopcem i dowiedziec sie co jest w tej odziezy damskiej tak bardzo atrakcyjnego - bez oceniania, nerwow i kar. Zueplnie normalne jest, gdy dziecko ubiera buty (czesci garderoby) mamy czy taty - jednak mowimy tutaj o maluchu, chlopiec mogl przegapic ten okres i ma go opozniony. Jednak nalezy sie raczej liczyc, ze beda to proby przebierania sie za osobe - postac, ktora chlopiec nie jest.  Czy sa to proby teatralne, czy transseksualizm - mozemy tylko sobie domneimywac bez rozmowy z chlopcem. Cokolwiek by to bylo - karanie nie powinno w ogole wchodzic tutaj w gre -jest to najprostszy sposob, abyz zerwac kontakt emocjonalny z chlopcem, a nawet uczynic go ofiara.

Powiedział mi , że przymierzał moje ciuchy ,bo chciał zobaczyć jak to jest być w damskich ciuchach,obawiam się jednak , że się w nich masturbował.

12

wypierz ciuchy i po problemie big_smile

13

Drogi trollu, który od kilku miesięcy zakładasz ciągle ten sam temat z nowych kont - proponuję udać się do psychologa, ponieważ ewidentnie masz ze sobą jakiś problem. Szukanie pomocy to naprawdę żaden wstyd, rozważ to. Pierwszy krok już zrobiłeś. Trzymam kciuki za leczenie. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 17 letni syn przymierza po kryjomu damskie ciuchy co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024