czy powiedzieć mu że o tym wiem bo inaczej wiszą ubrania w szafie?
a może jak radzi koleżanka z pracy dać mu karę ,nauczkę przez tydzień chodzić po domu ubrany jako dziewczyna???
Co za głupia koleżanka. Tak, najlepiej od razu skrzyczeć i dać karę zamiast normalnie porozmawiać o tym.
Co za głupia koleżanka. Tak, najlepiej od razu skrzyczeć i dać karę zamiast normalnie porozmawiać o tym.
no ale co radzisz ? powiedzieć Mu że wiem, czy może nawet pozwolić mu chodzić w tych ciuchach ?zachęcić Go żeby w tym trochę pochodził to może mu przejdzie:)?
Przede wszystkim porozmawiaj z nim. Skąd wiesz co on z tymi ciuchami robi?
przecież to troll ![]()
szkoda strzepic jezyk
przecież to troll
szkoda strzepic jezyk
Chyba masz racje.
Przede wszystkim porozmawiaj z nim. Skąd wiesz co on z tymi ciuchami robi?
no przecież chyba ich nie ogląda
Wracaj do zeszytu z przyrody, trollu.
A ja potraktuję to pytanie poważnie. 1. Co jest złego / szkodliwego / niepokojącego dla Ciebie w tym, że przymierza te ciuchy? Czym się martwisz?
Rada? Zapytaj o co chodzi. Ja lubiłam nosić ubrania mojego dziadka. Też się z tym ukrywałam.
Powodow moze byc wiele a kara? Nie bardzo wiem za co - co chlopiec zrobil zlego, aby go karac? Udawanie, ze sie nie wie o tym przymierzaniu - to chowanie glowy w piasek. Koniecznie nalezy porozmawiac z chlopcem i dowiedziec sie co jest w tej odziezy damskiej tak bardzo atrakcyjnego - bez oceniania, nerwow i kar. Zueplnie normalne jest, gdy dziecko ubiera buty (czesci garderoby) mamy czy taty - jednak mowimy tutaj o maluchu, chlopiec mogl przegapic ten okres i ma go opozniony. Jednak nalezy sie raczej liczyc, ze beda to proby przebierania sie za osobe - postac, ktora chlopiec nie jest. Czy sa to proby teatralne, czy transseksualizm - mozemy tylko sobie domneimywac bez rozmowy z chlopcem. Cokolwiek by to bylo - karanie nie powinno w ogole wchodzic tutaj w gre -jest to najprostszy sposob, abyz zerwac kontakt emocjonalny z chlopcem, a nawet uczynic go ofiara.
Powodow moze byc wiele a kara? Nie bardzo wiem za co - co chlopiec zrobil zlego, aby go karac? Udawanie, ze sie nie wie o tym przymierzaniu - to chowanie glowy w piasek. Koniecznie nalezy porozmawiac z chlopcem i dowiedziec sie co jest w tej odziezy damskiej tak bardzo atrakcyjnego - bez oceniania, nerwow i kar. Zueplnie normalne jest, gdy dziecko ubiera buty (czesci garderoby) mamy czy taty - jednak mowimy tutaj o maluchu, chlopiec mogl przegapic ten okres i ma go opozniony. Jednak nalezy sie raczej liczyc, ze beda to proby przebierania sie za osobe - postac, ktora chlopiec nie jest. Czy sa to proby teatralne, czy transseksualizm - mozemy tylko sobie domneimywac bez rozmowy z chlopcem. Cokolwiek by to bylo - karanie nie powinno w ogole wchodzic tutaj w gre -jest to najprostszy sposob, abyz zerwac kontakt emocjonalny z chlopcem, a nawet uczynic go ofiara.
Powiedział mi , że przymierzał moje ciuchy ,bo chciał zobaczyć jak to jest być w damskich ciuchach,obawiam się jednak , że się w nich masturbował.
wypierz ciuchy i po problemie ![]()
Drogi trollu, który od kilku miesięcy zakładasz ciągle ten sam temat z nowych kont - proponuję udać się do psychologa, ponieważ ewidentnie masz ze sobą jakiś problem. Szukanie pomocy to naprawdę żaden wstyd, rozważ to. Pierwszy krok już zrobiłeś. Trzymam kciuki za leczenie. Pozdrawiam, Cslady