Chętnie poznam jakąś miłą kobietkę do popisania maili i pogadania.Mam na imię Kasia,jestem w wieku dojrzałym,mieszkam z mężem.Niestety nie mamy dzieci,a ja nie mam pracy.Całymi dniami siedzę w domu...Mąż bardzo dużo pracuje,wraca wieczorami.Jestem trochę nieśmiała.Lubię czytać dobre książki,prasę kobiecą,lubię przyrodę,jesień i zimę.Mam w ogóle różne zainteresowania.Dobrze znam język francuski,jak mam chętnych to udzielam korepetycji.Studiowałam kiedyś pedagogikę ,bardzo lubię dzieci,zwłaszcza małe.Poszukuję osoby szczerej,przyjacielskiej i słownej.Będę czekać na choć jednego maila.
2 2016-09-24 21:01:15 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-24 21:02:52)
Witaj Truskaweczko Chętnie z Tobą porozmawiam
Cześć Sugar,cieszę się że napisałaś.Wstałam dziś wcześniej niż zwykle a tu takie piękne słońce...Mam do Ciebie prośbę,napisz mi o sobie nieco więcej, najlepiej na mojego maila (w tym celu wejdz na mój profil) lub podaj mi swojego maila.Pisałam już,że jestem nieśmiała,a więc lepiej się czuję pisząc do kogoś maile niż posty na forum.Ja mialam wczoraj wiadomość od administratora strony,że nie mogę podawać swojego adresu mailowego,bo jestem zbyt nowa.Chcialabym to i owo Ci napisać,ale nie chcę,żeby to czytali wszyscy.Mam nadzieję,że mnie rozumiesz.Pozdrawiam i czekam na maila.
Możesz śmiało pisać tu na forum. Jesteś całkowicie anonimowa
Teoretycznie jestem anonimowa,ale odkrywać siebie na forum?...To trochę nie w moim stylu.Ale spróbuję napisać choć kilka zdań.Mam 49 lat,mieszkam w Częstochowie z mężem w malym mieszkanku na osiedlu,na tzw.Starym Mieście.Moi Rodzice
również mieszkają w Częstochowie,tylko na drugim końcu miasta.Jestem 26 lat po ślubie,20 .10 będę mieć rocznicę ślubu.
Od 2009 roku choruję na depresję.Mam nadzieję,że to mnie nie przekreśla w Twoich oczach?Studiowalam kiedyś pedagogikę i
język francuski,ale studia pedagogiczne przerwalam na 4 roku ,bo mialam kłopoty zdrowotne.Bardzo boję się saamotności i niezrozumienia.Nie lubię się kłócić.
Napisz też proszę coś o sobie - co lubisz,ile masz lat,jakie masz zainteresowania?Pa.Pozdrawiam i życzę milego dnia.
Cyngli,dziękuję Ci za wiadomość.Na jaki adres mailowy mam do Ciebie napisać?Odezwij się też tu,na forum.A bientot.
Ja mam 35 lat, dwoje dzieci, jeśli chodzi o męża to mam i nie mam widuję go może raz lub dwa razy w tygodniu, studiowałam resocjalizację. Ogólnie w związku jestem od 20 lat. Jeśli chodzi o depresję to ten temat nie jest mi obcy..niestety..Mam różne zainteresowania. Lubię gotować, łowić ryby, jeździć na motorze. Teraz nie pracuję bo trochę mi się w życiu pomieszało ale do niedawna pracowałam jako kierownik sklepu. Tak wiem...nie w swoim zawodzie...
. Życie. Samotność to coś z czym zmagam się codziennie więc rozumiem doskonale co masz na myśli.
Też się chętnie przyłączę Dzisiaj nie mam czasu, żeby tutaj coś więcej napisać, ale odpowiem na każdego maila. Pozdrawiam
Też się chętnie przyłączę
Dzisiaj nie mam czasu, żeby tutaj coś więcej napisać, ale odpowiem na każdego maila. Pozdrawiam
Ja będziesz to daj znać. Pogadamy
Teoretycznie jestem anonimowa,ale odkrywać siebie na forum?...To trochę nie w moim stylu.Ale spróbuję napisać choć kilka zdań.Mam 49 lat,mieszkam w Częstochowie z mężem w malym mieszkanku na osiedlu,na tzw.Starym Mieście.Moi Rodzice
również mieszkają w Częstochowie,tylko na drugim końcu miasta.Jestem 26 lat po ślubie,20 .10 będę mieć rocznicę ślubu.
Od 2009 roku choruję na depresję.Mam nadzieję,że to mnie nie przekreśla w Twoich oczach?Studiowalam kiedyś pedagogikę i
język francuski,ale studia pedagogiczne przerwalam na 4 roku ,bo mialam kłopoty zdrowotne.Bardzo boję się saamotności i niezrozumienia.Nie lubię się kłócić.
Napisz też proszę coś o sobie - co lubisz,ile masz lat,jakie masz zainteresowania?Pa.Pozdrawiam i życzę milego dnia.
Wiesz, że mam do Ciebie bliziutko? Mieszkam w Łazach k/ Zawiercia
To fajnie że mieszkasz blisko.Pozdrawiam Cię serdecznie.Miłego dnia.
To fajnie że mieszkasz blisko.Pozdrawiam Cię serdecznie.Miłego dnia.
Wzajemnie!
Ranny ptaszku ;-)
No i gdzie ta moja koleżanka się podziała?
Do Sugar : jestem,jestem,już wczoraj myślałam o Tobie i chcialam do Ciebie napisać.Jak masz na imię?Co dziś porabiasz?
Ja dopiero niedawno wstałam,śpioch ze mnie straszny.Rano się wybudzam,czasem oglądam tv i potem po 8.00 się znów
kładę.A tak poważnie - śpię tak długo po lekach,wspominalam że leczę się z powodu depresji,już 7 lat.Dziś u mnie w Częstochowie pogoda piękna,ciepło,słonecznie.Pozdrawiam Cię i życzę miłego dnia.Napisz coś...
15 2016-09-27 12:59:30 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-27 13:09:04)
No hej hej. Ja mam na imię Marta. Dzisiaj mam jakiś taki leniwy dzień. Wstałam bardzo wcześnie bo już o 4. Wypiłam kawę, potem drugą bo ta pierwsza jakoś nic nie dała Zrobiłam wszystkim śniadanko, jedno dziecko wysłałam do szkoły, drugie zaprowadziłam do przedszkola i wzięłam się za sprzątanie. Tak sobie zerkam trochę na jeden wątek i nie mogę wyjść z podziwu co tam się wyprawia
U mnie też dzisiaj słoneczko daje rade. Za chwilkę będę szła po maluszka bo muszę go wcześniej zabierać z przedszkola. Nic nie je. Nic a nic. Odbieram go po obiedzie a on wściekle głodny. Mam nadzieję, że jakoś się wreszcie zaaklimatyzuje. Może masz źle dobrane te leki, ze tak chce Ci się po nich spać, no chyba że to jakieś uspokajacze. Wstawaj, kawka, makijaż i na spacer
No hej hej. Ja mam na imię Marta. Dzisiaj mam jakiś taki leniwy dzień. Wstałam bardzo wcześnie bo już o 4. Wypiłam kawę, potem drugą bo ta pierwsza jakoś nic nie dała
Zrobiłam wszystkim śniadanko, jedno dziecko wysłałam do szkoły, drugie zaprowadziłam do przedszkola i wzięłam się za sprzątanie. Tak sobie zerkam trochę na jeden wątek i nie mogę wyjść z podziwu co tam się wyprawia
U mnie też dzisiaj słoneczko daje rade. Za chwilkę będę szła po maluszka bo muszę go wcześniej zabierać z przedszkola. Nic nie je. Nic a nic. Odbieram go po obiedzie a on wściekle głodny. Mam nadzieję, że jakoś się wreszcie zaaklimatyzuje. Może masz źle dobrane te leki, ze tak chce Ci się po nich spać, no chyba że to jakieś uspokajacze. Wstawaj, kawka, makijaż i na spacer
Sugar, a nie ten o kochankach przypadkiem? ;p
sugar napisał/a:No hej hej. Ja mam na imię Marta. Dzisiaj mam jakiś taki leniwy dzień. Wstałam bardzo wcześnie bo już o 4. Wypiłam kawę, potem drugą bo ta pierwsza jakoś nic nie dała
Zrobiłam wszystkim śniadanko, jedno dziecko wysłałam do szkoły, drugie zaprowadziłam do przedszkola i wzięłam się za sprzątanie. Tak sobie zerkam trochę na jeden wątek i nie mogę wyjść z podziwu co tam się wyprawia
Sugar, a nie ten o kochankach przypadkiem? ;p
Dokładnie ten
Dziewczyny,co to za tajemniczy wątek o kochankach?Możecie napisać?
Do Rampampam:Kochana,napisałam do Ciebie,mam nadzieję że mail doszedł?Całuski dla wszystkich,którzy pisali w tym wątku.
Dziewczyny,co to za tajemniczy wątek o kochankach?Możecie napisać?
Tu masz link: http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=98793
Co się Kasiu takiego stało, że chorujesz na depresje?
Sama nie wiem dlaczego tak się stało,bardzo przeżywałam utratę dziecka i brak pracy...Wprawdzie poroniłam dawno,w 1991 roku,ale to nadal boli.Po latach jeszcze bardziej.Poza tym w latach 2009 - 2010 przeżywaliśmy z mężem ostry kryzys małżeński,lekceważył mnie,znęcał się psychicznie,ja też nie byłam bez winy...Wybacz,nie mogę tak o pewnych sprawach pisać
bliżej na forum.W tej chwili męczy mnie monotonia życia i brak koleżanek czy przyjaciółki tu,na miejscu,w moim mieście.
22 2016-09-27 19:25:59 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-27 19:27:50)
Bardzo Ci współczuję. Może tu na forum znajdzie się ktoś z Twojej miejscowości, żeby spotkać się na kawie i porozmawiać. Musiałabyś zapytać. Ja w tym momencie tez przyjmuję leki i też zmagam się ze swoimi demonami. Co prawda nic nie moze się równać ze stratą dziecka ale też w swoim życiu przeszłam dużo czasami myślę, ze za dużo. A co ze znajomymi takimi wiesz...co to się ich zdobywa przez całe życie..sąsiadki, koleżanki z dawnej pracy, znajome z osiedla.Jak spędzasz wolny czas? Siedzisz cały czas w domu? Odpowiedz mi na maila a nie na forum. Zaraz udostępnię możliwość wysyłania do mnie maili.
Marta,2 razy przed chwilą pisałam do Ciebie,raz maila,a raz tylko 2 zdania i nic do Ciebie nie doszło.Mialam wiadomość,z serwera,że Twój adres mailowy nie istnieje lub są w nim błędy.Popraw je jeśli znajdziesz, ok?
Przeczytałam cały Twój wątek ,mam identyczne problemy i objawy tylko nie mam dzieci i mąż jest nieco inny niż Twój.
Od 2ch lat nigdzie sama nie wyszłam,z mężem wychodzę 1 raz na 2-3 miesiące,zakupy robię wysyłkowo (książki,ciuchy),inne zakupy robi mój mąż,opłaty robię przez internet.Mam mnóstwo fobii,koszmarną nadwagę i depresję.Nie użalam się nad sobą,to moja wina że do takiej sytuacji dopuściłam.Napisz jeszcze do mnie na maila.A może masz jeszcze drugi adres mailowy?Pozdrawiam.
Sugar,mam nadzieję,że wkrótce przeczytasz moje posty i napiszesz do mnie.Polubiłam Twoje maile i posty,wierzę
że mnie dobrze rozumiesz.Jesteśmy do siebie takie podobne...Hejka,pozdrawiam cieplutko.Wszystkie inne kobietki
które piszą w moim wątku też pozdrawiam i dziękuję.:-)
Też się chętnie przyłączę
Dzisiaj nie mam czasu, żeby tutaj coś więcej napisać, ale odpowiem na każdego maila. Pozdrawiam
Rampampam,czy Ty mi już odpisałaś?Bo dostałam jednego maila którego nie mogę z nikim skojarzyć,podajesz tam swoje imię,a nie wiem na pewno czy to Ty.Tego maila dostałam dziś.Pa,pozdrawiam.
Dostałam na moją pocztę krótkiego maila od Aajr.Proszę Aajr,jeśli to czytasz,to odezwij się do mnie,napisz mi swój adres mailowy.Moja poczta na Gazeta .pl nie działa,więc proszę napisz na mój adres mailowy - catherine.stokrotka@gmail.com
Ta poczta działa sprawnie.Albo napisz mi smsa na nr - 502-135-353.Szukam Cię,może się odnajdziemy.Pozdrawiam.
Sugar,gdzie Ty mi zniknęłaś?,tak dobrze mi się z Tobą pisało,a teraz Cię nie ma.Proszę odezwij się.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-)
witam, czy nadal można tu porozmawiać ?
witam, czy nadal można tu porozmawiać ?
Witam,naturalnie że można porozmawiać.A chcesz mailowo czy na forum?Pozdrawiam:-)
hej truskaweczko miło że piszesz, potrzebne mi to było zeby ktos sie odezwał, to daje mi poczucie przerwania samotności a mam dzis dzień nie najlepszy.
Hej,ja też mam dziś nie najlepszy dzień,do tego siedzę sama w domu...
Polecam Ci stronkę "chwilka wytchnienia",naprawde warto tam zajrzeć.A Ty co
porabiasz?Jestes w pracy czy w domku?
jestem w pracy zwykły urząd, ale miałam dziś wizytę i zrezygnowałam z terapii, to była cięzka decyzja nie chciałam urazić terapeutki, bo ona niczemu nie jest winna. Nie mam znajomych i nie umiem w realu nawiązywać kontaktów towarzyskich, myslę że nie jestem atrakcyjna jako znajoma, nie mam wiedzy takiej do prowadzenia rozmów typu ple ple nie potrafiłam nawiązać znajomości a czasem chciałąbym coś wyrzucić z mysli powiedzieć co myślę jakie mam zdanie
jestem w pracy zwykły urząd, ale miałam dziś wizytę i zrezygnowałam z terapii, to była cięzka decyzja nie chciałam urazić terapeutki, bo ona niczemu nie jest winna. Nie mam znajomych i nie umiem w realu nawiązywać kontaktów towarzyskich, myslę że nie jestem atrakcyjna jako znajoma, nie mam wiedzy takiej do prowadzenia rozmów typu ple ple nie potrafiłam nawiązać znajomości a czasem chciałąbym coś wyrzucić z mysli powiedzieć co myślę jakie mam zdanie
witaj .......
jesli masz ochote pogadac , wyzalic to napisz na meila z checia nawiaze znajomosc meilowa .
pozdrawiam
Ja tez chętnie nawiążę z Tobą korespondencję,możesz się wyygadać,ja Ci oferuje mój
czas i wirtualne towarzystwo.Jakbys chciala napisac to mój adres:catherine.stokrotka@gmail.com
Pozdrawiam cieplutko.:-)
Witaj kruk1601,co tak zamilkłaś?Coś się stało?Przecież nie musisz pisać maili,jeśli nie chcesz...
Możemy czasem coś tu napisać na forum.Mam nadzieję,że się odezwiesz...Pozdrawiam:-)
Hejka nie zamilkłam tylko w domu nie otwieram kompa, pisze w pracy ale myślałam o was, że dobrze że jesteście. Teraz troche lepiej mi idzie w pracy, zawsze raźniej jak jest ktoś do kogo mozna zagadać. Dobrze że pogoda dziś ładna. zabiorę sie do pracy a planów narobiłam mnóstwo. TYlko musze pilnowac realizacji. Niby nic ale u mnie to wyczyn.
A z waznych spraw to zakończyłam wspólpracę z terapeytką. Ciesze sie bo mi ulzyło. Nie mogłam sie przed nia otworzyć. Ale nie chciałam jej urazić odmową pacjenta żeby nie podważyc jej kompetencji. Okazała sie mądrezejsza niz na to wszystko wskazywało. Podeszła ze zrozumieniem do tematu. Przynajmniej tak to wyglądało. Nie wiem na ile była szczera.
Super Kruk , ze Ci sie udalo chociaz poczesci rozwiazac swoje problemy .
tez jestesmy myslami z Toba . pozdrawiam
Cześć Kruk,dobrze że u Ciebie nic złego się nie dzieje.
Ja dziś jestem sama do 21.30,a więc długo.Dobrze,że jest ten internet...
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę UDANEGO DNIA.
I Tobie Ela również.
hejka kolejny dzionek w pracy szefowa jak zwykle w złym humorze, papierów masa, robie porządek i do pisania sie biorę
Ilość absurdów administracyjnych jest u nas chyba najwieksza na świecie
Nawet mój facet nie chce słuchać co u mnie w pracy to zakazany temat rozmów. Ani o szefowej ani o robocie ani o niczym.
To gdzie ja mam sie wygadać. A póxniej wszyscy zdziwieni ile ludzi ma depresje
musze zmienic wystrój mieszkania nie znoszę duzo gratów, nie mam pomysłu jak usytuować szafę wypadałoby w przedpokoju ale jest w pokoju
nooo musze coś zrobić powiesic obrazek czy co zmienic zasłonki kurcze a juz na pewno sprzedać mase rzeczy zbieram sie do tego i zbieram i chyba dopadne allegro i wystawie cały kram a moze ma ktoś pomysł jak urządzić pokój lubie biel i biel nie mam pomysłu na kolor kanapy ani obić na poduszki na krzesełkach ( paski ? kwiatki? ?????) może kupie storczyka ??? kto ma zacięcie artystyczne aranżacyjne???
Witajcie, znalazłoby się tu troszkę miejsca dla mnie? Od jakiegoś czasu tu zerkam ale nie mogłam się zebrać na napisanie.
Kruku, ostatnio bardzo spodobało mi się połączenie bieli z fioletem, może Tobie też przypadnie do gustu? Tylko trzeba uważnie dobierać odcienie.
43 2016-11-03 11:26:23 Ostatnio edytowany przez Jagoda96 (2016-11-03 11:29:33)
Cześć Truskaweczko mimo że jestem młodsza od Ciebie to chetnie wymienię się mailem. Chciałabym porozmawiać z kimś dojrzałym i znającym życie dłużej niż ja.
hejka TenSamProblem to niezły pomysł fiolet jest dostojny i dobrze idzie z bielą i złotem lub srebrem mmmm lubię mocne akcenty w mieszkaniu
to wybielone mieszkanko które musiałam nabyc szybko żeby miec gdzie iśc po rozstaniu z facetem więc wszystko w powijakach
z kasa krucho bo chyba żadna kobieta nie powie że ma dośc pieniędzy ale coś trzeba wymyśleć.
Skąd nick taki ? Jaki masz problem? podzielisz się ??
iiiii miło że tu jesteś
Często jak mam problemy z doborem kolorów albo potrzebuję inspiracji to korzystam z Adobe Kuler Urządzanie mieszkanka to fajna zabawa chociaż finanse często podcinają skrzydła wyobraźni, trzeba się decydować na półśrodki lub zupełnie rezygnować z niektórych pomysłów.
Przyszłam na to forum z jednym problemem, który w kółko mnie męczył i powracał. Teraz już nie ma znaczenia, za to nowe przyszły. Wszystko dotyczy ludzi i relacji z nimi.
Cześć Truskaweczko
mimo że jestem młodsza od Ciebie to chetnie wymienię się mailem. Chciałabym porozmawiać z kimś dojrzałym i znającym życie dłużej niż ja.
Cześć Jagoda:-)Bardzo chętnie napiszę do Ciebie,ale nie znam Twego adresu mailowego,przez forum też się nie da do Ciebie
napisać.Może najpierw napisz Ty do mnie na adres - catherine.stokrotka@gmail.com
Napisz po prostu o sobie,o swoim życiu,a ja Ci z chęcią odpiszę.Pozdrawiam cieplutko,także pozdrawiam pozostałe osoby
piszące w tym wątku.
Kruk,o Tobie też ciepło myślę.:-)))
wiem truskaweczko
Witaj Kasiu, hej Kochani weseli i zasmuceni:)
Tak w celach wspomnieniowych dedykuję Wszystkim ten oto utwór ..mam z nim związane wspaniałe beztroskie lata ....Taka mała chwilka wspomnień
Przyjemnego odsłuchu:)
Summertime,ja akurat teraz jestem smutna i bardzo mnie rozbawiła oraz ucieszyła ta piosenka.Mnie też się kojarzy z dobrym czasem w moim życiu...Dziękuję:-) i pozdrawiam.
Dobry wieczór truskaweczko I wszystkim Witajcie Kochani:)
Na niedzielny czas pozny czas : https://youtu.be/jJPmZFUDoi8
dzieki i miłego wieczoru
Elżbieta47
Co u Ciebie jak lecì?Wszystko ok?
Elżbieta47
Co u Ciebie jak lecì?Wszystko ok?
Witaj ....
A tak pomaludku leci , pogoda tez w miarwchpciaz wolałabym na plusie i bez deszczu .
pozdrawiam
Summertime,kochana ,pozdrawiam słonecznie ,nareszcie mamy lepszą pogode.Tęsknię za naszymi "rozmowami" przez maile.
A Ciebie Elu 47 też pozdrawiam i uśmiechy ślę.Miłego dnia dziewczyny.:-)))
Dziekuje truskaweczko ...
Równiez Cie pozdrawiam serdecznie .
Hej truskaweczko Dobry wieczór, to dla Ciebie ten słodziak wirtualny... powiedziałam mu, że ma zachwywać się grzecznie i nie sprawiać Ci kłopotu i jak widzisz, to specjalista od maniciur, więc łapki zawsze będziesz mieć zadbane:):)Będziesz mieć parkę:)Bo wiem, że jednego już masz w domu. Buziaki:)...i wybacz jutro napiszę dziś już nie dam rady strasznie chce mi się spać
57 2016-11-17 22:14:24 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-11-17 22:16:54)
A, oto pazurki zrobione przez słodziaka:)Dziewczęta,która chętna?:)Dobranoc śpijcie Wszyscy kolorowo truskaweczko:)a Tobie życzę bajkowych snów:)
Summertime,dzięki wielkie za cudnego chomisia.Moze go jakos nazwe?Dobranoc, śpij słodko:-)
Nazwałam go Miluś,bo przypuszczam,że to samczyk.Pozdrawiam wszystkich tu na forum :-)
Witaj truskaweczko i wszyscy czytający
Znalazłam taki utwór tekst oczywiście żartobliwy dedykuję go każdemu:)
Witaj Summertime,ta piosenka,którą znalazłaś - świetna,bardzo mi się podobała.Może innym forumowiczkom też się spodoba?Pozdrawiam Cię cieplutko,pozostałe dziewczyny też:-)
Tak piosenka super,Magda sama melodię napisała do niej i jeszczę jedną mam już starszą też z jej melodią.Fajnie tworzy
Pozdrawiam każdego.
Czy jest ktoś komu w tej chwili smutno,zle?
Ktoś,kto nie ma sie przed kim wyżalić?Ja dziś siedzę sama do 20.30.
Chętnie pogadałabym,popisałabym.
miłej niedzieli
Dziękuję Elu47.Jak narazie niedziela jest średnia,ale upływa spokojnie.Brakuje mi jakichś ciekawych wydarzeń.
Tobie i pozostałym dziewczynom życzę miłego niedzielnego popołudnia,dobrego odpoczynku.