Co mam o tym myslec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam o tym myslec

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co mam o tym myslec

Poznalam kogos jestesmy razem dwa miesiące. On 27 ja 24 poznalismy sie przez internet. Zostaliśmy parą.  I nagle okazuje sie ze on ma konto nowe na tym portalu na kturym sie poznalismy. No to mówie ze wiem on na to ze usunie i rzeczywiście usunął. Twierdzi ze chce ze mną być a ja mu juz w nic nie wierze i twierdzi ze załozył tam konto bo chciał sprawdzic czy ktos do niego napisze. Czy on sie mną bawi a twierdzi ze kocha ze juz mnie nie skrzywdzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam o tym myslec

Myślę że zrobiłaś ten często popełniany błąd. Jak się z kimś spotykasz to nie zostajecie parą. To są spotkania na próbę i mogą trwać kilka miesięcy. Jeżeli zrobisz inaczej, to się dla ciebie źle skończy.

3

MrSpock napisał/a:

Myślę że zrobiłaś ten często popełniany błąd. Jak się z kimś spotykasz to nie zostajecie parą. To są spotkania na próbę i mogą trwać kilka miesięcy. Jeżeli zrobisz inaczej, to się dla ciebie źle skończy.

Co masz na myśli mówiąc spotkania na próbe? Dokładnie to znamy sie od kwietnia ale w realu to dwa miesiące. Ale wlasnie po 1,5 miesiąca i po rozmowie wyszło tak ze zostalismy oficjalnie parą.
Czyli jak to? Bo skoro on przedstawił mnie swoim rodzicą jako dziewczyna to ja juz niewiem

4

Bo tak kiedy po 1,5 miesiąca spotkan w realu zostalismy oficialnie parą usunelismy konta na portalu ja swoje i on swoje. Ale on załozył sobie tam spowrotem kilka dni temu konto. A ze kuzynka to wypatrzyła dala mi znac odrazu

5 Ostatnio edytowany przez MrSpock (2016-09-18 05:49:08)

Na próbę, czyli bez dotykania się. 1,5 miesiąca to za mało żeby kogoś poznać i przekonać się że ta osoba nam pasuje i że zostanie na stałe. Potrzeba stu spotkań na to. Jeżeli spotykacie się codziennie, potrzeba tylko 3 miesięcy. Ale sprawdzenie musi być dokładne, bo jeśli po stu spotkaniach masz wątpliwości, to trzeba ten okres przedłużyć. Jak mu nie zależy to wcześniej będzie widać zanim dojdzie do stu spotkań. Nie angażować się zanim nie minie ten okres. Jak się zaangażujesz i zerwiecie, to tragedia będzie bardzo duża.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam o tym myslec

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024