stara milosc nie rdzewieje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » stara milosc nie rdzewieje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: stara milosc nie rdzewieje

Witam
A więc mam problem nie wiem co zrobić jak postąpić a więc tak
Jakieś 4 lata temu byłam z chłopakiem było to dosyć krótko ale było to moje pierwsze zauroczenie pierwsza miłość później jakoś kontakt się nam urwał ani się nie widywalismy ani nic pomimo to moje uczucia nigdy do niego nie wygasły.cały czas coś tam do niego czułam . gdy byłam w związku z innym to nawet potrafiłam myslic imiona .niedawno zostalam wolna kobieta . on w sumie też był z dziewczyna półtora roku i jakoś też zerwali . niedawno zaczęliśmy pisać później spotykać tańczyć razem na imprezach całować i takie tam . no ale właśnie wczoraj dowiedziałam się że on i jego była spotkali się niedawno calowali i jak to ona stwierdziła coś w niej pękło i nie wie czy ma mi zaufać . jutro mam się spotkać z nim i właśnie nie wiem jak postąpić czy powiedzieć mu i wszystkim i nic nie mówić . czy zerwać kontakt . ponieważ nie chce się wtrącać w ich niedokończony związek. Nie wiem co myśleć ani co robić
Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: stara milosc nie rdzewieje

Powiedz mu o wszystkim . Za parę lat może być za późno.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » stara milosc nie rdzewieje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024