Sączenie sie wod - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Sączenie sie wod

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Sączenie sie wod

Hej wszystkim smile Jestem w 37 tyg smile
W tym tyg wydawało mi sie ze troche wod mi odeszlo , szybko poleciaalam do lekarza i jak sie okazało faktycznie po kropelce gdzies tam mi sie sączą. Lekarz mnie zbadał i stwierdził ze musialo dojsc do lekkiego pekniecia gdzies u góry brzucha ale wód jest tak duzo ze spokojnie moge z tym chodzic tylko alarmowac jak mi wiecej pocieknie .
Któras z was tak miała ?  ile  mozna chodzic z sączeniem wód ??? . 2 tyg temu juz mi odszedł czop ale szyjka nic nie maleje nic sie nie rozwiera smile
Jak myślicie?

Pozdrawiam smile

2

Odp: Sączenie sie wod

Wody moga odchodzić nawet przez kilka tygodni...nie jest to dobry znak jeśli zaczęło się to przed 37 tc..bo w ten sposób wszelkie infekcje bakteryjne mogą dostać się do dziecka...jesli masz jeszcze dużo wód to możesz z tym pochodzić ale możesz również oczekiwać że niedługo rozpocznie się poród...
mi wody wyciekały już od 29 tc z tym że udało się na kilka tyg zahamować by potem znów ruszyło...i skończyło się porodem

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Sączenie sie wod

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024