Czy nadal jestem dziewicą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy nadal jestem dziewicą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Czy nadal jestem dziewicą

Niespełna rok temu uprawiałam po raz pierwszy seks, dwukrotnie było krwawienie. Jednak od tego czasu nie byłam aktywna seksualnie. Skąd mam wiedzieć czy jestem dziewicą? Czy w mojej pochwie powinna być "dziurka" ? Owszem jest, swobodnie wkładam palce ale znajduje się też tam takie " mięsko".... Mam nowego partnera i nie wiem co teraz... Proszę o racjonalne odpowiedzi, zaznaczam że nie mam 15 lat a 24  tym bardziej mnie to krępuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy nadal jestem dziewicą

Twoja wypowiedz jest na poziomie 10 latki nie 15 latki.Moja też będzie podobna .Zregenerowała Cię się błona i regeneruje po każdym stosunku

3

Zdaję sobie z tego sprawę... hmm Nurtuje mnie tylko, czy jeśli była krew tzn , że błony nie ma...? Ktoś coś poradzi ?

4

Tak, moja pora: Idź do specjalisty i nie mam na myśli ginekologa. wink

5

Do ginekologa możesz iść, jeśli cię to nurtuje. Czasem bywa, że błona jest elastyczna i nie ulega przerwaniu, albo że pojawia się krwawienie z innego powodu... chociaż jak na mój gust, skoro się bzykałaś z facetem to jaka z ciebie dziewica???

6

Niby głupich pytań nie ma, ale litości... Błona dziewicza może Ci się rozerwać nawet jak będziesz siedziała na sedesie i za przeproszeniem ostro będziesz napierała. Dziewicą przestałaś być momencie kiedy facet włożył lufę w Twoją pochwę.

7

czy ty masz 10 lat,bo wypowiadasz sie jak dziecko z podstawowki.no jak mozesz byc dziewica jak sie ruchalas z gosciem.no chyba ze sie sama zadowalalas i myslisz,ze to byl seks

8

Jak doszło do penetracji to nie jesteś dziewicą. Jak krwawisz przy każdym stosunku to idź do ginekologa.

9 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-09-14 20:33:56)

Nie nie jesteś już dziewicą, pogódzi się z tym i przyjmij swoje wybory i konsekwencje na klate. Nie jesteś ani moralnie ani fizycznie już dziewicą.

10

Uprawiałaś seks, nie jesteś dziewicą.

11 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-09-14 21:05:02)

jesteś, jesteś, nie słuchaj ich, jaja sobie z Ciebie robią.
p.s jak rok temu to już się nie liczy, przedawniło się.

12

adiaphora napisał/a:

jesteś, jesteś, nie słuchaj ich, jaja sobie z Ciebie robią.
p.s jak rok temu to już się nie liczy, przedawniło się.

Tak zarosło smile Jak to mówią do wesela się zagoi.

13

o właśnie, zarosło. No prawie, bo jeszcze mała dziurka została, skoro może sobie palca włożyć wink

14

Jeszcze można zacerować - ci magicy od medycyny estetycznej potrafią takie sztuczki, będziesz dziewicą notoryczną.

15 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-09-14 23:06:13)

dziewica notoryczna... leżę big_smile

edit: taka chyba lepsza niż permanentna wink

16

Averyl napisał/a:

Jeszcze można zacerować - ci magicy od medycyny estetycznej potrafią takie sztuczki, będziesz dziewicą notoryczną.

To sporo kosztuje, z tego co słyszałem około 5 tysięcy.

17

no to oszczędzaj Revenn, na dziewicę wink

18 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-09-15 00:15:18)

Niee wolę "normalną" smile

19

24 lata i nie udzielać głupich odpowiedzi?? Tak się nie da bo to śmiech.

20

A ja powiem tak:

Nie wiem, jakie ksiazki czytalas na temat zycia seksualnego. Nie wiem tez, kto cie uswiadamial. Ale wiem na pewno, ze byla to literatura do kitu, a ciocia/babcia/kolezanka, ktore ci naopowiadaly o pierwszym razie (miesko...he he he) byly nie z tej planety.
Gdybys miala 12 lat, to ladnie bym ci tu wszystko opisala. Ale masz 24 i mi sie po prostu nie chce.
PS. Kobieta ma dziurke, po to, by mogla miesiaczkowac. Nawet, gdy jest notoryczna dziewica.......

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy nadal jestem dziewicą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024