Szczerze? Po co to wszystko? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szczerze? Po co to wszystko?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Szczerze? Po co to wszystko?

Chcialem was zapytac o jedna rzecz , jak to jest chlopak 25 lat po magistrze z bogatej rodziny. Ma wszystko jestem wrecz rozpieszczany przez rodzicow . Nic mi nie brakuje, tzn dziewczyny wlasnie . Rodzice mowili najpierw kariera , szkola , mieszkanie samochod , pieniadze bla bla obiecanki cananki . No i co mam wszystko i dalej czuje samotnosc? Mam gdzies takie zycie, mieszkam za granica . A wiecie jak jest ze znajomoscami za granica kazdy ma kazdego gdzies. Probowalem wiele razy znalesc normalna dziewczyne , bez skutku. Juz sie poddalem chyba. Chyba poprostu zasluzylem sobie na takie zycie w pojedynke. Nawet teraz bym juz nie chcial , wole byc sam . Tylko dlaczego ja ? zawsze sobie zadaje to pytanie. Pojebane zycie. Stracilem sens zycia , naprawde mam gdzies takie zycie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szczerze? Po co to wszystko?

napisałam Ci wiadomość prywatną smile

3

Nawet nie wiem gdzie tutaj sa wiadomosci prywatne na forum , chyba nie dzialaja nawet.

4

Trudno mając magistra wytrybić,że o e-mail chodzi? big_smile Seriously?

5 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-09-06 15:46:21)

Autorze tematu tak samo mogę napisać DLACZEGO JA ? Ale takie postawienie pytanie jest błędne. Dlatego bo ktoś musi być samotny żeby ktoś inny był szczęśliwy i nic wygląd czy majętność nie mają tu do rzeczy. Musisz się z tym pogodzić bo tak funkcjonuje ten świat. Dostaliśmy wolną wole ale ròwnież wolny przypadek i akurat taki nam się trafił. Ale jak jesteś majętny to jeżeli nie masz blokad to seks możesz spokojnie mieć.

Jeżeli chodzi o email to problem w tym że on tutaj nie działa jak należy. Niektòre osoby nie dostają wiadomości. Ale nie jestem pewny czy wszystkie, czy tylko niektòrzy. Ja np też nie widzę, ale jak ktoś może niech mi wyśle wiadomość, zobacze czy dojdzie.

6

Niektóre osoby nie mają zaznaczonej opcji w swoim profilu "wyślij e-mail przez Forum".
Ty Ravenn,nie masz "wyklikniętej"tej opcji,wiec nikt do Ciebie nie napisze.
Autor ma,koleżanka również.

7

majkaszpilka napisał/a:

Niektóre osoby nie mają zaznaczonej opcji w swoim profilu "wyślij e-mail przez Forum".
Ty Ravenn,nie masz "wyklikniętej"tej opcji,wiec nikt do Ciebie nie napisze.
Autor ma,koleżanka również.

O kurde to dlatego niektòre osoby nie mogły mi odpisać.

8

Moze jesteś bardziej wartościowa osoba niż Ci sie wydaje , a spotykasz osoby , które lecą na pieniądze ... Albo przez to , ze je masz zachoujesz sie egoistycznie w stosunku do innych osób i pozwalasz sobie na za duzo . Czy mógłbyś mi przedstawić chociaż w skrócie relacje ze swoją była partnerka ?

Ja mam 21 lat i tez czuje sie samotnie , mam wrażenie , ze nie znajdę nikogo bo szukam wartości , wsparcia , podtrzymywania , ciągnięcia do góry a nie skopania i pozostawienia samej sobie . A teraz ludzie ... Eh sa okropni i egoistyczni .

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szczerze? Po co to wszystko?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024