Czy to może być ciąża?! Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być ciąża?! Pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy to może być ciąża?! Pomocy!

Cześć dziewczyny.
  Mam problem z nawracającym się bólem w podbrzuszu oraz dole pleców. Pierwszy raz dopadło to mnie jakieś półtorej tyg. po normalnej miesiączce. Badanie moczu zrobiłam, to nie pęcherz. Bolało (i boli) jak zwykle przed okresem. Dostałam miesiączkę, przestało. Po ponad tygodniu znów to samo. Byłam u dwóch ginekologów- jeden z nich stwierdził, że może od zapalenia pochwy i przepisał globulki, drugi robił usg, które nic nie wykazał ale podczas ucisku brzucha stwierdził, że to być może zapalenie lewego jajnika i przepisał inne tabletki. Na następnej wizycie dowiedziałam się, że wyzdrowiałam. Z tym, że nadal boli, regularnie po upłynięciu ponad tygodnia od okresu przy czym w zeszłym miesiącu okres dostałam a szybko  o około tydzień i było to bardziej plamienie. Po trzech tyg znów dostałam podobne coś. I znowu boli. Ciąże wykluczyłam bo zrobiłam test- tak, temat miał na celu przyciągnąć uwagę ;).
  Któraś z was miała lub ma coś takiego? Pomimo, że wygląda to na zapalenie jajnika to myślę, że to nie to bo nie mam gorączki a ból nie jest skoncentrowany tylko po lewej stronie. Do kolejnego ginekologa przez jakiś czas nie mogę się wybrać więc zostałyście mi wy :)
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to może być ciąża?! Pomocy!

Skoro test wyszedł negatywny, to ciążę można wykluczyć.

Przejdź się do lekarza od nerek. Może masz zapalenie kłębuszków nerkowych, kolkę, albo kamienie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być ciąża?! Pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024