Hej dziewczyny!
Chcę sobie kupić rogal do spania, który później też maluszkowi posłuży do karmienia. I trafiłam na problem- są rogale z wsadem z kulek silikonowych a są też z kulkami styropianowymi. Który polecacie?
Pozdrawiam:)
Ja miałam zwykły wypełniony jakąś watą:)był lekko miękki, nie zniekształcał się i sprawdził się super zarówno przy karmieniu jak i układaniu dzidziusia na brzuszku:)
Ja kupiłąm sobie w ciaży poduszkę do spania w kształcie litery C, wypełniona też w środku jakaś watą, leciutka, nawleczka bawełniania. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi niedługo po porodzie do karmienia
Ja tez mialam rogal wypelniony wata.
Mysle ze rogale wypelnione kulkami lub styropianem jednak zbijaja sie.
Ja mam kojec firmy motherhood, który kupiłam taniej na agito i jeśli chodzi o spanie to dla mnie rewelacja, bo ja często się na plecy przekręcałam a dzięki tej poduszce już tak nie robię bo się nią owijam dookoła. Później sprawdzi się żeby położyć dziecko i je owinąć żeby nie spadło no i do karmienia. Ja jestem na chwilę obecną (czyli używana do spania) zadowolona.
Dokładnie chodzi mi głównie o taką poduche do spania, która potem się przyda dla dzidziusia. Właśnie też mi się wydaje że te "kulkowe" wkłady się będą zbijać... ale jak weszłam na Allegro to każda poducha na którą trafiłam miała albo wsad silikonowy albo styropianowy.
Dzięki za odpowiedzi! Poszukam takich z waty:)