Dziewczyny jak sobie radzicie z zwisajacym brzuchem, właśnie urodziłam drugie dziecko i mam strasznie brzydki brzuch. Macie jakieś sposoby ?
Jestes dopiero po porodzie. Daj sobie czasu.. moze po jakims okresie np 2miesiacach gdy sie nic nie zmieni zacznij cwiczyc. Chociaz przy 2dzieci jest to troche trudne aa na koniec dnia padasz na twarz.
dobra bielizna wyszczuplajaca zeby utrzymywac skore w odpowiednim miejscu (taki stanik na brzuch )
Niuska daj sobie czas żabko, przecież Twoja skóra przez 9 miesięcy rozciągała się, aby zmieścić małego bobasa w brzuszku
Dodatkowo rodziłaś naturalnie, więc na 80% będziesz miała brzuch jak sprzed ciąży (może trochę naginam), więc nie powinnaś mieć problemów z dochodzeniem do formy.
Jestem 6 miesięcy po cesarce (co podkreślam), a mój brzuch jest prawie taki płaski jak przed ciążą c:
Nie schudniesz ani nie wrócisz do formy w dwa dni. Co to, to nie
Tak jak mówi Iceni bielizna wyszczuplająca jest genialna...z tym , że bez ćwiczeń brzuch sam się nie zrobi..sama dieta cudów nie zdziała bo flak zostanie...jak tylko masz możliwość jechać na siłownię, fitnes , basen..poza tym przy dwójce sądzę że będziesz zaganiania więc i to dobre..ale jak najwięcej ruchu i ćwiczeni mięśni brzucha....
Ale najpierw niech Twój organizm dojdzie do siebie po wielkich 9-cio miesięcznych zmianach:)spokojnie:)
Mam ten sam problem a minely juz 4 msce. Czas sie ruszyc bo samo sie nie zrobi.
A może pas poporodowy?!( wiem, wiem są różne opinie na temat użytkowania) i tak jak dziewczyny napisały wyżej - bielizna wyszczuplająca. Na necie jest ogromny wybór, można znależć cos dla siebie. Jednak ruch, dieta i geny to podstawa.
Akaya masz pocztę?
Mam pocztę Anet19, napisz e-maila przez forum.
Niuska, kobieto! Dopiero urodzilas synusia ja rodzilam prawie 4miesiace temu i szczerze? Na poczatku bylam zalamana. Bo brzuch wisial, odstawal na dodatek. I nie bylo rozstepow. Teraz brzuch sie wciaga, a rozstepy po sama pipe... od 3dni zaczelam cwiczyc w domu. Jak juz sie przeprowadze zapisuje sie na silownie i bede dalej walczyc, juz konkretnie o dawna sylwetke. Ale wszystko na spokojnie. To nie zejdzie w2-3dni