Ludzie mi coś robią złego,czego ja im nic nie zrobiłam złego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Ludzie mi coś robią złego,czego ja im nic nie zrobiłam złego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Ludzie mi coś robią złego,czego ja im nic nie zrobiłam złego

Ludzie mi robią coś złego,gdyż np.mój tata nazywa mnie szpiclem,obłąkanym człowiekiem,kretynem,idiotką,zwierzaczkiem i niedojdą,ponieważ mówię do niego o tym samym,co znam odpowiedź i jeszcze mi powiedział,że nie pójdę narazie na żaden kurs językowy grupowo w pobliżu,gdyż się źle zachowywałam tam na lekcjach i pani dyrektor tej szkoły językowej powiedziała,że w tamtym roku było ciężej ze mną,bo moja grupa się skarżyła na moje zachowanie na lekcjach i jeszcze moja znajoma dorotka z byłego liceum mi mówiła,że już nie chce być moją koleżanką,bo wszyscy w jej rodzinie wolą jej siostrę i jeszcze moja znajoma marlena z byłego liceum do mnie napisała przez sms-a,że mam się leczyć i moja rodzinka też,za to,że napisałam jej sms-a o mojej mamie,co mnie straszyła psem i jeszcze moja znajoma kinga z byłego liceum mnie zablokowała,za to,że do niej często pisałam hej,ale przecież im nic nie zrobiłam złego,bo lubię ludzi i chcę,aby mi ktoś tu doradził,żebym sobie kogoś dobrego znalazła,nawet w sąsiedztwie,bo ciągle płaczę przez to i co mam zrobić z tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ludzie mi coś robią złego,czego ja im nic nie zrobiłam złego

Ten temat, to tak na serio?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Ludzie mi coś robią złego,czego ja im nic nie zrobiłam złego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024