Seks Oralny - mozliwosc ciazy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks Oralny - mozliwosc ciazy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Seks Oralny - mozliwosc ciazy.

Witam ! Czy po uprawianiu seksu oralnego ,gdy partnerka ktora wcześniej dotykala ustami narzadow plociowych partnera ,pocaluje go w usta ,a ten chwile później zacznie calowac partnerke w narząd płciowy moze dojść do zaplodnienia? Pilne

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez diana-1971 (2016-08-23 01:38:32)

Odp: Seks Oralny - mozliwosc ciazy.

Widać lekcja biologi przespana. Drogie dzieci, zanim zaczniecie bawić się w zabawy dorosłych, uzupełnijcie wiedzę.

http://www.zanzu.be/sites/default/files/styles/image_full/public/141_bevruchting.jpg?itok=7J_ZSyxL

http://pomocedydaktyczne.info/images/2621.jpg

Ps. Drogie Moderatorki, przepraszam jeśli zbyt obrazowo tłumaczę, ale wysiadam przy takim braku wiedzy elementarnej. wink Jak rysunki są nie zgodne z regulaminem, proszę usunąć.

3 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-23 01:23:35)

Co Ty gadasz, Diana. Ciąża jest jak najbardziej prawdopodobna, i do tego mnoga big_smile

4

santapietruszka napisał/a:

Co Ty gadasz, Diana. Ciąża jest jak najbardziej prawdopodobna, i do tego mnoga big_smile

Nie prawda, jak do buzi, jest to kanibalizm. big_smile

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-23 01:33:02)

Ale może być ciąża pozamaciczna... W żołądku... A jak w dwunastnicy, to i dwunastoraczki mogą być...

6

santapietruszka napisał/a:

Ale może być ciąża pozamaciczna... W żołądku... A jak w dwunastnicy, to i dwunastoraczki mogą być...

big_smile big_smile big_smile

Zawsze się pocieszam że, takie pytania są tylko żartami. Załamka normalnie. big_smile

Jak widać, można mieć większe problemy z seksem oralnym ode mnie, to pocieszające xD

8

Gorzka Czekolada89 napisał/a:

Jak widać, można mieć większe problemy z seksem oralnym ode mnie, to pocieszające xD

No widzisz, zawsze lepiej, gdy inni mają gorsze zmartwienia. big_smile big_smile big_smile

diana-1971 napisał/a:

No widzisz, zawsze lepiej, gdy inni mają gorsze zmartwienia. big_smile big_smile big_smile

chociaż myslę, że i tak miałby pretensje "no patrz, ona to zrobiła, a ty nie chcesz, łeeee" big_smile big_smile

10

diana-1971 napisał/a:

chociaż myslę, że i tak miałby pretensje "no patrz, ona to zrobiła, a ty nie chcesz, łeeee" big_smile big_smile

Eeee, teraz masz dobry argument, dlaczego nie chcesz orala, boisz się że, z dwóch końców w ciąże zajdziesz. big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-23 07:39:20)

Oczywiście, że można zajść w ciążę.
Wtedy plemniki łączą się z neuronami w mózgu i powstaje OBCY.

Ja pikolę, co za banda nieuków i kretynów bierze się za seks...

12

Teoretycznie jest to możliwe ale pod warunkiem, że:
- partner miał wytrysk w ustach partnerki,
- ta podczas całowania partnera przekazała mu w ustach spermę,
- partner "oddał" spermę do pochwy a ta jest mega płodna;).
Jak widać moi mili nie ma głupich pytań;)

13

Matko jedyna, co ja czytam.....
Fakt faktem, lubię biologię i wiem jak dochodzi do zapłodnienia, ale ten post zwalił mnie z nóg.
Można być obiektywnym, ale.. czy to pytanie to troll? Poważnie, są ludzie, którzy dochodzą do takiej "schizy", że zastanawiają się nad zapłodnieniem poprzez "całowanie muszelki"?

To wątek typu: "czy mogłam zajść w ciążę, jeżeli wytarłam się ręcznikiem brata?". Nie do wiary xD

14

Smieszki smieszkami, ale w teorii jest to mozliwe choc malo prawdopodobne.
Tak jak i niedawne badania wykazaly ze seks przez ubranie moze skonczyc sie ciaza, choc prawdopodobienstwo jest niewielkie to przy niektorych rodzajach tkanin i duzej dozie szczescia moze sie tak zdarzyc wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks Oralny - mozliwosc ciazy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024