Kac moralnypo seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kac moralnypo seksie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Kac moralnypo seksie

Czesc, zastanawiam sie czy ktoras z Was doswiadczala kiedys kaca moralnego po seksie. Kiedy pomimo wielkiej przyjemnosci i checi po wszystkim dotyk drugiej osoby pali, a czlowiek ma ochotw uciec jak najdalej i plakac. Nie wiem dlaczego tak, nie wiem skad, ale mam dosc dotyku ktory konczy sie w ten sposob.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kac moralnypo seksie

Jeśli ten seks nie jest z Tatą albo bratem to faktycznie dziwne.

3

Elle88 napisał/a:

Dziwne i świadczy o wychowaniu i wpojonym stosunku do bliskości i seksu. Jak się przez lata dziecko nasłucha nakazów, zakazów, seks jest be i trzeba uważać, od dotyku zachodzi się w ciążę wink itp, to pojawia się moralny kac. Walczy tu natura z kulturą wink

4

Klio napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Dziwne i świadczy o wychowaniu i wpojonym stosunku do bliskości i seksu. Jak się przez lata dziecko nasłucha nakazów, zakazów, seks jest be i trzeba uważać, od dotyku zachodzi się w ciążę wink itp, to pojawia się moralny kac. Walczy tu natura z kulturą wink

Moze troche prawdy w tym jest. Od dotyku nigdy nie zachodzilam ale zawsze siedzialam w mocno katolickim srodowisku i podejscie do seksu bylo takie ze tylko prokreacyjnie i bez udziwniania. Fakt faktem ze moje podejscie bardzo sie rozwijalo i nie chce seksu tylko prokreacyjnie i tylko z musu, ale nie wiem jak sie tego moralniaka po pozbyc.

5

a dlaczego dokładnie masz tego kaca morlanego?
ja miałam raz- jak przespałam się z kolesiem którego znałam dwie noce. zazwyczaj nie śpię z kim popadnie więc akurat wtedy czułam się mega źle i dość długo było z tym nie dobrze...

6 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2016-08-23 18:24:28)

Jestem w dwutygodniowym zwiazku, ktory sie naprawde fajnie rozwija. Ja znajac siebie powiedzialam o tym ze z seksem chcialabym troche poczekac, ale on szybko wyczail jak i gdzie mnie drapac, dotykac i glaskac zeby wszystkie moje opory ustepowaly.
Poki co byl tylko oral ale ja i tak kazdorazowo po takiej akcji powtarzam moja prosbe o wiecej czasu i kazdorazowo mam moralniaka.

W sensie nie chodzi mi o to, zeby czekac jakis bardzo dlugi czas. Ale chcialabym miec wieksze poczucie takiej zwiazkowej stabilizacji, lepiej go poznac, spedzic czas poza lozkiem. On to akceptuje, zgadza sie ze mna, mowi ze super ze mu o tym mowie a potem i tak konczy sie tak samo.
Z jednej strony mam teraz tak ze nie chce zsby mnie dotykal gdziekolwiek, najchetnjej bym uciekla, zrobila kilka dni przerwy od siebie na przemyslenie, jak mnie przytula a moje mysli zaczynaja krazyc wokol tematu to chce mi sie plakac, z drugiej jak rozmawialismyo tempie wzrostu bliskosci w rekacji to dla niego wchodzenie w nagosc, dotyk, oral po takim czasie nie jest niczym nadzwyczajnym i moje prosby nie docieraja bo jak jestesmy razem to on i tak nie potrafi albo nie chce sie powstrzymac. Moje prosby dzialaja 1-2 dni.

Na poczatku bylam mega zakochana a teraz jego obecnosc mnie przytlacza.

7 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-08-23 18:30:09)

Prośby? For real? o.O
Robi z Tobą co chce, wbrew Tobie, choć mu odmawiasz prosząc... o.O
Nie jesteś Matka Teresa, a seks to nie jałmużna... Chcesz, to to robisz. Nie chcesz, to nie robisz. Twój chłopak robi, mimo, że Ty nie chcesz? Bo pozwalasz. Odmówić w sposób nieznoszący sprzeciwu jest bardzo łatwo, tylko, że Ty tego nie robisz. Bo co? Zostawi Cię? Traktujesz seks i bliskość jako kartę przetargową i podlizujesz się przy jego pomocy?

Mój pierwszy raz był dlatego, że ON  w kółko o tym mówił, że zależy mu na tym w związku. Nie rozumiał, czemu ja jeszcze nie chcę.
Nie byłam na to psychicznie gotowa. On był jednak starszy, byłam jego pierwszą partnerką.
Nie mogłam sobie spojrzeć w oczy przez dłuuugi czas, czułam, jakbym zawiodła kogoś (a miałam 20 lat). Udawałam dziewicę przez kolejne miesiące, uznawałam, że nie znam tematu

Dwa tygodnie to tyle co nic. Nie rób nic na siłę i wbrew sobie. Tylko siebie skrzywdzisz...

9

Ty chcialabys poczekac, on praktycznie wymusza wiedzac, ze nie chcesz. Co w tym dziwnego, ze chcesz od takiego uciec po nie do konca chcianym seksie? Dziwne to jest dlaczego z nim jestes i dlaczego nadal uwazasz, ze ten zwiazek sie fajnie rozwija skoro facet od poczatku mysli fiutem i tylko o sobie?

10 Ostatnio edytowany przez MrSpock (2016-08-30 04:57:01)

Twoje podejście jest prawidłowe. Dopiero po kilku miesiącach spotkań tworzy się więź między ludźmi i seks wtedy jest fajny. Mnie by bardzo pasowała taka relacje, gdy dziewczyna chce się ze mną spotykać kilka miesięcy bez seksu żeby się nasza przyjaźń rozwinęła.

Na pewno nie możesz znaleźć chłopaka, który by się na to zgodził?

No bo z tym ci nie wyjdzie, to widać. Będziesz coraz bardziej krzywdzona przez niego. Pamiętaj o tym, żeby przestrzegać zasady jaką sobie ustaliłaś, bez dotykania intymnego, a wygląda na to że tego nie robisz. To się źle skończy.

11

Lady Loka napisał/a:

Jestem w dwutygodniowym zwiazku, ktory sie naprawde fajnie rozwija.

[...]

Na poczatku bylam mega zakochana a teraz jego obecnosc mnie przytlacza.

A nie uważasz, że sama sobie przeczysz?
Jak może związek dobrze się rozwijać, skoro jego obecność Cię przytłacza, nie chcesz seksu, a dotyk chłopaka sprawia, że masz wyrzuty sumienia?!!!
Ja pierdziele!

Zwyczajnie dałaś się kolesiowi uwieść, pomimo tego, że chciałaś poczekać. To się wydarzyło po prostu za szybko i takie są teraz efekty. Nie wiem, czy da Ci się to poczucie kaca wymazać...

12

pierdziel, droga wolna wink

w sumie sytuacja skończyła się rozmową, w której ustaliliśmy granice, póki co nieprzekraczalne, w których czujemy się bezpiecznie. Ja pomimo tego chcę dać mu szansę, bo zagalopowaliśmy się razem. Co nie zmienia faktu, że na dalsze takie sytuacje nie pozwolę.

Temat do zamknięcia, dziękuję smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kac moralnypo seksie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024