Czy łazienka w stylu skandynawskim może mieć swój charakter? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy łazienka w stylu skandynawskim może mieć swój charakter?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Czy łazienka w stylu skandynawskim może mieć swój charakter?

Chodzi tu o niedużą łazienkę blokową bez okna. Generalnie  łazienka w tym stylu powinna być bardzo jasna. Powinna się cechować naturalnością i prostotą. Bez zbędnych dodatków i zdobnictwa.
Zastanawiam się  czy taka łazienka ma sens  w bloku tam, gdzie okna nie ma. A poza tym czy nie wydaje się wam, że wszystkie łazienki w stylu skandynawskim są podobne do siebie? Jak w takim razie wyróżnić własną? Jakie elementy dodadzą jej oryginalności i sprawią, że  nasza łazienka będzie tą jedyną spośród innych? Czy kolorowe dodatki nie popsują  stylu? Jak uważacie?

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
(foto:homebook)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy łazienka w stylu skandynawskim może mieć swój charakter?

Ja uważam, że mała łazienka może mieć swój niepowtarzalny styl. Zastosuj w niej nietuzinkowe rozwiązania takie jak: meble z palet lub skrzynek na jabłka. Dodatki w stylu drewnianej półki z deski np. z rozbiórki mola, będą w sam raz. A to prawda, że każdy mebel w stylu skandynawskim wystawiony na sprzedaż w sklepie, jest do siebie bardzo podobny.

3

Lama1980, dziękuję za podpowiedź.Meble ze skrzynek raczej się nie zmieszczą. Zastanowię się  nad półką. Może  jakieś ledowe dodatkowe oświetlenie?

4

Jak najbardziej taka łazienka pasowałaby do bloku. Głównie z takiego podstawowego powodu: a czemu nie? wink

5

Wydaje mi się, że wszystkie łazienki w tym stylu są bardzo do siebie podobne.Jasne płytki, białe lub imitujące drewno meble, proste sprzęty użytkowe.Chciałabym ją nieco wyróżnić, bo oglądając łazienki znajomych zauważyłam zbyt dużo podobieństw. Zastanawiam się nad przełamaniem stylu poprze wprowadzenie dodatkowego oświetlenia. A może stojący wieszak drewniany   na ręczniki?

6

Sprawdź sobie tutaj dodatki http://www.kare24.pl/akcesoria-do-domu? … andynawski może coś Ci podpasuje akurat do tej łazienki. Na pewno przydaloby się ją ubogacić

7

Przepraszam Ollennko, ale co mają poduszki, zegar i koce do łazienki w tym stylu? Podawanie linków do stron, poza tym, jest niezgodne z regulaminem forum.

W zasadzie znalazłam w necie wąskie drewniane stojaki do ręczników. Może znajdę  tańszy niż ten. Co do oświetlenia, to jeszcze nie wiem, jak ma wyglądać.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy łazienka w stylu skandynawskim może mieć swój charakter?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024