Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem

Cześć, mam pewien problem jestem nieśmiały (chyba od zawsze)  gdy rozmawiam z kimś robie sie odrazu czerwony na twarzy.

Boję się podejść do dziewczyny w głowie mam myśli, że coś nie wypali, ośmieszę się,albo zaczerwienie. Raz już próbowałem zagadac do dziewczyny powiedziałem do niej tylko jedno zdanie ona odpowiedziała po czym sie zaczerwieniłem i szybkim krokiem odszedłem.( to jest takie niezręczne sad ) od tamtego czasu nie zagadałem nawet do jednej dziewczyny. Teraz nadszedł czas że trzeba z tym walczyć. Spodobała mi sie jedna dziewczyna. Pracuje w sklepie. Co pare godzin chodzę do  sklepu żeby popatrzeć sie na nią. Wydaje mi się że spoglada na mnie daje jakieś znaki ale ja  się boje podejść. Nie wiem co mam robić dlatego pozostaje mi tylko internet. Mieszkam w małej miejscowości z dala od miasta, nie mam jak np: Zapytać o godzinę żeby sie jakoś przelamać bo jak napisalem mała miejscowość i nikt prawie nie chodzi po ulicy. Więc zgłaszam sie do was dziewczyny moze mi pomożecie. Oczekuje odpowiedzi takich jak np: co myślicie o chłopaku który jest nieśmiały, zaczerwieni sie podczas rozmowy oraz jak walczyć z tą nieśmiałością !

PROSZE WAS O POMOC CZYTAŁEM DUZO PORADNIKÓW itp. ale nie przekonałem sie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem

Pocwicz sobie w domu : albo przed lustrem albo do lalki . Przećwicz to ,co chcesz jej powiedziec. Powtarzaj sobie glośno " Jestem odwazny chłop i potrafię to zrobić !" W sklepie powtorz tą regułkę i zagadaj to co przecwiczyles w domu. Dużo dziewczyn ciebie zaakceptuje, ALE PRZEDE WSZYSTKIM TY MUSISZ UWIERZYC W SIEBIE I SIEBIE AKCEPTOWAĆ !

3

Odp: Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem

I nic niestety próbowałem ale nie dam rady (chyba) Czy wypada zagadać do niej na Fejsie ?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jestem nieśmiały i mam z tym ogromny problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024