Menopauza. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Menopauza.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Menopauza.

Nigdy nie myślałam,że to cholerstwo mnie dopadnie.Wiem wiem sprawa wieku i takie tam.Nie mogę powiedzieć,że jest fatalnie,ale trudne jest dla mnie poznanie nowych koleżanek,albo przyjaciółek w Bydgoszczy.Panie w moim wieku mają ugruntowane i sprawdzone znajomośći,a Ja jestem nową mieszkanką Bydgoszczy.Wracając do mojej menopauzy nie wiem jak Wy moje kochane,ale mam problemy ze spaniem i te uderzenia to czasami masakra.

Odezwijcie się moje kochane do samotnej kobietki z Bydgoszczy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Menopauza.

Menopauzy nie mam, więc się nie wypowiem, ale co do drugiej części, załóż może jeszcze jakiś wątek o innym tytule, żeby było wiadomo, że szukasz nowych znajomości?

3

Założyłam inne tematy,ale kiepsko.Odezwały się dwie kobitki i mam nadzieję,że to będą fajne nowe znajomości.

Dzięki,że się odezwałaśi i pozdrawiam.

4

To dobrze wink Nie zauważyłam, ale nie czytam wszystkich wątków.

5

Witam Cię serdecznie,mam ten sam problem,średnio sobie z nim radzę,praktycznie w ogóle nie radzę. Czuję się podle,nie rozumiem siebie,bliscy nie rozumieją mnie,izoluję się ,jestem samotna. Nie mam z kim pogadać, itd. wiem ,że swoim nastawieniem nie pomogę. Ale jesteśmy teraz dwie.

6

rafal.zofia napisał/a:

Witam Cię serdecznie,mam ten sam problem,średnio sobie z nim radzę,praktycznie w ogóle nie radzę. Czuję się podle,nie rozumiem siebie,bliscy nie rozumieją mnie,izoluję się ,jestem samotna. Nie mam z kim pogadać, itd. wiem ,że swoim nastawieniem nie pomogę. Ale jesteśmy teraz dwie.

Wspaniale,że mi odpowiedziałaś.Myślałam,że ciężko będzie mi pisać o moim hmhmhmhm małym w sumie problemie.Wiem ile jest gorszych sytuacji w życiu i było by wredne komuś mówić,o swoim kłopocie i go wyolbrzymiać..Jednak jak by nie patrzeć Nam samym w takiej sytuacji wydaje się to duży problem.Dziewczyny z tego forum są wspaniałe.Jestem tutaj nowa,ale wiem,że znajdę tutaj zrozumienie i nowe koleżanki a nawet przyjaciółki.Teraz jestem też nową mieszkanką Bydgoszczy i też mi trochę ciężko,ale się nie poddaję.
Także piszcie jak najwięcej do mnie.Razem damy radę.

7

rafal.zofia napisał/a:

Nie załamuj się zawsze możesz napisać tutaj i na pewno ktoś Cię pocieszy i doradzi.Wiem jak to jest,ale musisz coś w tym kierunku zrobić.Jeśli się w ogóle odetniesz od wszystkich to będzie koniec i trudno będzie Tobie wrócić do normalności.
Trzymam za Ciebie kciuki.

8

Mam nadzieję,że ta strona stanie się bliższa wielu z Nas i będziemy mogły tutaj wymieniać się naszymi doświadczeniami.Wiadomo ,że jeśli jesteś z tego samego miasta to jest łatwiej się podbudować,bo można się spotkać.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Menopauza.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024