Cześć wam wszystkim, długo się zastanawiałam czy to dobry pomysł żeby tu napisać ale w końcu się przekonałam. Mam problem i zastanawiam się jak długo jeszcze tak wytrzymie, nie mam sił dla rodzicow,siostry i szwagra. Do rodziców nie mam zaufania i każda rozmowa kończy się kłutnią, siostra myśli że mam romans z szwagrem a ja poprostu zwierzałam mu się z problemów ale niestety nie wszystkich bo nie miałam do niego pełnego zaufania a teraz to on już mnie kompletnie unika żeby moja siostra mu przestała wypominać ale pomijając to wszystko najgorsze są moje łzy w oczach co noc, nie mam już nikogo komu bym mogła zaufać i powiedzieć wszystko.Nie chce mi sie żyć, chciałabym uciec gdzies daleko i zostać juz do końca świata sama niż być w otoczeni ludzi fałszywych.Wiem że osoby które tu piszą mają gorsze problemy odemnie ale musiałam to napisać żeby mnie ktoś zrozumiał.
Temat: czuje się samotna.....
Zobacz podobne tematy :
Odp: czuje się samotna.....
Rodziny sie nie wybiera.A jak się nie podoba to wyjedz
Odp: czuje się samotna.....
Pierwsze pytanie, ile masz lat i czy masz możliwości, żeby ewentualnie się wyprowadzić od nich? Bo jakby nie patrzeć, sytuacja w domu nie wygląda na normalną, a relacje typowo niezdrowe, więc siedzenie z nimi może Ci przynieść więcej złego niż dobrego. Ale czy poruszasz z nimi w rozmowie, że jest źle? Co oni na to?