Prosze o porade i pomoc bo nie wiem co sie dzieje ze mna jestem w ciazy mam straszne humory rozhwianie emocjonalne moj facet tego nie wytrzymal i odszedl a mi jest teraz ciezko i zle bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim
... bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim
Czy dobrze czytam, ze to ty jego traktowalas podle?
Być może nasłuchałaś się opowieści, że ciąża to stan, gdzie kobieta może wszystko. Każdy foch, czy irracjonalne zachowanie jest usprawiedliwione burzą hormonalną.
Błąd i sama dobrze o tym wiesz. Ciąża nie odbiera rozumu.
Nie pozostaje Ci nic innego, jak czekać aż mu przejdzie złość. Może przejdzie, a może nie?
Prosze o porade i pomoc bo nie wiem co sie dzieje ze mna jestem w ciazy mam straszne humory rozhwianie emocjonalne moj facet tego nie wytrzymal i odszedl a mi jest teraz ciezko i zle bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim
Ale on nie jest już śmieciem.
Jakiej pomocy oczekujesz?Jak go przeprosić,czy co?
Ale dlaczego jesteś taka rozchwiana emocjonalnie, nie chciałaś tego dziecka? Ciąża dla kobiety często powoduje zmęczenie wymiotami, zgaga, puchnięcie nóg itp, ale jednak większość kobiet znosi te problemy powiedziałaby z zadowoleniem ( sama obnosiłam się ze swoim brzuchem jak z jakimś skarbem:)). Pewnie za swój stan oskarżałaś męża, no cóż teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż mu złość przejdzie wówczas może bedziesz miała szansę go przeprosić.