Mój facet nie wytrzymał moich humorów i odszedł - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mój facet nie wytrzymał moich humorów i odszedł

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mój facet nie wytrzymał moich humorów i odszedł

Prosze o porade i pomoc bo nie wiem co sie dzieje ze mna jestem w ciazy mam straszne humory rozhwianie emocjonalne moj facet tego nie wytrzymal i odszedl a mi jest teraz ciezko i zle bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet nie wytrzymał moich humorów i odszedł
asia221081 napisał/a:

... bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim

Czy dobrze czytam, ze to ty jego traktowalas podle?

3

Być może nasłuchałaś się opowieści, że ciąża to stan, gdzie kobieta może wszystko. Każdy foch, czy irracjonalne zachowanie jest usprawiedliwione burzą hormonalną.
Błąd i sama dobrze o tym wiesz. Ciąża nie odbiera rozumu.
Nie pozostaje Ci nic innego, jak czekać aż mu przejdzie złość. Może przejdzie, a może nie?

4

asia221081 napisał/a:

Prosze o porade i pomoc bo nie wiem co sie dzieje ze mna jestem w ciazy mam straszne humory rozhwianie emocjonalne moj facet tego nie wytrzymal i odszedl a mi jest teraz ciezko i zle bo ile mozna kogos ponizac bez powodu ciagle stroic fochy olewac i traktowac jak smiecia jest mi okropnie zal ze tak postepowalam z nim

Ale on nie jest już śmieciem.
Jakiej pomocy oczekujesz?Jak go przeprosić,czy co?

5

asia221081 napisał/a:

Ale dlaczego jesteś taka rozchwiana emocjonalnie, nie chciałaś tego dziecka? Ciąża dla kobiety często powoduje zmęczenie wymiotami, zgaga, puchnięcie nóg itp, ale jednak większość kobiet znosi te problemy powiedziałaby z zadowoleniem ( sama obnosiłam się ze swoim brzuchem jak z jakimś skarbem:)). Pewnie za swój stan oskarżałaś męża, no cóż teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż mu złość przejdzie wówczas może bedziesz miała szansę go przeprosić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mój facet nie wytrzymał moich humorów i odszedł

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024