Jak znaleźć motywację? Chęci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak znaleźć motywację? Chęci?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak znaleźć motywację? Chęci?

Witam.
Na początek trochę o mnie by wszystko było zrozumiałe wink
Jestem młodą osobą, jeszcze się uczę. Mieszkam w dość dużym mieście, mam kilku znajomych. Na pierwszy rzut oka jestem bardzo komunikatywną, pełną pozytywnej energii, rozgadaną osobą. Juz po skończenu gimnazjum wyprowadziłam się daleko od rodziców i zamieszkałam na stancji. I zaczęły się schody...
Od tamtej pory straciłam jakiekolwiek chęci, nie ma nic na czym zależałoby mi.. I nie potrafię tego zmienić. Kiedyś bardzo lubiłam chodzić, jeździłam na mnóstwo koncertów- to była taka moja główna pasja, czytałam książki itp. Teraz nic. Z facetami mi nie wychodzi, jako tako żadnej pasji nie mam. Jestem taka nijaka. Bardzo sie zaniedbałam i nie potrafię tego zmienić. Jestem bałaganiarą, śpię do 15 i tylko leżałabym w łóżku... Często całymi dniami nie jem, bo po prostu nie mam pomysłu co mogłabym zjeść. Jesli juz jem cokolwiek to pizza lub mc donald's. Chciałabym byc jak inne kobiety. Chodzić na siłownie, zdrowo się odżywiać, mieć ładne paznokcie i pożądek w mieszkaniu... Nie mam pojęcia jak to zrobic.. Czasami czuję, ze juz nic ze mnie nie będzie. Pomocy!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleźć motywację? Chęci?

Katiusza14, nie zakładaj kilku wątków na ten sam, identyczny temat. Kontynuuj dyskusję w miejscu, które już wcześniej stworzyłaś. Zapoznaj się, proszę, z regulaminem naszego forum. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak znaleźć motywację? Chęci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024