Dziewczyny, jakich szamponów, odżywek i innych preparatów używacie, żeby włosy wyglądały jakby się dopiero wyszło od fryzjera. Ciągle zapominam zapytać swojej fryzjerki, czego używa. Zawsze po wizycie u fryzjera mam mięciutkie, lśniące, proste i długo pachnące włosy Po typowych szamponach i odżywkach reklamowanych w TV nie ma tego efektu, co jest u fryzjera.
Polećcie cosik, doradźcie
To się nie da
Da się - napewno się da . Myjecie u fryzjerki włosy? Zwróćcie uwagę na to, jak one to robią. Mogłabym wiele godzin spędzić na fotelu i myć włosy. I wydaje mi się, że to jest pierwszy element by uzyskać taki efekt, efekt pięknych włosów. Poza tym zawsze stosują lotion, krem do włosów przed suszeniem, przynajmniej moja tak robi. Później już suszenie, modelowanie, a na koniec olejek. By włos lśnił i był gładki. Stosuje to jakiś czas, i widzę postępy, ale daleka mi droga do takiego sposobu mycia włosów. Mówię Wam to jest to, sposób w jaki one myją włosy - tu tkwi szczegół.
Efekt wizyty u fryzjera to zasługa ogromnej ilości sylikonów z kosmetyków fryzjerskich Jak chcę osiągnąć podobną gładkość to dolewam pompkę serum sylikonowego do maski i prostuję taką specjalną prostownicą parową z grzebykiem z babyliss. Potem włosy są naprawdę idealnie głaaadkie i błyszczące