witam jestem z partnerem 6 lat mamy syna dwuletniego jestem w ciazy w 8 miesiacu ostatnio partner sie zmienil zaczął pić pózniej wracać czyli nie po pracy tylko pozniej twierdzi ze wie ze ma problem z alko i ze niechce pić .. ale i tak robi to samo doszło do tego że pare razy wyszedł do sklepu po piwo i wrócił w nocy nie odbierał nawet tel doszło do tego ze pewnej nocy dzwonił mu tel oczywiście spał to ja wstałam żeby go wyciszyć bo obok w pokoju śpi dziecko zobaczyłam ze dzwoni jakaś koleżanka no i sie zaczelo pytam go co to za kolezanka to twierdzi ze zona kumpla ze kumpel dal mu nr zeby mieli kontakt czyli on z kolega oczywiscie stalo sie to dla mnie dziwne pewnego dnia zostawil tel wiec pokusa byla silniejsza zobaczylam sms i byly od tej kolezanki czy moga sie zobaczyc to byl pierwszy sms potem zeby zadzwonil oczywiscie jej imie bylo w tej wiadomosci ze to ja ... czy mozemy sie spotkac gdy go zapytalam co to za kolezanka stwierdzil ze jej nie zna ze jej nie widzial a ja wczesniej napisalam do niej i ona mi odp ze jest jego kolezanka z dziecinstwa wiec mu to powiedzialam stwierdzil coo ona tak powiedziala ja mowie ze tak pisala mi i ze skoro jej nie zna to czemu ona chce sie z nim spotkac i oczywiscie awantura ze to jego tel i nie powiennam mu grzebac .. moze i nie powinnam ale po takim zachowaniu kobieca intuicja daje w znaki niby twierdzi ze mnie kocha ale powiem wam ze mam mieszane uczucia i nie wiem co mam o tym myslec jest mi przykro ...
Temat: co mam robić
Zobacz podobne tematy :
Odp: co mam robić
Myślę, że jak wstawisz do swojej wypowiedzi przecinki, to twoje pytanie będzie miało większą szansę na uzyskanie odpowiedzi.
Odp: co mam robić
Porozmawiaj z nim albo w jedna albo druga stronę. Nie może tak być..