"Przyjaźń" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: "Przyjaźń"

Witam mam pytanie dla was i myślę że mi pomożecie.
Piszę z pewną dziewczyna codziennie od pięciu miesięcy do momentu kiedy napisała mi że czuję do mnie coś więcej i ja do niej też, mam wrażenie że oddaliśmy się od siebie. Napisałem jej ze mógłbym spróbować związku po czym ona odpisała mi że narazie nie chce mieć chłopaka bo niedawno skończyła z moim kolegą ale oni nie byli razem. Myślę że straciła mną zainteresowanie i chciałbym to jakoś naprawić. Chodzimy na plac co tydzień w weekend 1-2 razy chodzimy trzymając się za rękę, przytulamy się, obejmuje ja dosyć często robimy rzeczy jakbyśmy byli parą a nie jesteśmy. Jedynie co mnie wkurza to jest to że czasami pisze z takim moim kolegą sobie "kc,mój" itd. Też mam tak robić żeby się czuła tak jak ja?
Ona wychodzi tylko ze mną na plac  z chłopców bo ustaliliśmy taki układ żebyśmy nie byli o siebie zazdrosni.
Mam mieć do niej więcej dystansu czy co?
Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć żeby udzielić mi odp to pon pytajcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Przyjaźń"

Ile macie lat?

3

Gimbaza na bank.
Która kobieta pisałaby w wieku około 20-30 lat do kolegi "kc".
Takie rzeczy to tylko w gimbazie we friendzone. ;p
I jeszcze spacerują za rąsię a parą nie są.
Litości.

4

A bo to jedna 30latka ma kaca :-D ?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024