Jej przyjaźń z facetem od fwb - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jej przyjaźń z facetem od fwb

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1 Ostatnio edytowany przez fruitpuff (2022-03-10 13:11:23)

Temat: Jej przyjaźń z facetem od fwb

Poznałem na tinderze dziewczynę, nawet seks był na drugiej randce, zaczęliśmy się bardzo często spotykać i zaskoczyło między nami. Jesteśmy parą już 3 miesiące, ale gryzie mnie sprawa jej przyjaźni z pewnym facetem.
Tłem tej historii są nasze zwierzenia, jak to chyba w każdym związku bywa, o naszych przeszłych relacjach. Partnerka wyznała mi, że miała za sobą relacje fwb. Nie przywykłem do tego rodzaju relacji i zapytałem, czy dalej utrzymuje te kontakty, bo wiem, że nie mam prawa jej narzucać zerwania tych więzi, ale chciałem zakomunikować, że czuję się z tym niekomfortowo. Powiedziała, że nawet gdybym chciał aby przestała się kontaktować to jest to niemożliwe, bo jest to jej znajomy z otoczenia. Mimo to zapewniała mnie, że chce ze mną prawdziwej i szczerej relacji i nie powinienem się niczym martwić. Zresztą to działo się zanim się w ogóle poznaliśmy.
I ok, nie byłoby tematu gdyby nie to, że świat jest mały i informacje czasem przebiegają w niefortunny sposób.
Jej współlokatorka pewnego razu miała zbyt długi język i nie wiem czy celowo lub nie, opowiedziała mi kilka pikantnych szczegółów i teraz wiem, że facet, który jej przyjacielem i często ze sobą piszą na messengerze to właśnie przyjaciel od FWB. Co wprawiło mnie w niesmak to, że spotykali się na seks w momencie, kiedy były początki poznawania się z moją dziewczyną. Dobrze wiem, że odpowiedzią jest, że to jest przeszłość i nie powinienem wnikać. Albo, że nie ma nic w tym złego (no bo to prawda, to ich relacja, to tylko seks). Niemniej coś mi tu nie pasuje albo szukam dziury w całym.
Dziewczyna mnie bardzo zapewniała, że te relacje działy się przed naszym spotkaniem, a tymczasem okazuje się, że to nieprawda.
Nawet nie mam pojęcia, czy w ogóle powinienem o to dalej w jakiś sposób dopytywać. I jeżeli tak, to o co?

TL;DR: Przyznam, że moim zdaniem tak szybkie wchodzenie z jednej relacji w drugą to swego rodzaju czerwona flaga. Raczej nie zaangażowałbym się tak szybko w ten związek gdybym wiedział o jej przyjaźni z tamtym facetem. Jestem staroświecki w tych tematach, ale wydaje mi się, że planując wejście w nowy, poważny związek, pozostałe relacje odchodzą na drugi plan. Wydaje mi się po prostu, że coś ich łączy.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-10 13:17:49)

Odp: Jej przyjaźń z facetem od fwb

Tak się spytam tylko: jak to robisz, że na Tinderze laska Cię nie usunęła po 1 dniu? xD

3

jakis_czlowiek napisał/a:

Tak się spytam tylko: jak to robisz, że na Tinderze laska Cię nie usunęła po 1 dniu? xD

Nie rozumiem?:> To ma związek z tym co napisałem w poście?

4

Niestety może tak być jak mówisz. Proponowałabym Ci odsunąć się trochę i mniej zabiegać o nią i zobaczyć jak ona zareaguje. Jeśli ona jest w nim zakochana, to Ty nic na to nie poradzisz i niczego nie zmienisz.

5 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-10 13:21:47)

fruitpuff napisał/a:

Nie tongue Tak się tylko pytam jak prowadzisz rozmowy/profil na Tinderze, że udało Ci się kogoś spotkać. U mnie Tinder to jedna wielka katastrofa.

6

Jeżeli to było jak zaczynaliście się spotykać, to ja nie widzę problemu. Nie byliście wtedy na wyłącznośc, nie wiadomo było co wyjdzie. Plus tinder i seks ba druguej randce też mówią same za siebie. Ja bym olała, bo właściwie co za problem, że mają kontakt? Rozmowy to nie sypianie ze sobą. Też nie nazwałabym tego przeskakiwaniem z jednej relacji w drugą skoro tam był głównie seks.

Ale jeżeli Tobie to tak bardzo przeszkadza, to lepiej się ewakuowac zamiast męczyć.

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-03-10 13:30:23)

Dobrze myślisz, bo w ona wchodząc w relację intymne z przyjacielem, najpewniej się w nim podkochiwała bez wzajemności dlatego nie mogli być razem. Albo odwrotnie.
Do tego widać dziewczna nie może żyć bez seksu i z jednego łóżka wchodzi w drugie.

Dlatego nie ma z reguły bezinteresownej przyjaźni damsko męskiej.

Nie możesz mieć do niej zaufania, tym bardziej jak dalej utrzymuje z nim kontakt, trzyma go na wszelki wypadek jako pogotowie seksualne, między jednym, a drugim zwiazkiem.
Może też liczy że kiedyś będą razem...

8

Brak zaufania to jedno. Drugie to różnice w podejściu do związków, pewnie też do życia. Nie może udać się związek kogoś z tradycyjnym podejściem do zakładania rodziny. Z kimś kto prowadzi takie życie jak ona. Już kosztuje cię to dużo bólu. Pomyśl co będzie dalej. Jak widzisz waszą przyszłość? Skoro nawet nie za bardzo pasujesz o grona jej znajomych.

9 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-10 14:17:36)

fruitpuff napisał/a:

Dziewczyna mnie bardzo zapewniała, że te relacje działy się przed naszym spotkaniem, a tymczasem okazuje się, że to nieprawda.
Nawet nie mam pojęcia, czy w ogóle powinienem o to dalej w jakiś sposób dopytywać. I jeżeli tak, to o co?

TL;DR: Przyznam, że moim zdaniem tak szybkie wchodzenie z jednej relacji w drugą to swego rodzaju czerwona flaga. Raczej nie zaangażowałbym się tak szybko w ten związek gdybym wiedział o jej przyjaźni z tamtym facetem. Jestem staroświecki w tych tematach, ale wydaje mi się, że planując wejście w nowy, poważny związek, pozostałe relacje odchodzą na drugi plan. Wydaje mi się po prostu, że coś ich łączy.

Masz w tym ostatnim zdaniu chyba słuszność i intuicja zdaje się podpowiada Ci prawidłowo ,to raczej relacją zastępcza z Tobą taka trochę plastrowa po niby FwB, na okres próbny ,ale z tamtym w tle jako ważny element dla niej coś ją trzyma jakieś oczekiwania i przywiązanie do tamtego,dużo wątpliwości i niewiadomych,nie masz dostępu do głowy tej dziewczyny ,słowa są mało ważne ,to co robi dziewczyna ma znaczenie,ona kłamie dla niby waszego dobra marnie to rokuje na przyszłość,a Ty źle się z tym czujesz już teraz,przepracowanie takich rzeczy i przekonań związanych z seksualną przeszłością stosunkiem do relacji na róznym poziomie i charakteru takich układów ,to bywa bardzo trudna sprawa jeżeli nie miałeś podobnych doświadczeń w przeszłości ,nic nie musisz na siłę zmieniać jeżeli czujesz że ciebie to przerasta,udawanie i tłumienie obaw są najgorsze ,gadanie do siebie nie wystarczy do opanowania zazdrości wstecznej ,podejrzeń,braku zaufania,deklaracje dziewczyny to słaba rzecz ,potrzeba by mieć konkretne doświadczenie ,to pomaga w emocjach ich przezywaniu ,choć to też trudny temat.Podświadomość bardzo decyduje o emocjach w takiej sytuacji ,a mało kto ją bardzo dobrze zna i potrafi kontrolować emocje to spora energia
Rozmijacie się w podejściu do związku ,ta dziewczyna jeszcze nie zakończyła prawdopodobnie emocjonalnie tamtej relacji
widocznie przekroczyła jakiś próg zaangażowania ponad to na co się oboje  pisali ,a facetowi tak pasuje z reszta on tez nie musi znać prawdy o relacji z Tobą ,wygląda na to że jeszcze o tym nie wiesz ale możesz być w "trójkącie" albo w czyś co przypomina niby otwarty związek tyle że dla tej dziewczyny,to co mówi jest mało istotne ,to że kłamie bardziej ,mówi Ci to co według niej chcesz usłyszeć tamtego trzyma w rezerwie na zapas i jako pogotowie ,ciebie sprawdza i testuje porównuje z tamtym,nie liczyłbym na związek taki trwalszy z nią
tylko ze zdaje się że już odpłynąłeś co nie jest niczym niezwykłym,gdybanie już nic nie da ,schładzaj powoli tę relację jeżeli potrafisz
a jak nie to ją zakończ .

10

Tutaj się kłania podejście do związku i seksu. Ona reprezentuje ,,nowe " podejście do związku czyli seks bez zobowiązan z osobami które mi pasują ale z nimi nie będę wchodziła w małżeństwo. Ty natomiast stary pogląd że seks jest związany z małżonkiem TYLKO. I to jest problem. Według niej to że to robi z innym dla zabawy nie stanowi problemu to jak podanie ręki aby się odprężyć i przeżyć przygodę. Może czuć trochę dyskonfortu stąd zatajenie o ostatnich spotkaniach gdy ty się pojawiłeś ale widocznie dla niej nie aż tak duży co rodzi obawę że w przyszłości a nawet teraz kontynuuje z nim taki układ. Nie ma sensu z nią o tym dyskutować bo to już się stało i nie odstanie (czasu nie cofniesz). Zastanów się raczej czy jesteś w stanie pogodzić się że gdy z tobą była na początku to też ...... i ewentualnie w przyszłości zdrady z jej strony gdyż według niej to tylko seks a nie związek więc nie ma sprawy i sensu informowania męża. Ja bym raczej wygaszał i raczej dałbym spokój a na zapytanie jej dlaczego jasno odpowiedział że nie jesteś wstanie przetrawić takiego układu i podejścia z jej strony. Coraz więcej kobiet młodych wychodzi z założenia że teraz szaleją (byle z kim, byle jak, byle więcej) a jak już będzie dosyć to znajdą kogoś. Tylko takie podejście rodzi zmiany w psychice, niemożliwość pokochania kogoś na ,,zawsze" i chęc dalszego eksperymentowania z seksem.

11

Niedawno tu był niemal identyczny wątek.

Autorze, dziewczyna ma inne podejście do pewnych kwestii niż Ty, więc albo to zaakceptujesz, albo szkoda marnować Twojego i jej czasu. Sam znasz siebie najlepiej i wiesz, czy potrafisz nad tym przejść do porządku dziennego, czy stanowi to dla Cb przeszkodę nie do pokonania, więc zdecyduj. Tak jak decydujesz o wielu innych sprawach każdego dnia w swoim życiu.

12 Ostatnio edytowany przez cześka8 (2022-03-10 16:13:09)

rozumiem, że to że koleżanka "wygadała się" to wiarygodna informacja - miałam podobny incydent odnośnie .... nadinterpretowywania faktów przez "życzliwą" koleżankę, no ale tu już i tak nie ma zaufania wiec nie wiem czy cokolwiek by zmieniło dopytywanie bo przecież ona co innego mówiła... pozatym i tak jest zbyt "nowoczesna" ..  szkoda i Twojego i jej czasu chyba..

13 Ostatnio edytowany przez ulle (2022-03-10 16:34:53)

Bardzo nowoczesna ta Twoja wybranka, autorze. Idzie z duchem czasu, czyli wyznaje pogląd, że jak ja akurat zaswedzi, to co za problem puścić się z jakimś, by sobie ulżyć? Co tam choroby albo reputacja? Grunt to żyć pełnią życia.
Ciekawe czy puszcza się za darmo?
Autorze, słusznie podpowiada Ci rozum oraz intuicja. Tak jak inni ja również radzę Ci ewakuację i to w trybie pilnym, zanim jeszcze na dobre się nie zakochales.
Albo spotykaj się z nią dalej i może z czasem uznasz, że również chciałbyś być bardziej nowoczesny. Bo wiesz jak to jest- gdy wejdziesz między wrony, to będziesz krakac jak i one. Albo odfruniesz z takiego towarzystwa.
Nie pasujesz do tej dziewczyny i ona nie pasuje do Ciebie.

14

Oj, wygląda na to, żę swędzi i to dość często...

15

Nie wiem, po Co ci to? Nie mozesz se znalezc normalnej dziewczyny?

16

blueangel napisał/a:

Nie wiem, po Co ci to? Nie mozesz se znalezc normalnej dziewczyny?

A dziewczyna autora jest nienormalna?

17

Zapożyczając ze skeczu lubelskiego kabaretu Smile: "jej brama na wciąż otwarta i wszystkim przechodniom rozgłasza, że gościnna i wszystkich w gościnę zaprasza" lol

18

fruitpuff napisał/a:

Nie tongue Tak się tylko pytam jak prowadzisz rozmowy/profil na Tinderze, że udało Ci się kogoś spotkać. U mnie Tinder to jedna wielka katastrofa.

Nie uważam aby mój profil był bardzo przyciągający, ale dużo zmieniło się po dodaniu nietuzinkowych zdjęć lol W większości przypadków usuwają po dwóch dniach lol

paslawek napisał/a:

widocznie przekroczyła jakiś próg zaangażowania ponad to na co się oboje  pisali ,a facetowi tak pasuje z reszta on tez nie musi znać prawdy o relacji z Tobą ,wygląda na to że jeszcze o tym nie wiesz ale możesz być w "trójkącie" albo w czyś co przypomina niby otwarty związek tyle że dla tej dziewczyny,to co mówi jest mało istotne ,to że kłamie bardziej ,mówi Ci to co według niej chcesz usłyszeć tamtego trzyma w rezerwie na zapas i jako pogotowie ,ciebie sprawdza i testuje porównuje z tamtym,nie liczyłbym na związek taki trwalszy z nią
tylko ze zdaje się że już odpłynąłeś co nie jest niczym niezwykłym,gdybanie już nic nie da ,schładzaj powoli tę relację jeżeli potrafisz
a jak nie to ją zakończ .

Ta odpowiedź chyba najbardziej odpowiada temu, co siedzi w moich myślach, ale nie chcę wyciągać pochopnych wniosków. Chciałem po prostu usłyszeć Wasze zdanie.
Zastanawiałem się nad tym i może nie byłbym tak podejrzliwy gdyby nie to, że dużo ze sobą spędzali czasu, wakacje, góry, morze itd. wiele wspólnych wyjazdów. Dla mnie to nie tylko seks z przyjacielem, a pewien rodzaj być moze nawet związku, który moim zdaniem nadal między nimi się utrzymuje.
Tylko tak mi się wydaje, ale gdybym sam był w takiej relacji fwb z inną dziewczyną to urwałbym ten kontakt po poznaniu kogoś "na poważnie". Ale jak to mówiłem... jestem staroświecki.
Może sam się niepotrzebnie czepiam i po prostu przeszkadza mi, że uprawiali ze sobą seks i dalej mają bardzo bliski kontakt. Chyba nic w tym złego, nie? Bo ja sam nie wiem, taki stary a taki głupi lol
Z mojej strony zaangażowałem się całkowicie, chciałbym dalej kontynuować nasz związek. Po prostu zobaczę co będzie dalej.

19

Nie jesteś staroświecki. Rozumiem relacje fwb ale w momencie kiedy pojawiłeś się Ty, tamten powinien z automatu zniknąć. On jest na liście priorytetów. Jesteś w otwartym związku i nic dziwnego że Ci to przeszkadza. Nie boisz się chorób wenerycznych? :0 Moze nie stawiaj jej warunków tylko powiedz normalnie że Ci taka relacja nie pasuje i jak ma nadal utrzymywać z nim kontakt to Ty odpadasz bez dramy i gróźb. Gdybym była na jej miejscu i by do mnie taki koleś napisał na pewno byl go nie olała tylko odpisała grzecznie pojedynczymi słówkami az sam by odpuścił. Zachowałaby się wtedy lojalnie w stosunku do Ciebie. Ale ona lojalna nie jest i raczej nie będzie, ma zbyt luźny stosunek do stosunków xd

20 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-03-10 22:27:09)

"Tylko tak mi się wydaje, ale gdybym sam był w takiej relacji fwb z inną dziewczyną to urwałbym ten kontakt po poznaniu kogoś "na poważnie". Ale jak to mówiłem... jestem staroświecki."

Nie jesteś staroświecki, tylko nie wiesz, że taki związek jest uzależniający, ona z niego nie zrezygnuje.
On je jej z ręki, Ty też, to po co ma z jednego rezygnować...

21

Ale niezbyt rozumiem jakie Ty masz plany wobec tej relacji:
Bo jeśli chcesz być po prostu z kobietą, która Ci się podoba,  mieć z nią seks i miło spędzony czas to ok.
Ale jeśli myślisz o jakimś monogamicznym związku, wierności itp to przecież wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że to nie jest dobra kandydatka:
Po pierwsze: okłamała Cię co do tej relacji, umieszczając ją w czasie przeszlym., a to nieprawda.
Po drugie nie chodzi tylko o tego kolegę bo jak pisałeś, było ich wielu, więc ona ma luźne podejście do seksu.
Moim zdaniem się jej to nie zmieni.

22

Ela210 napisał/a:

Ale niezbyt rozumiem jakie Ty masz plany wobec tej relacji:
Bo jeśli chcesz być po prostu z kobietą, która Ci się podoba,  mieć z nią seks i miło spędzony czas to ok.
Ale jeśli myślisz o jakimś monogamicznym związku, wierności itp to przecież wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że to nie jest dobra kandydatka:
Po pierwsze: okłamała Cię co do tej relacji, umieszczając ją w czasie przeszlym., a to nieprawda.
Po drugie nie chodzi tylko o tego kolegę bo jak pisałeś, było ich wielu, więc ona ma luźne podejście do seksu.
Moim zdaniem się jej to nie zmieni.

Wszystko co chciałam napisać, zostało tu napisane. Intuicja Cię nie zawodzi, takie nieszczerości na starcie źle prognozują przyszłość związku. Ja bym odpuściła. Szczególnie, że masz inne poglądy od panny.

23

fruitpuff napisał/a:

Nie uważam aby mój profil był bardzo przyciągający, ale dużo zmieniło się po dodaniu nietuzinkowych zdjęć lol W większości przypadków usuwają po dwóch dniach lol

U mnie to jedna wielka tragedia jest. W tym wątku narzekam na Tindera: https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 4&p=7, więc jak chcesz, to możesz napisać jak to u Ciebie wygląda tongue

24

Lady Loka napisał/a:

Jeżeli to było jak zaczynaliście się spotykać, to ja nie widzę problemu. Nie byliście wtedy na wyłącznośc, nie wiadomo było co wyjdzie. Plus tinder i seks ba druguej randce też mówią same za siebie. Ja bym olała, bo właściwie co za problem, że mają kontakt? Rozmowy to nie sypianie ze sobą. Też nie nazwałabym tego przeskakiwaniem z jednej relacji w drugą skoro tam był głównie seks.

Ale jeżeli Tobie to tak bardzo przeszkadza, to lepiej się ewakuowac zamiast męczyć.

Przeskakiwaniem z jednej relacji w drugą nazwałem coś, o czym nie wspomniałem. Znajomości fwb miała łącznie trzy w przeciągu mniej więcej ostatniego pół roku.

25

Seks seksem ale z trzema różnymi facetami w przeciągu pół roku? Jak dla mnie jest po prostu łatwa smile
Cóż... Jeśli już teraz masz wątpliwości i zaprzątasz sobie tym głowę a intuicja coś Ci podpowiada to raczej się ewakuuj.

26 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-03-11 19:24:54)

"Przeskakiwaniem z jednej relacji w drugą nazwałem coś, o czym nie wspomniałem. Znajomości fwb miała łącznie trzy w przeciągu mniej więcej ostatniego pół roku."

To i Twoja relacja niczym się nie różni od poprzednich, jej zależy tylko na seksie, do tego potrafi usidlić kogo chce, rozkochać w sobie i pójść dalej... Jak nie sprostasz w te klocki to też zostaniesz takim przyjacielem na kiwnięcie palcem.

A mówią, że to kobiety są naiwne...

27

fruitpuff napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Przeskakiwaniem z jednej relacji w drugą nazwałem coś, o czym nie wspomniałem. Znajomości fwb miała łącznie trzy w przeciągu mniej więcej ostatniego pół roku.

No ale Ty z seksrm na drugim spotkaniu też nie jesteś lepszy.
Jak Ci ta dziewczyna tak nie pasuje to odejdź.

Ja nie dołączę do chórku potępiających.

28

Nie akceptowałabym gdyby mój facet przyjaźnił się z laską którą posuwał.

29

To że miała fwb to "pół biedy", to że zamierza się przyjaźnić z kolesiem z którym łączył ją głównie seks to już problem. Szansa że będziesz miał w tym związku rogi - drastycznie wzrasta...

Swoją drogą nie licz na cuda, kobiety dużo częściej uprawiają seks bez uczuć niż się facetom wydaje, po prostu one, w przeciwieństwie do facetów, się tym nie chwalą, wręcz przeciwnie...

30 Ostatnio edytowany przez fruitpuff (2022-03-12 11:28:18)

Już chyba nic w temacie nie mam do dodania. Dzięki Wam za odpowiedzi  chyba muszę przemyśleć to wszystko.
Jedynie co zaczęło mnie na koniec śmieszyć to jakis zbieg okolicznosci jej opisu na tinderze zaczynający się od słów "żadnych fwb i ons" mając jednocześnie trzy takie relacje za sobą, a być może jedna nadal w trakcie.

31 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-12 12:56:15)

fruitpuff napisał/a:

Już chyba nic w temacie nie mam do dodania. Dzięki Wam za odpowiedzi  chyba muszę przemyśleć to wszystko.
Jedynie co zaczęło mnie na koniec śmieszyć to jakis zbieg okolicznosci jej opisu na tinderze zaczynający się od słów "żadnych fwb i ons" mając jednocześnie trzy takie relacje za sobą, a być może jedna nadal w trakcie.

Mi się tam wydaje, że na Tinderze takie opisy są często dla zmyłki i taka babka właśnie najbardziej na to liczy xD Jak ktoś po prostu szuka normalnej relacji, to walnie normalny opis i skupi się na swoim opisie, a nie na tym, czego nie chce.

A przynajmniej tak wygląda z moich obserwacji, że najczęściej taki opis, że nie chcą FWB/ONS, mają te profile, co mają najbardziej wyzywające zdjęcia xD

32 Ostatnio edytowany przez adrianoleite (2022-03-12 13:53:17)

no to taki odpowiednik jak w realu ale nie myśl sobie, że jestem taka

jeśli ktoś szuka stałego, monogamicznego związku to jak dla mnie osoby  przez kilka lat intensywnie  tinderujace niezalenie czy kobiety czy faceci już do takich relacji sie nie nadają

33 Ostatnio edytowany przez Airuf (2022-03-12 23:30:41)

fruitpuff napisał/a:

hehe, musisz się jeszcze sporo nauczyć/dowiedzieć: taki opis oznacza że nie mają pisać kolesie z takimi propozycjami - w żadnym wypadku nie oznacza że ona nie wejdzie w taka relację jeżeli sama uzna że dany mężczyzna jest "odpowiedni". To tak jak z komplementami, kobieta się skrzywi i uzna to za molestowanie jak jakiś brzydki oblech skomplementuje jej figurę, ale nie znaczy to że nie będzie zadowolona jeżeli odpowiednio przystojny (w jej typie) mężczyzna powie jej że ma fajny tyłek...

34 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2022-03-14 19:44:13)

Skasujcie

35

To raczej ty nam odpowiedz jak to robisz że każda laska cię usuwa po 1 dniu

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jej przyjaźń z facetem od fwb

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024