Witam!
Od pewnego czasu spotykam sie z grupa nowych znajomych. Widujemy sie raz w tygodniu lub na dwa tyg. Nie sa to jakies bliskie znajomosci, tylko raczej do wyjscia na piwo/koncert/impreze. Wsrod tych osob jest pewien kolega, ktorego bardzo lubie. Dobrze nam sie rozmawia. Czasami spoglada w moim kierunku w grupie, ale to chyba raczej tak jak na inne wspolne kolezanki. Dziwi mnie w jego zachowaniu to, ze kilka razy przy powitaniu caluje mnie w policzek, a reszte dziewczyn z grupy normalnie np poprzez podanie reki. Tak po za tymi spotkaniami nie utrzymujemy kontaktu.To troche wplywa na moje mysli i zazenowanie, poniewaz nie chce pochopnie odebrac jego zachowania. Musze tutaj dodac, ze jest bardzo otwarty i towarzyski.
Dziwne ze ten chłopak ma odwagę podczas spotkania na pocałunek w policzek i wyróżnia się z towarzystwa a nie angażuje się w kontakt po za spotkaniami w grupie heh. Próbowałaś się Ty do niego odezwać pierwsza ? ![]()
Nie poniewaz sie troche wstydze. Zapomnialam dodac, ze dowiedzial sie, ze w ostatnim czasie poznalam pewnego chlopaka, z ktorym sie spotkalam,ale bylo to bardziej na stopie kolezenskiej. Jednak moi znajomi zartowali, ze bedzie to moj przyszly chlopak...
Napisz do niego i tak nie masz nic do stracenia ![]()
Też bym napisała do niego pierwsza. Przecież jesteście kolegami, a to o niczym nie świadczy jeszcze, jeżeli napiszesz do niego wiadomośc.
Napisalam, pokazalo mi sie, ze jest odczytane. Wiem, ze nie ma co dorabiac sobie interpretacji tego. Poczekam na odpowiedz
Daj znać jak odpisze ![]()
Odpisal. Wszystko jest na stopie kolezenskiej.
1. Jak zareagował jak dowiedział się o tamtym Chłopaku?
2. Co Mu napisałaś (oczywiście bez szczegółów)?
1. Wlasnie wydawalo mi sie, ze troche nerwowo,ale zartowal z tego tez.
2. Zapytalam co slychac i czy bedzie przy nastepnym wyjsciu.