Dziwne zachowanie kolegi (?) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie kolegi (?)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Dziwne zachowanie kolegi (?)

Witam!
Od pewnego czasu spotykam sie z grupa nowych znajomych. Widujemy sie raz w tygodniu lub na dwa tyg. Nie sa to jakies bliskie znajomosci, tylko raczej do wyjscia na piwo/koncert/impreze. Wsrod tych osob jest pewien kolega, ktorego bardzo lubie. Dobrze nam sie rozmawia. Czasami spoglada w moim kierunku w grupie, ale to chyba raczej tak jak na inne wspolne kolezanki.  Dziwi mnie w jego zachowaniu to, ze kilka razy przy powitaniu caluje mnie w policzek, a reszte dziewczyn z grupy normalnie np poprzez podanie reki. Tak po za tymi spotkaniami nie utrzymujemy kontaktu.To troche wplywa na moje mysli i zazenowanie, poniewaz nie chce pochopnie odebrac jego zachowania. Musze tutaj dodac, ze jest bardzo otwarty i towarzyski.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie kolegi (?)

Dziwne ze ten chłopak ma odwagę podczas spotkania na pocałunek w policzek i wyróżnia się z towarzystwa a nie angażuje się w kontakt po za spotkaniami w grupie heh. Próbowałaś się Ty do niego odezwać pierwsza ? smile

3

Nie poniewaz sie troche wstydze. Zapomnialam dodac, ze dowiedzial sie, ze w ostatnim czasie poznalam pewnego chlopaka, z ktorym sie spotkalam,ale bylo to bardziej na stopie kolezenskiej. Jednak moi znajomi zartowali, ze bedzie to moj przyszly chlopak...

4

Napisz do niego i tak nie masz nic do stracenia smile

5

Też bym napisała do niego pierwsza. Przecież jesteście kolegami, a to o niczym nie świadczy jeszcze, jeżeli napiszesz do niego wiadomośc.

6

Napisalam, pokazalo mi sie, ze jest odczytane. Wiem, ze nie ma co dorabiac sobie interpretacji tego. Poczekam na odpowiedz

7

Daj znać jak odpisze wink

8

Odpisal. Wszystko jest na stopie kolezenskiej.

9

1. Jak zareagował jak dowiedział się o tamtym Chłopaku?
2. Co Mu napisałaś (oczywiście bez szczegółów)?

10

1. Wlasnie wydawalo mi sie, ze troche nerwowo,ale zartowal z tego tez.
2. Zapytalam co slychac i czy bedzie przy nastepnym wyjsciu.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie kolegi (?)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024