ON CIĄGLE FLIRTUJE ONLINE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ON CIĄGLE FLIRTUJE ONLINE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: ON CIĄGLE FLIRTUJE ONLINE

MAM DOŚĆ SPRAWA JEST OKROPNA PARE MIESIĘCY TEMU PRZYŁAPAŁAM MOJEGO FACETA NA FLIRTOWANIU Z INNĄ DZIEWCZYNĄ NA FB PISAŁ DO NIEJ JAKA TO ONA JEST PIĘKNA JAK BARDZO CHCIAŁBY SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ... BARDZO MNIE TYM ZRANIŁ OBIECAŁ ŻE JUŻ TEGO NIE ZROBI, NIESTETY TERAZ JEST JESZCZE GORZEJ OSTATNIO PRZEGLĄDAŁAM HISTORIĘ W POSZUKIWANIU CZEGOŚ TAM... I NIESTETY ON ZNOWU PISZE Z KILKOMA DZIEWCZYNAMI Z JEDNĄ UPRAWIAŁ CYBERSEX DRUGA JEGO BYŁA PISAŁ DO NIEJ JAK BARDZO TĘSKNI NIE MOŻE ZNIEŚĆ  TEGO ŻE JEST TAK BLISKO ONA TEŻ W PODOBNYM TONIE I ZE NIE MOGĄ SIĘ SPOTKAĆ BO ONA TEŻ Z KIMŚ JEST A OBOJE WIEDZĄ JAKBY SIĘ TO SKOŃCZYŁO... MIELIŚMY SIĘ POBRAĆ DO 3 PISAŁ ŻE CHCE JĄ WYBZYKAĆ (TU CYTUJĘ) W WIECZÓR KAWALERSKI I ŻE NARZECZONA NIC NIE MUSI WIEDZIEĆ... ZERWAŁAM Z NIM JESTEM PSYCHICZNIE ZMĘCZONA A NAJGORSZE ŻE W TEJ CHWILI MOJA SAMOOCENA SPADŁA DO ZERA sad ON SIĘ TŁUMACZY ŻE TO GŁUPSTWA ŻE NIC TO DLA NIEGO NIE ZNACZY... I ŻE (MOJE ULUBIONE CO MÓWI ) TO JEGO PRYWATNA SPRAWA
NIECH SPADA!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ON CIĄGLE FLIRTUJE ONLINE

Brawo...niech spada.

Wyłącz kapsa,bo krzyczysz,że aż uszy więdną tongue

No i niech sie goni. Tak trzymaj!

4

Gdzie Wy dziewczyny takich pajaców znajdujecie?
Pogoń go, może jak sam chwilę pobędzie, to zrozumie(w co wątpię). że nie żyje się po to żeby czerpać z kilku źródeł i być zakłamaną szują.

5

Lepiej zrobić nie mogłaś .Chodź strasznie dużo osób siedzi w necie i romansuje, Twój były przegiął jednak na całej lini a, to o wybzykaniu w wieczór kawalerski ,...nic tylko w pysk powinien dostać .Dobrze zrobiłaś ,to właściwa decyzja z tym ,że go pogoniłaś.

6

Podjęłaś bardzo dobrą decyzję, jestem w podobnej sytuacji, tzn. podejrzewam swojego faceta o zdradę, na razie badam teren i szukam dowodów. A intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Co do samooceny, to zrób teraz wszystko, żeby zadbać tylko i wyłącznie o siebie! Idź do fryzjera, kosmetyczki, zrób sobie maseczkę, pomaluj paznokcie, domowe spa! Cokolwiek, spójrz w lustro i zobacz jaka jesteś piękna i nie warta tego frajera! Zobacz co on stracił, jaką wspaniałą dziewczynę.
Faceci na prawdę są niewarci naszych łez, szkoda, tylko że sama dopiero teraz to zrozumiałam, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
I nie mów, że jest mi łatwo tak mówić, tylko zrób wszystko żeby być szczęśliwą bez niego. Jeśli potrzebujesz to daj sobie czas żeby to wszystko z siebie wyrzucić- wypłakać. Ale pośpiesz się, szkoda życia, jest za krótkie! A wiele pięknych chwil jeszcze przed Tobą smile

7

RavenKnight napisał/a:

Gdzie Wy dziewczyny takich pajaców znajdujecie?
Pogoń go, może jak sam chwilę pobędzie, to zrozumie(w co wątpię). że nie żyje się po to żeby czerpać z kilku źródeł i być zakłamaną szują.

a mam to gdzieś czy on coś zrozumie czy nie... koniec za długo to tolerowałam ja natomiast zrozumiałam bardzo wiele i mam nauczkę na długggggggggggggie lata

8

fitmonia napisał/a:

Podjęłaś bardzo dobrą decyzję, jestem w podobnej sytuacji, tzn. podejrzewam swojego faceta o zdradę, na razie badam teren i szukam dowodów. A intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Co do samooceny, to zrób teraz wszystko, żeby zadbać tylko i wyłącznie o siebie! Idź do fryzjera, kosmetyczki, zrób sobie maseczkę, pomaluj paznokcie, domowe spa! Cokolwiek, spójrz w lustro i zobacz jaka jesteś piękna i nie warta tego frajera! Zobacz co on stracił, jaką wspaniałą dziewczynę.
Faceci na prawdę są niewarci naszych łez, szkoda, tylko że sama dopiero teraz to zrozumiałam, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
I nie mów, że jest mi łatwo tak mówić, tylko zrób wszystko żeby być szczęśliwą bez niego. Jeśli potrzebujesz to daj sobie czas żeby to wszystko z siebie wyrzucić- wypłakać. Ale pośpiesz się, szkoda życia, jest za krótkie! A wiele pięknych chwil jeszcze przed Tobą smile

ja już przez ostatnie miesiące wypłakałam wszystkie łzy nie mam już ani jednej teraz nic nie czuję i dobrze lepiej nic nie czuć

9

Summertime napisał/a:

Lepiej zrobić nie mogłaś .Chodź strasznie dużo osób siedzi w necie i romansuje, Twój były przegiął jednak na całej lini a, to o wybzykaniu w wieczór kawalerski ,...nic tylko w pysk powinien dostać .Dobrze zrobiłaś ,to właściwa decyzja z tym ,że go pogoniłaś.

oj dostał !

10

mała30 napisał/a:
fitmonia napisał/a:

ja już przez ostatnie miesiące wypłakałam wszystkie łzy nie mam już ani jednej teraz nic nie czuję i dobrze lepiej nic nie czuć

no i bardzo dobrze, teraz głowa do góry, pierś do przodu! Całe życie przed Tobą, które przyniesie Ci wiele pięknych chwil!
Trzymaj się cieplutko smile

11

Co za cham!!! Niczym mój!! Co za bydlaki jeszcze mają czelność mówić że to nic nie znaczy
Skąd tacy się biorą oby nigdy nie zaznali miłości za to

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ON CIĄGLE FLIRTUJE ONLINE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024