MAM DOŚĆ SPRAWA JEST OKROPNA PARE MIESIĘCY TEMU PRZYŁAPAŁAM MOJEGO FACETA NA FLIRTOWANIU Z INNĄ DZIEWCZYNĄ NA FB PISAŁ DO NIEJ JAKA TO ONA JEST PIĘKNA JAK BARDZO CHCIAŁBY SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ... BARDZO MNIE TYM ZRANIŁ OBIECAŁ ŻE JUŻ TEGO NIE ZROBI, NIESTETY TERAZ JEST JESZCZE GORZEJ OSTATNIO PRZEGLĄDAŁAM HISTORIĘ W POSZUKIWANIU CZEGOŚ TAM... I NIESTETY ON ZNOWU PISZE Z KILKOMA DZIEWCZYNAMI Z JEDNĄ UPRAWIAŁ CYBERSEX DRUGA JEGO BYŁA PISAŁ DO NIEJ JAK BARDZO TĘSKNI NIE MOŻE ZNIEŚĆ TEGO ŻE JEST TAK BLISKO ONA TEŻ W PODOBNYM TONIE I ZE NIE MOGĄ SIĘ SPOTKAĆ BO ONA TEŻ Z KIMŚ JEST A OBOJE WIEDZĄ JAKBY SIĘ TO SKOŃCZYŁO... MIELIŚMY SIĘ POBRAĆ DO 3 PISAŁ ŻE CHCE JĄ WYBZYKAĆ (TU CYTUJĘ) W WIECZÓR KAWALERSKI I ŻE NARZECZONA NIC NIE MUSI WIEDZIEĆ... ZERWAŁAM Z NIM JESTEM PSYCHICZNIE ZMĘCZONA A NAJGORSZE ŻE W TEJ CHWILI MOJA SAMOOCENA SPADŁA DO ZERA
ON SIĘ TŁUMACZY ŻE TO GŁUPSTWA ŻE NIC TO DLA NIEGO NIE ZNACZY... I ŻE (MOJE ULUBIONE CO MÓWI ) TO JEGO PRYWATNA SPRAWA
NIECH SPADA!
Brawo...niech spada.
Wyłącz kapsa,bo krzyczysz,że aż uszy więdną ![]()
No i niech sie goni. Tak trzymaj!
Gdzie Wy dziewczyny takich pajaców znajdujecie?
Pogoń go, może jak sam chwilę pobędzie, to zrozumie(w co wątpię). że nie żyje się po to żeby czerpać z kilku źródeł i być zakłamaną szują.
Lepiej zrobić nie mogłaś .Chodź strasznie dużo osób siedzi w necie i romansuje, Twój były przegiął jednak na całej lini a, to o wybzykaniu w wieczór kawalerski ,...nic tylko w pysk powinien dostać .Dobrze zrobiłaś ,to właściwa decyzja z tym ,że go pogoniłaś.
Podjęłaś bardzo dobrą decyzję, jestem w podobnej sytuacji, tzn. podejrzewam swojego faceta o zdradę, na razie badam teren i szukam dowodów. A intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Co do samooceny, to zrób teraz wszystko, żeby zadbać tylko i wyłącznie o siebie! Idź do fryzjera, kosmetyczki, zrób sobie maseczkę, pomaluj paznokcie, domowe spa! Cokolwiek, spójrz w lustro i zobacz jaka jesteś piękna i nie warta tego frajera! Zobacz co on stracił, jaką wspaniałą dziewczynę.
Faceci na prawdę są niewarci naszych łez, szkoda, tylko że sama dopiero teraz to zrozumiałam, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
I nie mów, że jest mi łatwo tak mówić, tylko zrób wszystko żeby być szczęśliwą bez niego. Jeśli potrzebujesz to daj sobie czas żeby to wszystko z siebie wyrzucić- wypłakać. Ale pośpiesz się, szkoda życia, jest za krótkie! A wiele pięknych chwil jeszcze przed Tobą ![]()
Gdzie Wy dziewczyny takich pajaców znajdujecie?
Pogoń go, może jak sam chwilę pobędzie, to zrozumie(w co wątpię). że nie żyje się po to żeby czerpać z kilku źródeł i być zakłamaną szują.
a mam to gdzieś czy on coś zrozumie czy nie... koniec za długo to tolerowałam ja natomiast zrozumiałam bardzo wiele i mam nauczkę na długggggggggggggie lata
Podjęłaś bardzo dobrą decyzję, jestem w podobnej sytuacji, tzn. podejrzewam swojego faceta o zdradę, na razie badam teren i szukam dowodów. A intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Co do samooceny, to zrób teraz wszystko, żeby zadbać tylko i wyłącznie o siebie! Idź do fryzjera, kosmetyczki, zrób sobie maseczkę, pomaluj paznokcie, domowe spa! Cokolwiek, spójrz w lustro i zobacz jaka jesteś piękna i nie warta tego frajera! Zobacz co on stracił, jaką wspaniałą dziewczynę.
Faceci na prawdę są niewarci naszych łez, szkoda, tylko że sama dopiero teraz to zrozumiałam, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
I nie mów, że jest mi łatwo tak mówić, tylko zrób wszystko żeby być szczęśliwą bez niego. Jeśli potrzebujesz to daj sobie czas żeby to wszystko z siebie wyrzucić- wypłakać. Ale pośpiesz się, szkoda życia, jest za krótkie! A wiele pięknych chwil jeszcze przed Tobą
ja już przez ostatnie miesiące wypłakałam wszystkie łzy nie mam już ani jednej teraz nic nie czuję i dobrze lepiej nic nie czuć
Lepiej zrobić nie mogłaś .Chodź strasznie dużo osób siedzi w necie i romansuje, Twój były przegiął jednak na całej lini a, to o wybzykaniu w wieczór kawalerski ,...nic tylko w pysk powinien dostać .Dobrze zrobiłaś ,to właściwa decyzja z tym ,że go pogoniłaś.
oj dostał !
fitmonia napisał/a:Podjęłaś bardzo dobrą decyzję, jestem w podobnej sytuacji, tzn. podejrzewam swojego faceta o zdradę, na razie badam teren i szukam dowodów. A intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
I nie mów, że jest mi łatwo tak mówić, tylko zrób wszystko żeby być szczęśliwą bez niego. Jeśli potrzebujesz to daj sobie czas żeby to wszystko z siebie wyrzucić- wypłakać. Ale pośpiesz się, szkoda życia, jest za krótkie! A wiele pięknych chwil jeszcze przed Tobąja już przez ostatnie miesiące wypłakałam wszystkie łzy nie mam już ani jednej teraz nic nie czuję i dobrze lepiej nic nie czuć
no i bardzo dobrze, teraz głowa do góry, pierś do przodu! Całe życie przed Tobą, które przyniesie Ci wiele pięknych chwil!
Trzymaj się cieplutko ![]()
Co za cham!!! Niczym mój!! Co za bydlaki jeszcze mają czelność mówić że to nic nie znaczy
Skąd tacy się biorą oby nigdy nie zaznali miłości za to