Słuchajcie nie będę tu jakoś tego rozwijał po prostu chciałbym poznać waszą opinie na temat tego.
Dziewczyna z którą spotykałem się od 4 miesięcy po wyznaniu przeze mnie że zaczynam czuć coś więcej, zachowywała się normalnie ale po paru dniach stwierdziła że potrzebuje czasu żeby to wszystko przemyśleć bo ma mętlik w głowie, że nie potrafi poczuć tego co ja ale że nie chce mnie stracić, ale ja widziałem w jej oczach to że ona po prostu nie chce mnie skrzywdzić. Poza tym jak po tak krótkim czasie można chcieć jakiegokolwiek czasu ? kiedy tak naprawdę wszystko było dobrze czasami mi się wydaje że aż za dobrze. Mija dzisiaj już któryś dzień kiedy ze sobą nie rozmawiamy i ten czas pozwolił mi jeszcze bardziej zrozumieć że nic z tego nie będzie, po co mam się męczyć ja i ona skoro na starcie już jest coś takiego i jestem zdecydowany sam to zakończyć dla dobra nas dwojga, chciałbym tylko poznać wasze zdanie na ten temat, czy mam poczekać aż ona sie odezwie i wtedy to zrobić czy zrobić to już ?
Temat: Proszę o pomoc
Zobacz podobne tematy :
Odp: Proszę o pomoc
A co za różnica?
Zrób to teraz, przynajmniej będzie z głowy.
Bo takich rzeczy się nie wyznaje. Nie rób tego więcej. Po prostu spotykaj się.
Sam zaproponuj spotkanie i zapytaj ponownie czy przemyslala to wszystko. Bedziesz wiedział na czym stoisz.