Zauroczenie będąc w związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie będąc w związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zauroczenie będąc w związku?

Witajcie,
mam do Was pytanie. Czy będąc w szczęśliwym związku, zdarzały się Wam zauroczenia w innych osobach? Nie mam na myśli zwrócenia uwagi na atrakcyjną osobę przechodzącą obok nas na ulicy, ale zauroczenie, które czasami tak łatwo pomylić z miłością? Czy to były czysto platoniczne relacje, czy może przeradzały się w coś więcej? Jakie są Wasze doświadczenia w tej sprawie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie będąc w związku?

Ja osobiście jak kochałem swoje ex dziewczyny to nie widziałem nikogo innego oprócz ich, nie interesowały mnie inne osoby tylko ta jedyna smile Pamiętaj liczy się szczerość,zaufanie  i szacunek w związku

3

W każdym związku może się tak zdarzyć. W tych krótkich i w tych wieloletnich i w małżeństwach i gdy ma się dzieci. Głównie zauroczenie jest chwilowe i tylko jeśli się je pielęgnuje, przeradza się w zakochanie czy miłość. Mnie się w każdym momencie życia zdarzały zauroczenia, ale nie zmienia to faktu, że jeśli jestem w związku to nie pozwalam sobie na myśli o tej osobie i na kontakt z tą osobą poza to, co konieczne. Nawet, gdybym miała w ten sposób pozbawić się szansy na fajną znajomość, to jednak zauroczenie karmione przeze mnie może stanowić zagrożenie dla aktualnego związku.

4

Uwazam, ze jest to calkowicie normalne, kazdy moze sie zauroczyc inna osoba nawet bedac w szczesliwym zwiazku. Pozostaje jedynie kwestia co z tym zrobic, najlepiej urwac w pore i tego nie rozkrecac.

5

blimka napisał/a:

. Czy będąc w szczęśliwym związku, zdarzały się Wam zauroczenia w innych osobach? Nie mam na myśli zwrócenia uwagi na atrakcyjną osobę przechodzącą obok nas na ulicy, ale zauroczenie, które czasami tak łatwo pomylić z miłością? Czy to były czysto platoniczne relacje, czy może przeradzały się w coś więcej? Jakie są Wasze doświadczenia w tej sprawie?

Czlowiek w swoim zyciu może zauroczyc się kimś kilka razy i nie ma w tym nic dziwnego. Również w tym, ze zauroczenie moze sie zdarzyć będąc w związku, małżeństwie - ale... w takim który etap zauroczenia sobą, ma już za sobą smile

Czy zauroczenie mozna pomylić z miłością ?
NIE.
Ponieważ zauroczenie to dopiero wstęp do miłości.
Żeby z zauroczenia powstala miłość, trzeba wiele zabiegów i czasu.

Czy związek z osobą w której się zauroczyłam mógł byc platoniczny ?? smile
NIGDY !
Jeżeli wtedy decydujesz się na związek z taką osobą, to nie po to żeby był platoniczny,
chocbyś siebie okłamywała i jego, ze jest inaczej,
to prędzej czy później taka relacja przestanie byc platoniczna.
Zresztą co to za platoniczna relacja w ktorej emocje aż fruwają po suficie - to też zdrada wosoby z ktorą jest się w związku.

Jeżeli jesteś w szcześliwym związku, lepiej takie zauroczenie postarać sie zdusić w samym zarodku...
Można smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie będąc w związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024