akceptacja. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: akceptacja.

Hej. Nie moge. Pozbierac sie po porodzie:-( cwicze ale nie moge na siebie  patrzec. Jak to zmienic ten wstret do siebie?? Nie jestem Przy tuszy.ale zmienilam sie zostala skora na brzuchu...itd..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: akceptacja.

Hej dziewczyny szukam porady, rady bo w tym wszystkim pogubilam sie i nie wiem co robic,mam 49 lat cale zycie walcze z nadwaga..i moge powiedziec ze skutki moich diet byly rozne ale teraz to juz jestem zalamana.. od 4 miesiecy stosuje diete proteinowa wszystko pieknie ladnie mozna by zec UDALO SIE!!!! ale........ no wlasnie jest ale....STRACILAM PIERSI i boje sie ze strace i meza niestety jestem zalamana moze ktoras z was wie co moglabym robic co zarzywac zeby chociaz po czesci odzyskac swoje piersi????? Pomozcie prosze

3

danutka1603 napisał/a:

Hej dziewczyny szukam porady, rady bo w tym wszystkim pogubilam sie i nie wiem co robic,mam 49 lat cale zycie walcze z nadwaga..i moge powiedziec ze skutki moich diet byly rozne ale teraz to juz jestem zalamana.. od 4 miesiecy stosuje diete proteinowa wszystko pieknie ladnie mozna by zec UDALO SIE!!!! ale........ no wlasnie jest ale....STRACILAM PIERSI i boje sie ze strace i meza niestety jestem zalamana moze ktoras z was wie co moglabym robic co zarzywac zeby chociaz po czesci odzyskac swoje piersi????? Pomozcie prosze

Moim zdaniem powinnas udac sie do lekarza i dowiedziec sie ile wagi powinnas zrzucic, aby uniknac komplikacji zdrowotnych a potem myslec o piersiach.

4

danutka1603 napisał/a:

Skoro całe życie się odchudzasz, to nie rozumiem, skąd zdziwienie, że przy utracie wagi leci rozmiar piersi. Są one w większości zbudowane z tłuszczu! I nie ma możliwości, by przytyć jedynie w biuście! Owszem, można ćwiczeniami na klatkę piersiową wzmocnić mięśnie, przez co piersi mogą się wydać nieco większe, ale nie oczekuj efektu operacji plastycznej bez operacji plastycznej.
A druga sprawa - nie do końca pojmuję, skąd strach przed stratą męża. Bo Ci piersi zmalały? Naprawdę? Wiesz, ja jestem dwukrotnie młodsza, noszę protezę jednej piersi i zostałam z tego powodu odrzucona na samym początku 'związku'. Ale jeżeli jesteście juz X lat małzeństwem i powodem jego rozpadu miałby być rozmiar stanika, to wybacz, ale straciłabyś czas na związek z jakimś dupkiem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024