Zauroczenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zauroczenie

No mam mały problem jestem   od 5la z chłopakiem i nigdy nie przypuszczałam że spodoba mi się inny niż mojłopak...jestem fryzjerka i pewnego dnia przyszedł klient o którym   nie mogę przestać myśleć . Nie moge go wogole wymazać z głowy , sama nie wiem co robić. Mój chłopak wcale o mnie nie dba a ciągle ma tylko pretensje i nie wiem czy to  że tamten mnie tak traktuje to spodobał mi sie ten . Szukam jakiejś porady czy to wogole normalne żeby tak sie działo. Jestem w totalnej kropce . Co mam zrobić żeby przestać myśleć o nim . Czasem myślę że może jakaś bliskość z chłopakiem pozwoli mi zapomnieć o tamtym ale no chłopak czestoM ma mnie gdzieś i no zawsze siedzę sama i biję  z myślami .Mam internetowego kolegę  i tylko  tylko  powiedziałam ze mam taka sytuacje  i kazał mi powiedzieć temu mężczyźnie ze sie w nim zaurmuzezauroczylamoże uda mi sie lepiej trafić. Ale nie wiem czy to dobry pomysł . Pomóżcie mi troche bo sama nie umiem sobie poradzić i bić sie z mymyślami .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie

A ze swoim.  chłopakiem, który o ciebie nie dba jestes bo?...

3

A ze swoim.  chłopakiem, który o ciebie ...
Chciałam od niego odejść ale straszył że sobie coś zarobi więc może to taki strach że będę miała go na sumieniu.

4

Najpierw rozwiąż problem ze swoim aktualnym chłopakiem. Jeśli nie jesteś z nim szczęśliwa, a rozmowa nie pomaga - odejdź.
Najpierw zakończ, a potem zastanawiaj się co dalej.
Nie daj się szantażować, facet jest niepoważny. Gdyby Cię straszył, że coś sobie zrobi (w razie rozstania), zawiadom o tym jego rodzinę, a w ostateczności policję.
Ty nie ponosisz żadnej odpowiedzialności za jego czyny.
Nie wiem, czy warto ratować związek w którym partner posuwa się do takiego szantażu?
Co do Twojego zauroczenia, wiele zależy od zachowania tamtego pana. Jeśli to tylko Twój klient, który przychodzi raz na jakiś czas, jest po prostu sympatyczny, ale nie wysyła żadnych sygnałów, to raczej nie wychylaj się z wyznaniami. Możesz ewentualnie poflirtować, jeśli potrafisz i poczekaj na reakcję. Jeżeli wypalisz z grubej rury, że jesteś nim zauroczona (czy coś w tym stylu), to możesz go spłoszyć, narażając się jednocześnie na kompromitację.

1. Jeśli nie chcesz być ze swoim aktualnym chłopakiem - rozstań się z nim z postawą że niezależnie od tego czy rozwinie się/nie rozwinie się sytuacja z nowo poznanym, nie wrócisz do obecnego. Głupio by wyglądało, gdybyś dostała kosza i wracała do chłopa z podkulonym ogonem. Musisz zadecydować czy z nim chcesz być, czy nie. Jeśli nie, to odejdź.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024