dziwne dziecko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: dziwne dziecko

Mam pytanie do was!
Mam w szkole dziecko-mial problemy w klasie i nie był lubiany. Przychodził do nas do biblioteki i tam się odnajduje.
Raz boli go głową i ma wisielczy humor. Na drugi dzień już się śmieje.
Ma takie huśtawki non stop.
Ma 13lat.
Co to za osobowość?depresja a na drugi dzień śmiech i glupawe wręcz zachowanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne dziecko

moze ma klopoty z tarczyca? to ostatnio czesta choroba u wielu osób. czesto tez symptomem moze byc hustawka humorów

Może być depresja dwubiegunowa. Objawy pasują.

4

A może dojrzewanie po prostu...?

5

Ja poproszę po polsku, bo niezbyt niestety rozumiem, chociaż bardzo się staram...

6

No mnie też to wygląda na coś dwubiegunowego, albo depresja, albo po prostu osobowość dwubiegunowa, na pewno ma jakiś problem i potrzebuje pomocy.

7

Zdiagnozować może jedynie osoba z kwalifikacjami. Może porozmawiaj ze szkolnym psychologiem?

8

Mnie też czasami boli głowa i mam wisielczy humor. Na drugi dzien już wszystko jest ok - czy to znaczy, że jestem chora psychicznie? big_smile

Ludzie są różni, nastolatkowie też - zwłaszcza w okresie dojrzewania. Diagnozowanie dwubiegunowki czy depresji tylko dlatego, że ktoś ma różny humor w różne dni?.. ludzie...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024