Bardzo zdziwiło mnie zachowanie, faceta z którym spotykałam sie przez pół roku, nie wyszło nam, zranił mnie kilka razy, wystawił i tak nasze drogi sie rozeszły. Przez 3 lata nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu, po czym on napisał do mnie, tak nagle z grubej rury, że chciałaby sie ze mną spotkać i porozmawiać, nie chciał powiedzieć o czym, chciał to zrobić dopiero na spotkaniu, po czym poczuł sie chyba odrzucony, przeprosił i stwierdził, że już nie ważne, powiedział tylko tyle, że rozmawiał z moją dobrą kumpelą i sobie coś ubzdurał, nie chciał powiedzieć o czym rozmawiali, stwierdził że nieistotne. Kumpela dopiero później o wszystkim mi opowiedziała, że poprosił ją o rozmowę, w skrócie, powiedział jej że wie, że to wszystko jego wina, że nie chciał, aby tak wyszło, ale stwierdził, że chyba jest już za późno, pytał sie co u mnie, czy mam chłopaka, kumpela nie powiedziała mu zbyt dużo, powiedziała mniej więcej, że zachował sie dziecinnie i że to jest sprawa pomiędzy mną a nim. I nie rozumiem, skąd ta nagła chęć wyjaśnienia wszystkiego, minęły 3 lata, ja zdążyłam o tym 10 razy zapomnieć. Jestem ciekawa waszej opinii.
Nie wierzę w nawrócenia...
3 lata temu w skali atrakcyjności dla związku otrzymałaś ocenę meh, ale po trzech latach spotkań z kobietami, które wypadły poniżej meh (bądź braku spotkań) uznał, że meh to najlepsze co go spotkało i nie ma co się oglądać na lepszą okazję. Także to tyle jeśli chodzi o głębię jego przemyśleń i uczuć. Przebierał, wybierał, a teraz czas na decyzję spośród dostępnych przeszłych, bo obecnie nikt się koło niego nie kręci, a i swoje przyszłe szanse ocenia nie najlepiej.
Nie wierzę w nawrócenia...
3 lata temu w skali atrakcyjności dla związku otrzymałaś ocenę meh, ale po trzech latach spotkań z kobietami, które wypadły poniżej meh (bądź braku spotkań) uznał, że meh to najlepsze co go spotkało i nie ma co się oglądać na lepszą okazję. Także to tyle jeśli chodzi o głębię jego przemyśleń i uczuć. Przebierał, wybierał, a teraz czas na decyzję spośród dostępnych przeszłych, bo obecnie nikt się koło niego nie kręci, a i swoje przyszłe szanse ocenia nie najlepiej.
Autorko - zgadzam się z Klio. Jeśli masz w życiu coś innego do roboty, to odpuść spotkania z facetem nawet z ciekawości, bo to marny towar. Nawet na pytanie o czym chciałby porozmawiać, nie umie odpowiedzieć, tylko robi zagrywki rodem z brazylijskich seriali.
@Klio - czytając Twój komentarz, oplułam monitor. "Atrakcyjność na ocenę "meh" podkradam
Haha, jak facet wypowiada słowa "już nieważne", "nieistotne", to na bank jest FOCH
Ten typ tak ma. Olać foszastych menów, łachy nie robi - pamiętaj, to on zawalił.
Haha, jak facet wypowiada słowa "już nieważne", "nieistotne", to na bank jest FOCH
Ten typ tak ma. Olać foszastych menów, łachy nie robi - pamiętaj, to on zawalił.
haha i to foch z kropką nienawiści Tak zrobiłam olałam, jakby naprawdę chciał wyjaśnić to by to zrobił, jak na dorosłego już faceta zrobił to mega dziecinnie, na szczęście mi on już dawno przeszedł, tylko sie zdziwiłam skąd w kimś po tylu latach może sie narodzić nagła chęć wyjaśnienia, mi aż by było głupio tak napisać do kogoś i jeszcze po 5 min stwierdzić że nie istotne.
6 2016-04-08 11:35:44 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-08 11:36:38)
Elle88 napisał/a:Haha, jak facet wypowiada słowa "już nieważne", "nieistotne", to na bank jest FOCH
haha i to foch z kropką nienawiści
Tak zrobiłam olałam, jakby naprawdę chciał wyjaśnić to by to zrobił, jak na dorosłego już faceta zrobił to mega dziecinnie, na szczęście mi on już dawno przeszedł, tylko sie zdziwiłam skąd w kimś po tylu latach może sie narodzić nagła chęć wyjaśnienia, mi aż by było głupio tak napisać do kogoś i jeszcze po 5 min stwierdzić że nie istotne.
No, dzieciaczek straszny. Widać przez te 3 lata nie tyle dojrzał, co cofnął się w emocjonalnym rozwoju.
Dupę Ci zawraca, sam nie wie o co mu chodzi, a trupa z szafy wyszarpał i smród został.
Najgorzej to ciągnąć takiego za język. Nie wolno!!!
Dobrze żeś nie odpisała to teraz chłop będzie miał gula, bo ego oberwało Miałaś tańczyć brejkdensa z radości, że się odezwał, a tu taki wał. Ha ha
Otwórz szampana i ciesz się, że szanowny Pan przekonał się iż na świecie nie ma lepszej od Ciebie.
Otwórz szampana i ciesz się, że szanowny Pan przekonał się iż na świecie nie ma lepszej od Ciebie.
Szkoda szampana na taka okazje