zabawowy facet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez luna999 (2016-04-07 19:13:53)

Temat: zabawowy facet

Witajcie, jestem studentką z 1. roku. Od razu zaznaczę, że chciałabym by na ten temat wypowiedziały się młode netkobiety. Jak można zatrzymać faceta, który stara się być popularny, stawia wszystkim koleżankom drinki, ma zamożnych rodziców etc? Taki zabawowy, lubiący imprezy, atrakcyjny. Czy ta "wybranka" musi mieć fajne ciuchy, urodę i temperament? Wiadomo, że osoba charyzmatyczna, otwarta, wygadana ma większe szanse na zwrócenie uwagi niż przeciętna.

Mi osobiście wydaje się, że ci "popularni" panowie po prostu popisują się, bawią.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zabawowy facet

Młode,to znaczy do jakiego wieku?
Widełki jakieś,ten teges?

Bo nie wiem,czy mam już pióro szukać? tongue

3

Ok źle to określiłam smile przepraszam. Dziewczyny które znają się dobrze na tym typie faceta.

4

To co napisałaś wystarczy, żeby mu przez jakiś czas potowarzyszyć, bo zatrzymać to się takiego nie da.

5 Ostatnio edytowany przez Realista (2016-04-08 06:21:06)

Wydaje mi się, że tacy w większości chcą się bawić i nie wiele wiedzą o życiu tacy niedojrzali chłopacy wink Po co Ci ktoś taki? Dla kasy chcesz czy co?

6 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-04-08 07:41:53)

Chyba trolujemy chłopaki smile

Wiesz luna, jeżeli chłopak gra to w zasadzie gdzies tam wystarczy jakiś ustronny kąt, niniówa i nie sciskaj kolan to on nie zmarszczy freda i będzie OK.
   Jeżeli to jego normalna -wrodzona cecha a ty na poważnie i nie chcesz zrobić za blaszkę to musisz troche sie postarać.  Tutaj dziewczyny po sąsiedzku kilka tematów z tym przerabiają.  Od cech charakteru zaczynają a na makijażu kończą.  Poczytaj smile

7

Ta "wybranka" musi mieć wysokie poczucie własnej wartości. Jeśli będzie uważała za zaszczyt, że ten ósmy cud świata raczył obdarzyć ją spojrzeniem to nie ma szans, choćby w międzyczasie wszystkie okoliczne konkursy piękności i mądrości wygrywała.
Jeśli będzie pewna siebie, niezależna i nie będzie próbowała uczepić go na smyczy - będzie dla niego wyzwaniem. Jeśli zachowa te cechy - będzie wyzwaniem na długo smile
Samo rozkminianie "jak zdobyć takiego faceta" świadczy o tym, że osoba zastanawiająca się raczej kryteriów nie spełnia. Lepsze jest myślenie: "o, fajny facet, może uznam go za godnego, żeby poświęcić mu trochę mojego cennego czasu?" big_smile

A generalnie to kazdy człowiek jest inny. Wielu z tych "rozrywkowych" ma w rzeczywistości spore kompleksy i problem z relacjami. To trzeba analizować na żywo, na konkretnym osobniku - nie na subiektywnym opisie jednej osoby smile

8

Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć, jako niemłoda już kobieta hmm ???
"Jak można zatrzymać faceta, który stara się być popularny, stawia wszystkim koleżankom drinki, ma zamożnych rodziców etc?"
...być równie popularna, zbywać go z lekka, mieć grono adoratorów, równie zamożnych rodziców, być baaaardzo atrakcyjną, inteligentną, sprytną...
Może uda Ci się "zatrzymać go" na jakiś czas?
Pisząc - "zatrzymać go", rozumiem, że masz szczególne względy, jednak czujesz się zagrożona.
Obserwuj, co i kto mu imponuje. Nie wiem jednak, na ile taka obserwacja będzie skuteczna. On, jak widać, bawi się na całego, a kogo w przyszłości wybierze, tego nie wie nikt.
Z pewnoscią nie będzie to,szara myszka....choć nigdy nic nie wiadomo.

9

Dziękuje smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024