Pms dzień po owulacji czy jest szansa na ciążę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pms dzień po owulacji czy jest szansa na ciążę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pms dzień po owulacji czy jest szansa na ciążę?

Hej,
Staramysię o dziecko. W piątek-sobotę miałam owulacji a teraz mam silne objawy pms (bezsenność, ból podbrzusza i nog,rozdrażnienie, czestomocz). Dzisiaj jest to mòj 18 dc. Czy jest szansa ze zaszłam w ciaze. Czytak silne objawy pms wykluczają ciaze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pms dzień po owulacji czy jest szansa na ciążę?

od samej owulacji nie ma ciaży smile jak był seks 4 dni temu np to nie ma szans by organizm już zareagował.
wprawdzie w ciaży jest parcie na pęcherz od rosnącego brzuszka, ale to też za wcześnie.
bardziej chyba stan zapalny dróg moczowych złapałaś- żurawina i dużo pij smile watpliwości rozwieje test.

3 Ostatnio edytowany przez SenWiktorii (2021-02-01 20:51:58)

Seks byl co dwa dni od 9 dc, ale martwią mnie te objawy pms. Czy takie silne objawy mogą być oznaką ze w tym cyklu ciazy nie będzie czy np. można mieć pms i być w ciąży w jednym cyklu?

4

Nie ma co się tak przywiązywać do PMS, nauka nie jest ostatecznie pewna co do jego istnienia. Wiem, że znasz swoje ciało i jak odczuwasz zbliżający się okres, ale te same symptopmy mogą znaczyć coś zupełnie innego, choćby sam stres spowodowany możliwością, że zaszłaś w ciążę

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pms dzień po owulacji czy jest szansa na ciążę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024