Spózniający się okres.... czy to może być ciąża ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Spózniający się okres.... czy to może być ciąża ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Spózniający się okres.... czy to może być ciąża ??

Hej wszystkim . Proszę was bardzo o pomoc w podobnej sprawie. Bo zeświruje... Mam taki problem okres powinnam mieć 16 marca.. współżyłam z moim narzeczonym 20 myślałam że mam dni niepłodne. Teraz trudno to mi określić bo mamy 25 marca a ja nadal nie mam okresu. Moje pytanie brzmi . Czy mogło coś się rozregulować? i mogły to być jednak dni płodne? Dodam że nie moge zrobić testu bo to dopiero 6 dzień. A i ostatnio wprowadziłam basen 3 razy w tygodniu przez ostatni miesiąc. Może to jest przyczyną...????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spózniający się okres.... czy to może być ciąża ??
kght600 napisał/a:

Hej wszystkim . Proszę was bardzo o pomoc w podobnej sprawie. Bo zeświruje... Mam taki problem okres powinnam mieć 16 marca.. współżyłam z moim narzeczonym 20 myślałam że mam dni niepłodne. Teraz trudno to mi określić bo mamy 25 marca a ja nadal nie mam okresu. Moje pytanie brzmi . Czy mogło coś się rozregulować? i mogły to być jednak dni płodne? Dodam że nie moge zrobić testu bo to dopiero 6 dzień. A i ostatnio wprowadziłam basen 3 razy w tygodniu przez ostatni miesiąc. Może to jest przyczyną...????

Z tym pytaniem do ginekologa,nie na forum,a po drugie skoro sypiasz z facetem to normalne, że możesz być w ciąży. O tym aby nie być w nieplanowanej ciąży myśli się przed pójściem do łóżka,a nie po fakcie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Spózniający się okres.... czy to może być ciąża ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024