Edukacja seksualna dziecka w szkole - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Edukacja seksualna dziecka w szkole

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Edukacja seksualna dziecka w szkole

Czy są tu matki lub ojcowie co mają dzieci w wieku gimnazjalnym klasa 2,3 lub licealnym klasa 1 i w szkole jest edukacja seksualna ?
Chciałabym przeczytać, czy wasze dzieci opowiadają wam jak to u nich się odbywa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Edukacja seksualna dziecka w szkole

Jestem rodzicem dwóch córek, które na dzień dzisiejszy mają po 16 lat i trochę się martwię o poziom edukacji seksualnej w szkole. Wysłałem je na prywatne wizyty do seksuologa z Progress Clinic i wiecie co? Jestem spokojnieszy. Dlatego, że znam seksuolog, która tam pracuje i ma świetne podejście do ludzi. Swoją drogą jaka jest Wasza opinia? Sądzicie, że edukacja seksualna w szkole jest "wystarczająca"?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Edukacja seksualna dziecka w szkole

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024