czuje ze zawsze bede sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czuje ze zawsze bede sama

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: czuje ze zawsze bede sama

Cześć wszystkim smile Pisze tutaj bo czuję się sama , nie mam chłopaka , koleżanek też za dużo nie  mam .
Zresztą i tak nie mają czasu bo mają swoich chłopaków  W szkole też mało co kto mnie lubi .. A ja już tak 3 lata sama , nie wiem co jest ze mną nie tak ..
Miałam chłopaków lecz to były związki takie nie na poważnie ..
Mam pewną wadę zgryzu progenia ( wysunięta dolna szczeką , zęby dolne nachodzące na górne .) Da się tą wadę operacyjnie usunąc ale koszty to ok 10 tyś zł narazie mnie nie stać  Znajomi mówią ze prawie tego nie widać , że jestem ładna .
Lecz ja przez to mam kompleksy . ;/ Nie mam tej pewności siebie ;/
Chodzę do pubów z myślą że tam poznam kogoś ciekawego lecz do tej pory tak się nie stało , miałam założony
nawet portal randkowy ale pisali tam sami wiecie jacy ludzie .
.Koleżanka ostatnio poznała mnie z kolegą swojego chłopaka , niby mu się spodobałam ale po spotkaniu popisaliśmy jeden dzień i więcej nie napisał ..

Jestem osobą cichą , spokojną . Tzn jestem taka z początku dla nieznajomych  ,   przy znajomych których znam już kawał czasu potrafie się wyluzować itp
.. Do tej pory cały czas sobie mówiłam że kiedyś wkońcu kogoś poznam ale zaczynam w to wątpić i wiem ze 20 lat to nic .
Każda koleżanka jak gdzies  z nią wychodzę chwali się a mój chłopak to tamto ,  a ja tylko milcze i sobie myśle ona to ma szczęscie ... kiedy mnie to spotka .

Ma ktoś podobny problem ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czuje ze zawsze bede sama

Proszę, nie dubluj wątków i zapoznaj się z regulaminem forum.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czuje ze zawsze bede sama

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024