Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie.

Więc...to mój pierwszy temat tutaj także proszę o wyrozumiałość.
Bardzo zależy mi na obiektywiźmie, bo nie mam pojęcia co teraz robić

Jestem w związku z dziewczyną, ogólnie jakoś od około 8 miesięcy(nasza bliższa znajomość trwała trochę dłużej, bo wcześniej długo się przyjaźnilismy, ale to inna historia).
Wiem, że oboje czuliśmy się ze sobą bardzo dobrze i czerpaliśmy z tego jak najwięcej. Starałem się ją uszczesliwiać jak tylko mogłem i zawsze pomimo jakiś mniejszych sprzeczek wychodziliśmy na prostą. Ostatnio jednak coś się zmieniło. Wiem, że moje nastawienie do niej jest ciągle takie samo ale mam wrażenie jakby ona zmieniła się w stosunku do mnie. Małe problemy zaczynały stawać się większymi, a ona utwierdzała się w przekonaniu, że kłócimy się bardzo często(mimo, że ja wcale tak tego nie widziałem). Ostatnio stwierdziłem, że dam jej trochę więcej wolności i sprawdzę jak ona chce widzieć tą naszą relacje - skończyło się na tym, że w ciągu tygodnia zamieniliśmy może parę słów. Po naszym ostatnim spotkaniu i dość długiej rozmowie stwierdziła, że wie, że gdzieś jest problem ale nie potrafi go zidentyfikować.
Powiedziała mi też, że gdyby nie chciała ze mną być to nie ciągnęłaby tego bez sensu. Bardzo mi na niej zależy, bo kocham ją i nie chce jej stracić. Skończyło się na tym, że teraz ona ma "czas na przemyślenia" i wyciągnięcie wniosków, a ja odchodzę od zmysłów, bo nie wiem czego się spodziewać.
Wiem, że umawia się w tym czasie z różnymi znajomymi i czuję, że nie przyjmuje się całą tą sytuacją, gdy ja w tym czasie nie wiem co ze sobą zrobić.
Nie wykluczam, że może na to wszystko mieć wpływ jakaś osoba trzecia(mimo, że ona całkowicie to wyklucza i zawsze była ze mną szczera)
Dziewczyny...co mi radzicie? Nie mam pojęcia o co może chodzić i nie wiem co robić...niedługo mam ważny egzamin a przejmuję się tylko jednym.
Jaki może być powód tego wszystkiego? Może czas przestać się łudzić i odpuścić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie.

Odpuść. Osoba, która coś czuje, która jest zainteresowana znajomością nie urywa kontaktu, nie przestaje się odzywać. Odwrotnie: szuka kontaktu, chce wiedzieć co u Ciebie i chce dzielić się informacjami o sobie. Ponadto te kłótnie o nic. Wydaje mi się, że nie jest w rzeczywistości Tobą zainteresowana i albo robi te dziwne podchody, bo nie jest asertywna i nie potrafi powiedzieć wprost, że to koniec, albo robi z Ciebie koło zapasowe. Tak czy siak, nie warto się dalej angażować.

3

Odp: Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie.
Klio napisał/a:

Odpuść. Osoba, która coś czuje, która jest zainteresowana znajomością nie urywa kontaktu, nie przestaje się odzywać. Odwrotnie: szuka kontaktu, chce wiedzieć co u Ciebie i chce dzielić się informacjami o sobie. Ponadto te kłótnie o nic. Wydaje mi się, że nie jest w rzeczywistości Tobą zainteresowana i albo robi te dziwne podchody, bo nie jest asertywna i nie potrafi powiedzieć wprost, że to koniec, albo robi z Ciebie koło zapasowe. Tak czy siak, nie warto się dalej angażować.

Myślę, że możesz mieć sporo racji...
Jeśli faktycznie jej zależało to najpewniej odezwie się do mnie, a jeśli nie, to chyba żyłem w jakiejś nieświadomości. Dziękuję

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zmieniła się w stosunku do mnie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024