chciał wymienić się za inną dziewczynę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chciał wymienić się za inną dziewczynę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: chciał wymienić się za inną dziewczynę

Witam, przejdę od razu do konkretów- przeczytałam rozmowę mojego faceta na fb. Nie linczujcie mnie za to,nie będę się tłumaczyć, czemu itd. nieważne.

Po wyszukania hasła kluczowego znalazłam starą rozmowę faceta z jego kumplem. Dodam, że jesteśmy w związku ok. roku łącznie, na początku byłam trochę niezdecydowana, nasza relacja była taka jak pary, ale jednak oficjalnie nie byliśmy razem. Pokręcone trochę, ale on od początku mówił, że nie podda się, bo nigdy nie spotkał takiej kobiety jak ja, że tylko ja się dla niego liczę itp.
Wracając, do rozmowy z jego kumplem, to było jakiś rok temu, rozmawiali o mnie w skrócie, okazało się że wpadłam w oko temu koledze, pytał się, czy między nami już zaawansowany związek, na poważnie. zaproponował, że skoro jestem jeszcze niezdecydowana , to on by chciał mnie lepiej poznać. Wyobrażacie sobie, że mój facet jakoś ostro na to nie zareagował? To tak jakby moja koleżanka powiedziała, żebym odstąpiła jej mojego faceta.,..
Mało tego, to co najbardziej mnie zszokowało, on mu zaproponował, że może go zeswatać z inną dziewczyną, opisywał, że jest bardzo fajna bla bla. Późniejsza rozmowa chyba przeniosła się na smsy z tego co zrozumiałam. Ale oczywiście wyżej w skrzynce była konwersacja z tą dziewczyną...

Nie wierze po prostu, że sam do niej napisał, zagadując. Jeszcze z jakimś tekstem do niej, że jest sliczna... Gadka szmatka, nie czytałam wszystkiego, ale zauważyłam, że rozmowa była jednorazowa, bo  ona później przestała ją kontynuuować i wtedy mój facet już nic nie pisał.
Dodam, że wtedy niby oficjalnie nie byliśmy razem, ale było to dosyć zaawansowane, np. on jeszcze miesiąc przed tą rozmową z nimi powiedział, że mnie KOCHA.
Zraniło mnie to, niby rok temu, na dzień dzisiejszy związek stał się już poważny, mieszkamy razem, nie ogląda się za innymi, nie pisze z tego co widziałam, powtarza nadal jaka jestem ważna dla niego, troszczy się o mnie, planujemy przyszłość.

Więc może i rok temu miałam wątpliwości, ale sam twierdził, że tylko mnie chce, że nie widzi świata poza mną, a jednak napisał sobie awaryjnie do jakiejś dziewczyny zaproponowanej przez kumpla. W czasie, gdy starał się o mnie i mówił jak to sobie życia beze mnie nie wyobraża. W życiu nie spodziewałabym się czegoś takiego po nim. Chciał mnie zamienić na inną, a mnie 'obracałby' jego kolega?
Teraz myślę sobie, ciekawe co by było gdyby ta dziewczyna była chętna na dalsze rozmowy, kontynuowała ją ... Jechał by na dwa fronty, czy stwierdził, że to jednak nie to (ze mną).Czuje się teraz jakby był ze mną z braku lepszej opcji.
Jeszcze taki istotny fakt, to mówimy sobie o wszystkim i pamiętam jak dziś, że mój facet wtedy, zapytał mnie, czy ten jego kolega do mnie coś pisał, gdy zapytałam czemu miałby pisał, to powiedział, że wie, że podobam się jemu, ale wybił mu to już głowy mówiąc, że jestem zajęta i po prostu chciał się upewnić.

Potrzebowałam się wygadać, co z tym zrobić? Od przeczytania tego, chodzi mi to po głowie, jestem jakaś smutna. Wiem, że teraz nie zrobiłby takiego czegoś, wiele się zmieniło, ale skoro wtedy, twierdził, że jestem dla niego całym światem, że nie mógłby życ beze mnie,a pisał do jakieś dziewczyny za namową kolegi...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chciał wymienić się za inną dziewczynę

Ty wiesz dlaczego nie trzepie się poczty i rozmów innych osób?
Bo mozna się doszukać rzeczy, których człowiek doszukać by się nie chciał.

O resztę zapytaj swojego chłopaka, może będzie pamiętał o co mu chodziło rok temu.

3

Bym odpuściła mu. Było to, kiedy jeszcze nie byliście w związku i teraz nie ma to znaczenia.

4

Właśnie, że bardzo ważne. Szukałaś dziury w całym, aż znalazłaś (a właściwie wydaje Ci się, że znalazłaś).  To co było przed związkiem nie powinno mieć żadnego znaczenia i tyle.

5

Jacenty89 napisał/a:

Właśnie, że bardzo ważne. Szukałaś dziury w całym, aż znalazłaś (a właściwie wydaje Ci się, że znalazłaś).  To co było przed związkiem nie powinno mieć żadnego znaczenia i tyle.

Owszem, tylko, że nasza relacja wtedy wyglądała już jak relacja pary, tylko po prostu nie było oficjalnie powiedziane, że jesteśmy razem, bo wcześniej prosiłam go o wolniejsze tempo (on chciał zbyt szybko,a ja potrzebowałam czasu). Więc, jeżeli dąży do szczęścia ze mną, mówi jak mnie kocha,a w ten sam dzień pisze do jakiejś dziewczyny, by ją poderwać? Coś nie halo. Jeszcze ta cała sytuacja, kolega poderwie mnie,a w zamian daje mu swoją koleżankę, jak dzieci z podstawówki.
Wiem miał prawo sobie pisać, ale boli mnie to, że przez cały czas wtedy mówił jak to świata nie widzi poza mną, a jednak w głowie były też inne.

6

Sama jesteś sobie winna. Jakbyś była zdecydowana to byś miała jasną sytuację. A tak zostaje Ci przygryźć wargi i zapomnieć o tym.

7

A czemu ma zapomnieć bo on i ty tak chcecie. Nikt nie chce być osaczany ciekawe jakbyś ty się czuł gdyby ciebie osaczała kobieta która tak się zachowuje. Osoba zakochana jest ślepo zakochana to wiem po sobie.

8

Paweło napisał/a:

A czemu ma zapomnieć bo on i ty tak chcecie. Nikt nie chce być osaczany ciekawe jakbyś ty się czuł gdyby ciebie osaczała kobieta która tak się zachowuje. Osoba zakochana jest ślepo zakochana to wiem po sobie.

A gdzie tu jest cokolwiek o osaczaniu? Niektórzy nawet jak są zakochani to posiadają coś takiego jak zdrowy rozsądek.

9 Ostatnio edytowany przez malovitz (2016-03-19 21:53:16)

Czyli chodzi o to, że twój facet nie zareagował ostro kiedy jego kumpel myślał, że wasz związek nie jest na poważnie i chciał pomocy twojego faceta w poznaniu Ciebie ? I zszokowało Ciebie, że jednak twój facet chciał go zeswatać z inną panną ?
Tak piszesz ale te powody kupy się nie trzymają.
Czy chodzi o to, że uważasz że facet chciał sobie inną znaleźć a Ciebie "oddać" koledze jak to sugeruje tytuł ale już nie niekoniecznie treść

10 Ostatnio edytowany przez nina0001 (2016-03-20 00:21:00)

malovitz napisał/a:

Czyli chodzi o to, że twój facet nie zareagował ostro kiedy jego kumpel myślał, że wasz związek nie jest na poważnie i chciał pomocy twojego faceta w poznaniu Ciebie ? I zszokowało Ciebie, że jednak twój facet chciał go zeswatać z inną panną ?
Tak piszesz ale te powody kupy się nie trzymają.
Czy chodzi o to, że uważasz że facet chciał sobie inną znaleźć a Ciebie "oddać" koledze jak to sugeruje tytuł ale już nie niekoniecznie treść

Chodzi o to, że wtedy wpadłam w oko koledze mojego faceta, który wypytywał, czy to już na poważnie itd, i kolega zaproponował, że zapozna mojego faceta z jakaś dziewczyną (znajomą tego kumpla),a kumpel będzie bajerował mnie.
Mój facet powiedział mu, że jestem zajęta i żeby dał sobie spokój i do mnie nie pisał (tak przynajmniej mi powiedział,bo upewniał się, czy ten kumpel odzywał się do mnie, ale co powiedział naprawdę kumplowi nie wiem), ale jednak do zaproponowanej przez kumpla dziewczyny napisał, zagadując w celu poznania. Jestem więc w szoku po co, skoro nasza znajomość była zaawansowana, mówił ciągle, że nie widzi świata poza mną i nikt inny się nie liczy, praktycznie tydzien później byliśmy oficjalnie razem.

Już rozumiem gdyby pisał z jakimiś koleżankami, flirtował itd, w końcu rok temu, ale chodzi o tak chorą, dziecinną sytuację, że kolega proponuje mu poderwanie jakiejś znajomej opisując, że fajna i żeby spróbował. Chciał mieć kogoś na zapas? Albo gdyby tamta była bardziej chętna na poznanie, to stwierdziłby, że jednak się odkochał?heh

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chciał wymienić się za inną dziewczynę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024