Witam Was mam pewne pytanie.
Ogarnia ktoś tego Messengera bo mam pewną rozkminę. Piszę z pewną ważną mi osobą ale ona mi dość długo nie odpisuje (po 4-5h). Wiadomość wyświetla mi się jako nieprzeczytana, ale mimo to jak wchodze na messengera to widzę że przez te kilka godzin ta osoba była pare razy aktywna (w sensie widać napis "5/10/3 minuty temu").
Czy to jest wiarygodna informacja? Na czym polega ta aktywność? Pisze w tym czasie z kimś innym a moja wiadomość przepada w czeluściach?
Troche mi to nie daje spokoju nie powiem...
Wystarczy że włączy FB a na messengerze wyświetla się jako aktywna.
Po prostu jest aktywna, ale nie przeczytała Twojej wiadomości.
Albo przeczytała i nie kliknęła w nią / nie odhaczyła (no wiadomo o co chodzi). Bo chyba nie da sie być aktywnym na fejsie i nie przeczytać wiadomości : <
Da się. Ja czasem jeśli przeglądam FB przez kompa nie widzę powiadomień z messengera, podczas gdy te wyświetlają się na telefonie gdzie mam apke.
Albo przeczytała i nie kliknęła w nią / nie odhaczyła (no wiadomo o co chodzi). Bo chyba nie da sie być aktywnym na fejsie i nie przeczytać wiadomości : <
Oczywiście, że się da być aktywnym na fejsie i nawet na messenger'ze nie przeczytawszy wiadomości.
Możliwe jest także przeczytanie wiadomości nie wchodząc na nią, jak wiadomość jest króciutka.
Czasem też wystarczy po prostu korzystać z telefonu. Razem ze znajomymi kiedyś to sprawdzaliśmy i wystarczyło odblokować telefon, żeby wyświetlić się na messengerze jako "aktywny", nawet bez wchodzenia na fb.
Czasem też wystarczy po prostu korzystać z telefonu. Razem ze znajomymi kiedyś to sprawdzaliśmy i wystarczyło odblokować telefon, żeby wyświetlić się na messengerze jako "aktywny", nawet bez wchodzenia na fb.
Może niepotrzebnie się nakręcam nie wiem. Odbija mi już : < ale wg mnie nawet jak sie odblokuje telefon to jest przecież ikonka z wiadomością na pulpicie : (
No dobrze, a tak właściwie to o co Ci chodzi?
Chodzi mi o to, że mi na niej zależy. I nie wiem czy ona nie odpisuje bo nie chce ze mna gadac/ma mnie w poważaniu/pisze z kimś innym/. Ale tak jak mówiłem, może niepotrzebnie się nakręcam...
A pytales ją o to? To prostsze niż wróżenie z kart.
Tak, całkowicie niepotrzebnie się nakręcasz. Wyluzuj, bo zabluszczysz.