umowy o pracę - nowe ustalenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » umowy o pracę - nowe ustalenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: umowy o pracę - nowe ustalenia

mam pytanie - córka pracuje w jednym zakładzie pracy jej ostatnia umowa jest na trzy lata ( 36 miesięcy ) ma się niby kończyć w październiku. przed tą umową była umowa na ro a wcześniej 3 miesiące ( tzw okres próbny ). Pytanie moje brzmi czy według naszego nowego prawa ostatnia umowa liczy się automatem jako umowa na czas nieokreślony. CZy dopiero Ci nowo przyjmowani będą mieli te przywileje. Chodzi głównie o możliwości wzięcia kredytu bankowego. Przecież ile można pracować i być dalej niewiarygodnym dla banku, mimo całkiem normalnego zarobku. Proszę wyprostować mi te nasze nowe przepisy , bo gdzieś słyszałam, że takie umowy powinny być z automatu traktowane jako umowy na czas nieokreślony...

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » umowy o pracę - nowe ustalenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024