zwrot towaru niezgodny z zamówieniem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » zwrot towaru niezgodny z zamówieniem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: zwrot towaru niezgodny z zamówieniem

Odebrałam i zapłaciłam za rogówkę, zamówienie składałam osobiście u producenta, nie dostałam żadnej umowy. Pan tylko wysłuchał co mam do powiedzenia, zaakceptował mój projekt na wydruku, zanotował kolory materiału i NIBY wszystko zapamiętał... Już przy odbiorze okazało się , że jedna część rogówki miała być zaokrąglona a nie jest. To jeszcze przyjęłam ale chyba niepotrzebnie - miałam tego nie przyjmować. Później okazało się że kierowca nie dostał nawet faktury ( przesyłali mi ją na skrzynkę mejlową 4 dni). To jeszcze nic przy siadaniu po jednym dniu kanapa zaczęła trzeszczeć jak stary grat, ważne jest to że na moim zamówieniu było wypisane - miękkie wygodne siedzisko z pianki wysokoelastycznej a mam piankę tapicerską i trzeszczące sprężyny. To już wyprowadziło mnie z równowagi. Później z mężem zaczęliśmy mierzyć poszczególne elementy, bo coś nam nie pasowało w krzywiznach wszytych poduch - okazało się że poduchy są nierówne jeden brzeg dłuższy o 3 cm od drugiego a na koniec oparcie jest zrobione prawie pod kątem prostym, po dłuższym siedzeniu siada kręgosłup. Co robić żeby pozbyć się tego bubla, już posłałam reklamację mejlem , dzwoniłam również do producenta, który stwierdził że wyśle fachowca - czy fachowiec wystarczy - czy na miejscu usunie wszystkie wady ??? Chcę by zabrali to sobie i żądam zwrotu gotówki czy to możliwe ???

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » zwrot towaru niezgodny z zamówieniem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024