Oszukuje ?! Albo ja trace zmysly ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Oszukuje ?! Albo ja trace zmysly ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Oszukuje ?! Albo ja trace zmysly ?!

Witam, pisze z prosba o pomoc poeate otworzenie oczy i z potrzeby zaspokojenia koniecznosci wygadania sie. Mam wrazenie ze albo jestem regularnie oszukiwana albo trace zmysly przez swoja podejzlieosc i nie ufnosc do ludzi. Ba raczej do jednego ludzia a jak sie domyslacie chodzi o mojego faceta jestesmy juz razem prawie dwa lata. Od samego poczatku cos mi w nim nie pasowalo pod wzgledem zaufania. Ciezko bylo mi wierzyc w to co mowi o sobie w jaki sposob spedza czas i skim. Po drugie dziwi mnie ze wybral mnie na dwoja kobiete skoro to typ faceta ktory mog by miec lepsza ( przynajmniej mi to tak wyglada) najwiekszym problemem jest facebook ma tam mase "kolezanek" jak o to mowi z ktorymi nic go nie laczy juz alboe wcale nie laczylo do tego dochodzi jedna laska z ktora sie spotkal niby raz i nic nie bylo ale sama musialam to odkryc tekstami w komentarzach jak ja to kocha a ona go. Laseczka wypisywala do mnie ze niezle sie jej z nim ... No wiecie. Ze oni sie kochaja itp. Ja powiedzialam mu chyba z milion razy wtedy jak go nakrylam ze jak jest taka fajna to niech da mi spokoj i spier### do niej a o mnie niech zapomni bylo to jakies ok pol roku temu do sylwestra bylo to takie bardziej wyczowalne ze jest ktos jeszcze po nowym roku cos sie zmienilo w jego zachowaniu zaczol miec czas dla mnie dzwoni pisze przyjezdza czesciej ( ja to odbieram jako chec uspienia mojej czujnosci) fakt jestem nie ufna podejzliwa wkurza mnie to ze taka jestem ze mecze sie sama katujac teorzeniem jakis scenariuszy nie majac dowodow. Opierajac sie glownie na jakis akcjach typu raz nieodebrane poloczenie albo szybkie zasniecie albo wyciszony tel. No i ta cholerna laska ktora nadal ma mozliwosc komentowania jego postow. Sa tez posty ze mna ale widze je tylko ja i on tak jakby nie chcial zeby tamta to widziala albo inne. Ludzie pomozcie bo ja zwariuje jak tak dalej bede sie tymi myslami katowac sad 
P.S przepraszam za bledy i prosze o szczere wypowiedzi. Pyrania mile widziane gdyz nie jest az rak szczegolowo opisane bo to by byl poemat juz. ZALAMANA85

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oszukuje ?! Albo ja trace zmysly ?!

Wiesz w czym jest Twój główny problem? W Twoim podejściu, że jesteś niewarta tego faceta.
Jak tak będziesz myśleć dalej to rozwalisz sobie związek.

3

Hmm cos racji w tym jest tylko jak to zmienic. Przeciez z dnia na dzien nie zaczne inaczej myslec :-(

Podobnie jak allama, uwazam, ze najwiekszym problemem w tym wszystkim jest twoje podejscie. Co to w ogole ma znaczyc, ze on moglby miec lepsza od ciebie? Juz na samym poczatku, sama sie podlamujesz. moze i moglby miec ladniejsza, szczuplejsza czy jakakolwiek inna, ale nie ma bo wybral ciebie. musisz zacza sie bardzoej cenic, bo takim mysleniem jeszcze w depresje wpadniesz.

Muszez przyznac, ze nie bardzo rozumiem z tego co napisalas. Ona napisala do ciebie, ze razem sypiaja?
Jezeli tak cie draznia ich rozmowy na facebook'u, to porozmawiaj z nim o tym.

5

Juz tlumacze zaczelo sie od tego ze znalazlam na fb ich wspolne komentarze sugerujace ze cos ich laczy az doszlo do tego ze ona umiescila ich wspolne zdjecie co jest bylo jasne ze sie spotkali nie wytrzylalam i napisalam do niej ze super ze sa tacy szczesliwi itp ale niech wie ze nie jest jedyna i od tamtej pory dostawalam od niej wiadomosci prywatne opisujace co oni nie robili jak to sie kochaja i wiele obelg o mnie. Rozmawialam z nim na ten temat po kazdej takiej wiadomosci tlumaczyl ze ona robi to specjalnie zeby mnie wkurzyc ale pewnosci nie mam czy tak naprawde bylo czy cos ich laczylo badz laczy tak samo jej mogl badz moze mowic ze ja to mu zyc nie daje ze sie narzucam i ze robie to ( komentarze pod postami) zeby ja wkurzyc.

Porozmawiaj z nim jesczez raz i niech ci dokladnie wytlumaczy o co tutaj chodzi. Jezli to jest jakas jego znajoma, to niech powie jej zeby zostawila cie w spokoju i sam niech rowniez ograniczy z nia kontakt, w koncu ty masz byc dla niego wazniejsza. Jesli ci to pomoze, to popros go zeby usunal ja ze swojego facebook'a.

7

Twierdzi ze tak robi moze blokuje ja ale po jakims czasie ona znow wyskakuje nie wiadomo skad i komentuje i wogole :-( mam wrazenie ze jestem dla niego opcja rezerwowa :-(

A czy oni spotykaja sie w realnym swiecie?

9

I tu jest kolejna zagadka. Wiem tylko tyle ze napewno spotkali sie raz do tego mi sie przyznal. Ale ona piszac do mnie twierdzi ze spotykaja sie nadal:-/ sama juz nie wiem co o tym myslec naprawde on sie wypiera twiwrdzi ze tamta maci mi w glowie bo jest glupia. Poprostu juz nie wiem komu wierzyc :-/ chciala bym juz moc spac i nie miec uczucia paniki w momencie uslyszenia dzwieku powiadomienia facebookowej wiadomosci.

10

Najlepiej tej kobiecie powiedzieć by spadała a facetowi by z nią załatwił tak, by Ciebie nie nękała w końcu, jest facetem, chyba, że lubi jak laski łechtają jego ego. Pytanie jak Ty się czujesz w tym związku? Czujesz się kochana, pożądana, bezpieczna? Jak siebie w tym wszystkim widzisz?

11

Często jest tak, że kobiety nie wierzą sobie nawzajem i gdy jedna drugą ostrzega przed jakims facetem, to ta ostrzegana postrzega tę ostrzegającą, jako zawistną, zazdrosną i głupią babę, która tylko czeka na to, by ostrzegana wycofała się i wtedy ostrzegająca zajmie miejsce na tronie. No cóż- bywa też i tak, że jakaś kretynka rzeczywiście próbuje odbić jakiejś kobiecie faceta, bo jest przekonana o tym, że warto zawalczyć o faceta, która da się odbić od swojej stałej kobiety- to kretynki, ale wiadomo, że ludzie bywaja różni, więc dla wielu kobiet zdradzający kogos facet przedstawia soba duża wartość.
Ty masz taką sytuację, że ewidentnie jest coś na rzeczy. Wypisuje do ciebie kobieta, która nie dość, że nie widzi problemu w tym, że rzekomo jej facet spotyka się także z inną, czyli z tobą, to jeszcze wygląda ona na aktualną w jego życiu. Ty nie wierzysz jej, bo facet zwodzi cię, kołuje, wmawia w ciebie glupoty typu, że ta druga jest kopnięta, a ponieważ masz kompleksy, a tego faceta postrzegasz, jako ósmy cud świata, którego nie jestes godna, to chodzisz skołowana i marnujesz swój czas oraz nerwy snując mniej albo bardziej niedorzeczne domysły. Przestań cackać się z tym człowiekiem, niczego się nie bój (najwyżej cię zostawi, też mi problem) i powiedź temu bóstwu, że żądasz konfrontacji, a jesli on bedzie coś ci ściemniał, to zakończ znajomość z nim, bo wygląda na to, że ta druga pisze ci jednak prawdę, jakkolwiek ona była durna chcąc takiego faceta, to przecież spotyka się z nim i stara się ciebie wyciąć z jego zycia. Nie daj zrobić z siebie koła zapasowego i idiotki. niech ta druga weźmie sobie to kłamiące i zdradzające cudo- za jakiś czas on potraktuje ją dokładnie tak samo, jak potrktował ciebie, a zresztą, on już tak ja traktuje. Wyjaśnij tę sytuację raz na zawsze- najwyżej rozwali się twój cudowny zwizek, ale ty będziesz przynajmniej wiedziała na czym stoisz i z kim się zadawałaś. Powodzenia.

12

Widze Oliwia, ze jedziesz z grubej rury. Tez mi się wydaje, ze facet kreci, dlatego konfrontacja powinna rozwiać wątpliwości. Konfrontacja Autorki z facetem, by ten załatwił sprawę jak mężczyzna, skoro nie ma nic na sumieniu.

13

Hmmm same madre slowa i rady za co dziekuje do konfrontacjibdochodzi za kazdym razem gdy zauwaze jakies podejzane komentarze pod postami jak i po jej probach kontaktowania sie ze mna. I jest cos zastanawiajacego po usuwal co sie dalo z profilu z nia zwiazanego i "ponoc" - bo nie do konca wierze ale zablokowal ja. Ale ta miala drugi profil nie tak oficjalny i znow zaczela atak ze az 13 powiadomien w przeciagu kilku minut mial zas on wypieral sie ze nie wie czy to ona i ze nawet nie zna tego profilu ale znow ponoc zablokowal i pousuwal wszystkie komenty. Co nie ukrywam sprawilo mi radoche i dalo taka iskierke nadzieji. Tylko ze ja juz mam tak zjechane na tym punkcie ze nie wiem juz co i kiedy on mowi prawde. Nawet zaczol mi sie meldowac jade tam sram i wogole co nie dokonca mnie ciesz chyba nawet wcale bo raz ze znow to jakies podejzane a dwa skad mam wiedziec ze to prawda?? Ja sie chyba do osychiatryka dam zamknac sad w odp na to czy czuje sie kochana to tak czasem nie caly czas czy czuje sie bezpiecznie nie nigdy. Trace zmysly :'(

14

Weź go dziewczyno kopnij w dupę, że tak powiem bez ogródek. To Ty masz być szczęśliwa, a najwyraźniej nie jesteś. Szczerze jakby mój facet coś takiego odstawiał to bym mu podziękowała, spakowała walizeczkę i wystawiła za drzwi. Jakieś ukrywanie postów czy informacji jest chore po prostu.

15

Coś ma na pewno do ukrycia...

16

Tak, cackaj się z nim dalej i trać zmysły- czy ty uważasz, że nadążysz za oszustem? Jeśli tak uważasz, i ten związek jest zgodny z twoim wyobrażeniem związku, to śledź go dalej i wyjasniaj z nim, wyjasniaj i wyjasniaj. A nie lepiej byłoby podziekować takiemu facetowi za ciąg dalszy? Niech on znajdzie inną i z tą drugą bawi się wkotka i w myszkę. czy musisz to być ty? Kłamca i krętacz, to kłamca i krętacz- o czym tu deliberowac?

17

Macie racje :-( tylko to nie takie proste i nie wiem czemu bo kiedys nie mialam z tym problemow ze jak mi cos nie pasowalo to poganialam faceta. A teraz kurde nie umi mi to przez gardlo przejsc. A zeby bylo tego malo zaczela pisac do mnie kolejna inna laska ktora twierdzi ze jest z nim juz 6 lat :-( ehhh nie jestem warta widocznie zeby miec normalny zwiazek :'(

18

Pisze do ciebie jakaś kolejna? To jakas inwazja bab lecących na to twoje cudo. Strasznie te panie podbijają wartość rynkową tego faceta- same głupie nie wiedzą, co czynią.
Nie zasługujesz na normalny związek? uważasz, że nic nie jestes warta? No to jesteś na bardzo dobrej drodze do tego, by skończyć z kobieciarzem i kłamcą albo doczekac się kopniaka od oszusta. Lepiej byc samej niz z byle kim i w byle czym, tym bardziej, że etap samotności bedzie okresem przejściowym.
Ten facet jest śliski, więc uważaj na siebie.

19

Myślę,że jedynie terapia wyzwoli Cię od niego.
Ty musisz odzyskać wiarę w siebie,by nie pakować się w związki
toksyczne.
Gdyby jemu naprawdę zależało to by Ci pomógł,a nie wbijaj po kolei
gwoździe do trumny.

20

Brawa dla tego Pana! Chce go poznać jeszcze dzisiaj! Bzyka przez kilka lat co najmniej trzy laski na raz, one się dowiadują o sobie i nic z tym nie robią. Toż to arcymistrz manipulacji i perfidii.

21

spójrz w lustro...

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Oszukuje ?! Albo ja trace zmysly ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024