Czy to nam wyjdzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to nam wyjdzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy to nam wyjdzie?

Pogodziliśmy się z byłym, mamy tych samych znajomych więc nie było sensu udawać że się nie znamy ale my nadal coś do siebie czujemy. Ale postanowiliśmy się tylko kumplować. Wyjdziemy czasami na piwo, on do mnie często dzwoni i gadamy ponad godzinę. Żartujemy, śmiejemy się, mamy swój wspólny świat he he ale ciągle w nas jest uczucie. Znajomi mówią że jak tak na nas patrzą to widzą że my to do siebie pasujemy, mimo że już minęło kilka lat jak nie jesteśmy ze sobą to i tak wszyscy nas kojarzą ze sobą, byliśmy taką wesołą parą a teraz jesteśmy wesołymi znajomymi. Jak wiecie o co mi chodzi? Dobrze się czujemy w swoim towarzystwie. Czy taka przyjaźń może przetrwać? Pomimo że to mój były? Dużo ludzi twierdzi że z byłym to się nie da mieć dobrych relacji. Tylko najgorsze jest to że on coś nadal do mnie czuje a ja do niego. Jak ze sobą gadamy to jak dobrzy znajomi, ale w środku aż ściska. Jak to pogodzić? Uda się nam na dłuższą metę kumplować? Czy to prędzej czy później się rozpadnie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy to nam wyjdzie?

Jak najbardziej mozecie sie kumplowac, jezeli tylko obojgu wam to odpowiada.
Moze sie skonczyc tak, ze po pewnym czasie te wasze uczucia znikna, bo tylko albo on poznacie kogos innego, lub postanowicie sprobowac jeszcze raz. Nie ma juz na powrot zadnych szans?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to nam wyjdzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024